Strona główna Działy Hyde Park Restauracja

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Pablitto
    Członek

Witam wszytkich serdecznie 🙂 Juz od dluzszego czasu pzegladam to forum i powiem ze wiele mi pomoglo przy przyjezdzie do Leeds…. Jestem w tym miesice juz ponad 5 miesiecy, bardzo zadowolony 🙂 O dziwo nie spotykam na swojej drodze za wielu Polakow (jednego kierowce jak do tej pory), ale nie o tym chcialem pisac .
    Czy ktos wie gdzie mozna zjesc polskie jedzenie??? Mam na mysli jakas restauracje czy tez dobry pubik….
    Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
    Pozdrawiam wszytkich cieplutko.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pablitto wrote:

Witam wszytkich serdecznie 🙂 Juz od dluzszego czasu pzegladam to forum i powiem ze wiele mi pomoglo przy przyjezdzie do Leeds…. Jestem w tym miesice juz ponad 5 miesiecy, bardzo zadowolony 🙂 O dziwo nie spotykam na swojej drodze za wielu Polakow (jednego kierowce jak do tej pory), ale nie o tym chcialem pisac .
    Czy ktos wie gdzie mozna zjesc polskie jedzenie??? Mam na mysli jakas restauracje czy tez dobry pubik….
    Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
    Pozdrawiam wszytkich cieplutko.

Nieeeee, no stary!
    Jak ty możesz jeszcze nie wiedzieć, że w Polish Catholic Centre jest polska restauracja i bar???
    🙄 😛

Pablitto
    Członek

Jakos nigdy mnie to drogi Fatamorgano wczesniej nie interesowalo… ale dzieki za informacjje na pewno sie przyda.
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.