Strona główna Działy Hyde Park dzieci

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

Wiem o zwrocie kosztow za opieke, ale nadal to co dostaje wystarczy mi jedynie na to. Moze to ma zwiazek z tym ze im dluzej sie dostaje tym mniej.

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Wiem o zwrocie kosztow za opieke, ale nadal to co dostaje wystarczy mi jedynie na to. Moze to ma zwiazek z tym ze im dluzej sie dostaje tym mniej.

Jest dokładnie odwrotnie, co roku jest niewielka podwyżka (mówię o tax credit i child benefit).

Fata, na razie analizuję rynek 🙂 Praca w branży remontowo-budowlanej niespecjalnie mnie pociąga, ani też fachowcem się na tym polu nie czuję więc raczej tym się nie zajmę.

Marta Klecz
    Członek

T oprzeciez zalezy od zarobkow, jak zarabiasz mniej to dostajesz wiecej tax credytu, i na odwrot….
    Ale ja wcale wiecej nie zarabiam a jednak dostaje mniej…

lili
    Participant

Hej hej ja zglaszam moja pocieche juz za chwilunie 10 letnia Angelike 🙂 milo by bylo pogrilowac w doborowym towarzystwie a poki co gg 8523429 a jak ktos ma skype i kamere to mozemy zrobic konferencje.. szczegoly pozniej 😆

Leedsana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    monika2 wrote:

Ten poradnik przeznaczony jest dla wszystkich rodziców teoretycznych ku przestrodze, dla faktycznych w celu weryfikacji rzeczywistości: zapomnij o poradnikach na temat wychowywania dzieci i przestań bujać w obłokach. Oto dziewięć sposobów na sprawdzenie, czy jesteś już gotowy zostać dobrym rodzicem.

swietne !!!!!
    i jakie prawdziwe 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Leedsana
    Participant

Dana wrote:

A oto kolejne etapy przez które przechodzimy

mocne… ale rownie dobre :D:D:D ..

Monikapas
    Członek

ja mam 7 miesięczną córeczkę to chyba najmłodsza z uczestniczek imprezy ale bardzo towarzyska 🙂

Monikapas
    Członek

ja mam 7 miesięczną córkę i chyba najmłodszą w towarzystwie

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.