Strona główna › Działy › Hyde Park › NIECH KAZDY TO PRZECZYTA!!!!!
niektorym sie wydaje ze wpisujac sie na forum wylecza wszystkie swoje kompleksy. jak komus sie nie podoba zachowanie polakow to po prostu sie z nimi nie powinien zadawac w ogole, albo znalesc takich z ktorymi bedzie sie dobrze czul spedzajac czas. a takich na pewno nie brakuje. jak to napisal fatamorgana na tym forum ciezko ich szukac.
mi na tam wcale nie jest zle z tym ze jestem daleko od polski, a powiedzialbym ze nawet czuje sie z tym lepiej. w tym kraju mam o wiele wieksze mozliwosci. i co wazne tu spelniaja sie moje marzenia.
spójrzcie wszyscy na siebie jak bardzo żałośnie wyglądacie przekomarzając się kto jaki jest. po pierwsze pomagać sobie, po drugie omijać niechcianych osób – proste.
bo ja np kocham uwielbiam i tęsknie z każdym dniem do cudownego kraju jakim jest POLSKA, polską mentalność, nawyki, tradycję i dużo dużo więcej. nienawidzę jedynie złodzieji z rządu.
a wszyscy narzekają na nasz kraj to upodobniają sie do tych wszystkich których krytykują za ich malkontentyzm. jeśli źle to zapraszam do połowy państw azji, do ameryki południowej, afryki, gruzji, białorusi itd.
NAJPIERW MYSLENIE POTEM UDZIELANIE SIE !!!
pozdrawiam wszstkich którzą czują się i chcą sie czuc polakami
gonia wrote:jackyl wrote:czasami bialy, czasami czarny, czasami ciapaty.. 😉
no tak jasne jackyl a moze czasem cala armia bo co by sie tu rozczulac na jednostki????!!! 😡
Spokoboyxxx: dzieki za support 😀
A jesli chodzi o to co tak naprawde kobieta ma w glowie(CHODZI MI O EMOCJE) to chyba nawet sama ona tego nie wie i nie zawsze rozumie…no coz tak juz jest a wy drodzy mezczyzni macie przynamiej zagadake na cale zycie nie zawsze do rozwiazania 🙂 😀 😀 😀 :D[/quote] Dokladnie kobieta jest jak tajemnica ktora trzeba odkrywac im dluzej te tajemnice czyli "niewiaste" zagadke sie poznaje i odkrywa tym lepiej.Oby nigdy NASZYM Panom sie nie znudzilo rozwiazywanie zagadki ,ktora czasami dlugo sie rozwiazuje bo coz by nasze piekne Panie zrobily bez nas (a my bez nich) i dla kogo co wiosne by kwitly i pieknialy-NASZE PANIE .Nie tylko na wiosne ale przez caly rok "ONE " MAJA BYC PIEKNE I KOCHANE I KWITNACE!!! Takze do dziela panowie!!!:) A jak u ciebie tej wiosny Goniu!!! Jak zawsze na wiosne mam wiecej energiii i ochoty do zycia 😛 😛 😛 pozdrowko:)[/quote]
Ja z kazdym promyczkiem z nieba nic innego jak tylko laduje swoje bateryjki, ktorym niestety troszke cie dostalo przez te wszytkie ciemne i zimne dni.jak kazdy rozkoszuje sie piekna pogoda i troszke intryguje a moze i rozbawiam ludzi na ulicy szczerzac zeby no coz tak juz dziala na mnei ta przepiekna wiosenka ktora nie zwykle milo mnie zaskoczyla szczegolnie w tych ostatnich dniach….
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Pozdroweczka i przesylam duzo usmieszkow i mam nadzieje ze kazdego predzej czy pozniej dopadnie przecudowna wiosenna aura… 😀 😀 😀
[quote:05cafd3ec5]
(…)mam nadzieje ze kazdego predzej czy pozniej dopadnie przecudowna wiosenna aura… [/quote]
Właśnie mnie dopadła…W pomieszczeniu gdzie pracuję jest tak gorąco, że otwieranie wszystkiego co się da i tak nic nie daje.
