Strona główna Działy Nauka Szukam nauczyciela

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Gienia
    Participant

kiedys ktos sie oglaszal ze daje lekcje angielskiego,nie moge tego znalezc,ale szukam kogos takiego oczywiscie odpowiednio przygotowanego jesli macie jakies namiary

Gesiu
    Participant

swego czasu zanil zaczalem uczeszczac do collegu to szukalem nauczyciela w Yellow Pages. Kilka ofert znalazłem, ale problem polegał na tym, że nie było to w okolicy gdzie mieszkam. Może w twojej okolicy będzie łatwiej, po prostu otwórz Yellow Pages.

Gienia
    Participant

ja mysle o kims naszym tzn z Polski

Gesiu
    Participant

bo ja wiem. wydaje mi sie ze nauka angielskiego z anglikiem znacznie wiecej daje. ja bynajmniej jestem zadowolony z takiej formy nauki, a troche sie tego jezyka juz ucze i z nie jednego pieca chleb jadlem.

kunegunda
    Participant

Chodzi ci nie tylko o mowienie jak sadze.
    Bo mowic to i konia mozna nauczyc
    Na tym forum raczej nauczyciela nie znajdzesz. Sprobuj zapytac w jakiej kolwiek szkole o podanie ci namiarow na normalne kursy angileskiego (nie tylko mowienia

Gienia
    Participant

Dokladnie jak mowisz chodzi nie tylko o mowienie potrzebuje kogos kto by poswiecil mi chociaz 2 godz tygodniowo ,przeciez sa tu ludzie ktorzy znaja ang bardzo dobrze,nie chce kursow bo pracuje roznie chodzi mi o to zeby poprostu sie umawiac na rozne dni naprawde nikt nie chce takiej pracy?

Gesiu
    Participant

no wiadomo ze mowie nie jest najwazniejsze. dla mnie bardzo wazna jest gramatyka i stawiam sobie za punkt honoru by mowic tak jak wielu anglikow nie mowi. najlepszym rozwiazaniem jest college lub jakis prywatny nauczyciel, a z reguly nauczyciele ktorzy sie gdzies oglaszaja ucza tez gramatyki.

moze i moglbym ci sam cos pomoc. i chyba glownie pomoc by sie ta opierala na gramatyce. choc jakies ciekawe wykorzystanie slownictwa, szczegolnie jezyka formalnego tez gdzies by sie znalazlo. nie jestem ci natomiast w stanie zbytnio pomoc z poprawianiem wymowy i poprawnym akcentowaniem. sam nie czuje sie w tym dobrze. jest to naprwde istotna sprawa w tym jezyku, przez wielu lekcewazona lub wogole nieznana. w niektore slowa z akcentem na roznych sylabach maja kilka zupelnie innych znaczen.

jak chcesz cos wiecej to sie mozesz odezwac na priv

Malgon
    Participant

Witam

Jestem profesjonalną nauczycielką języka angielskiego z ponad 5-cio letnim doświadczeniem – pracowałam przez ponad 3 lata w polskim gimnazjum i liceum, ponadto nauczałam prywatnie dzieci i dorosłych.
    Obecnie oferuję zajęcia w Leeds – dopasowane do wymagań ucznia:
    gramatyka / słownictwo / wymowa / ćwiczenia wszystkich sprawności językowych (pisanie, mówienie, czytanie, słuchanie).
    Zapewniam materialy, testy, cwiczenia, etc.

Pozdrawiam

Gosia

gosiatobolska@wp.pl

Aleksandra Szweda
    Participant

Hello!
    Mieszkam w UK od 6 lat. Jestem po filologii angielskiej, ktora konczylam w Poznaniu. Miedzy 2001 i 2004 uczylam angielskiego (ESOL)w Preston College, Lancashire. Choc nie zajmuje sie nauka jako glownym srodkiem dochodu od czasu przeprowadzki do Leeds 2 lata temu (pracuje w administracji na uniwerku – lepiej placa!), bardzo chetnie udziele korepetycji, jesli sklonna jestes dojezdzac do mnie do domu (od 1 sierpnia bede mieszkac na Holbeck/Beeston Hill, przy Priestly College). Mam spore doswiadczenie w udzielaniu prywatnych lekcji Polakom z Preston, na poziomie od beginners do upper intermediate. Zwazywszy na mniej formalny i bardziej swobodny charakter korepetycji, doboru materialu i opracowania programu nauczania mozemy dokonac wspolnie.
    Pozdro,
    Ola Szweda

Marta Klecz
    Członek

Osobiscie znam Gosie i polecam…
    Jest profesjonalna i bardzo mila osoba:)

Gienia
    Participant

hej Ola odpisz na mail ile za godz ,pozdro

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.