Wychodzą na mnie nie siódme ale chyba dziesiąte poty, zatem sauna gratis… 😕 😕 😥 😥
No widzicie nawet na forum nie potraficie sie dogadac – żałosne. Do wiadomosci wszystkich nie mam zadnych kompleksow, nie kryje sie ze jestem Polakiem. A jak mam sie odciać od Czosnków kiedy pracuje sobie w fabryce i nagle wpada 20 januszów z agencji i po tygodniu zachowuja sie jakby pozjadali rozumy wszystkie zaczynaja sie kłócić kto dostanie kontrakt a kto nie i podpeirdalają sie wzajemnie!!!! Żal cokolwiek pisac skonczmy ten temat juz
pozdrawiam
nawet na forum? 🙂 chyba wlasnie na forum.. przeciez tu kazdy z innej bajki to czego sie spodziewasz? 😀
a ja jednego nie rozumiem… Dlaczego Czosnek..? Bo Smierdzi? Ja zdecydowanie wole Janusza….pojeb- wolalbys czosnek, czy Janusz?HAHAHA…
Aha, ja jestem dumna z mojej polskosci, i mam nawet krzyzyk z orlem na lancuszku, z 2giej Wojny Swiatowej(tego napewno nie wiem, ale tak mi sie wydaje) i chyba znowu go zaczne nosic…
I kiedys wroce do Polski….oczywiscie teraz tu jestem tylko dlatego ze w Polsce sama z dzieckiem chyba bym sie pochlastala….nawet probowalam ale nikt mi nie da pracy- tutaj jakos sie prosic nie musze, sami do mnie dzwonia. I tak jak powyzej wkurza mnie ze wszystko jest tak cholernie skomplikowane w Polsce……mialam nawet problem z zarejestrowaniem mojego syna w Urzedzie ze wzgledu na jego nazwisko!!! W Polsce wszyscy wszystkim robia pod gore….A Politycy…..nie warto nawet zaczynac. Wszyscy wiedza.
ale wiem napewno ze do Polski wroce.
No widzicie nawet na forum nie potraficie sie dogadac – żałosne. Do wiadomosci wszystkich nie mam zadnych kompleksow, nie kryje sie ze jestem Polakiem. A jak mam sie odciać od Czosnków kiedy pracuje sobie w fabryce i nagle wpada 20 januszów z agencji i po tygodniu zachowuja sie jakby pozjadali rozumy wszystkie zaczynaja sie kłócić kto dostanie kontrakt a kto nie i podpeirdalają sie wzajemnie!!!! Żal cokolwiek pisac skonczmy ten temat juz
pozdrawiam
Co do Januszow masz calkowita racje slyszalem ze `niezla wylegarnia chamow i Januszow gdzie polki lacza sie w pary z Kurdami Irakijczykami -jest niejaka Drukarnia Scorpio na Bramley w Leeds Janusze wala oknami i drzwiami przez `Agencje Jevelin podpierdalaja jeden drugiego i chwala sie ze juz niedlugo kontrat jakby to bylo wygraniem losem na loteri a to tylko chamski Warehouse Ludzie Kurwa opanujcie sie nie macie wiekszych ambicjii???
Zgodzę się z …SUMIENIEM NARODU w bardzo wielu kwestiach, nie wiem tylko dlaczego atakuje On wieś polską. Przecież najwięcej wieśniaków przyjeżdża tu z miasta. Nie trzeba być ze wsi, żeby słoma z butów wystawała:D To nie czasy średniowiecza, żeby grono wiejskie zaliczać do prostaków i biedaków, niektórzy jednak widać są jeszcze daleko z rozwojem. Wystarczy, by wychylić nos z miasta, a zobaczy się piękne polskie wsie, które się rozwijają i cieszą oko pięknym krajobrazem, którego brakuje w większości miast. A wracając do tematu…, no cóż, różnorodność kulturowa dotyczy w Anglii nie tylko innych narodów, ale i naszego, bo pochodząc z różnych regionów i my często nie możemy się dogadać. Bariera językowa i te sprawy…;) Jeśli chodzi o czosnkowanie:D haha, każdy z nas jest tutaj takim czosnkiem, ale to od nas zależy, czy damy się zmieszać z jakimś innym burakiem, czy też z błotem;)
Jeśli chodzi o Polki, no cóż wiele nas nie pokazuje się najlepszej strony, a raczej z najlepszej którą mamy, czyli uroda. Inne mogą z nami konkurować, ale trzeba od razu udowadniać, do czego ta uroda może służyć? Szanujcie się bardziej.
Faceci z kolei, zamiast narzekać, że Polki wolą obcokrajowców, mogliby przestać pić alkohol w nadmiarze i zrezygnować z wulgarnych słów, dziewczynki też oczywiście;)
niestety to poniekąd prawda, co napisał na początku, ale źle ubrana w słowa. czemu? bo zwracasz sie do szerokiego grona osób i na pewno znajdą się Ci, do których to adresowałeś, ale zdecydowana większość to normalni ludzie..;)
sam jakiś czas temu pracowałem w agencjach i różnych fabrykach i fakt faktem, spotkałem się z ludźmi, z którymi naprawde nie chciałbym mieć nic wspólnego. aż mi wstyd było za nich.
co do forum, sam zauważyłem, że pare osób strasznie się tu tępi na każdym kroku i z byle powódek. troszkę to dziecinne. niemniej jednak to na pewno bardziej cywilizowane miejsce.
natomiast ja narzekać nie mogę, bo założyłem tu temat, czy dwa i nie spotkałem się z żadnym negatywnym komentarzem. no i również otrzymałem pomoc.:)