Strona główna Działy Hyde Park PAMIĘTACIE NASZĄ KOCHANĄ GIENIĘ Z IMPREZY NA FLACIE?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Kto był na Spotkaniu Forumowiczów wie dobrze o kim mowa…
    "Pani Gienia is the best",
    "Gienia to naprawdę fajna babka" itd…to tylko niektóre z opinii.
    Nasza gospodyni imprezy "na flacie u Gieni", którą tak dobrze wspominamy opuszcza nas niestety…(wiadomość z ostatniej chwili- z pożegnalnej imprezki).
    Wyjeżdża do Londynu i…nie będzie już u niej następnej imprezy z udziałem Forumowiczów.
    Ale myślę, że Gienię zapamiętamy jako świetną, otwartą, gościnną i przyjazną duszę.
    Gieniu: wszystkiego najlepszego i powodzenia w imieniu nas wszystkich!
    Trzymaj się i nie zapomnij o nas na forum…

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Kto był na Spotkaniu Forumowiczów wie dobrze o kim mowa…
    "Pani Gienia is the best",
    "Gienia to naprawdę fajna babka" itd…to tylko niektóre z opinii.
    Nasza gospodyni imprezy "na flacie u Gieni", którą tak dobrze wspominamy opuszcza nas niestety…(wiadomość z ostatniej chwili- z pożegnalnej imprezki).
    Wyjeżdża do Londynu i…nie będzie już u niej następnej imprezy z udziałem Forumowiczów.
    Ale myślę, że Gienię zapamiętamy jako świetną, otwartą, gościnną i przyjazną duszę.
    Gieniu: wszystkiego najlepszego i powodzenia w imieniu nas wszystkich!
    Trzymaj się i nie zapomnij o nas na forum…

Szkoda ze Pozanianka na opuszcza ja najprawdopodobniejk tez opuszcze LEEDS ,ale dopiero za 3 miesiace przez ponad pol roku poznalem to miejsce dosc dobrze i jest tu za nudno dla mnie i wiekszosc dobrych znajomych mieszka wlasnie w londku.

gonia
    Participant

No rzeczywsicie Genia opuscila nas…niestety 🙁
    Super babeczka!!!
    tak sie sklada ze udalo mi sie byc na jej pozegnalnej imprezce bylo super, dzieki za zaproszenie naprawde dobrze sie bawilam, pozdrawiam wszytkich!!!

MK
    Członek

ja tez DZIEKUJE. bylo bardzo przyjemnie 🙂

fatamorgana
    Participant

[quote:2324a6e429] (…)ja najprawdopodobniej tez opuszcze LEEDS ,ale dopiero za 3 miesiace przez ponad pol roku poznalem to miejsce dosc dobrze i jest tu za nudno dla mnie (…)
    [/quote]

Kurczę, jak tak dalej pójdzie i inni konkretni ludzie też powyjeżdżają, to zostaną tu….sami Janusze chyba 😀 😉
    Wtedy i ja się wyniosę.

Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

Super babeczka!!!
    tak sie sklada ze udalo mi sie byc na jej pozegnalnej imprezce bylo super, dzieki za zaproszenie naprawde dobrze sie bawilam, pozdrawiam wszytkich!!!

Dobrze ze zostalo nam jeszcze Kilka fajnych babeczek w Leeds doszly mnie sluchy ze Ty jestes jedna znich 🙂 :oops:pozdro dla fajnych kobitek 😉 😳

gonia
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

gonia wrote:

Super babeczka!!!

Dobrze ze zostalo nam jeszcze Kilka fajnych babeczek w Leeds doszly mnie sluchy ze Ty jestes jedna znich 🙂 :oops:pozdro dla fajnych kobitek 😉 :oops:[/quote]

Dzieki SpokoBoyxxx 😳 🙂 😉
    jestem jednak pewna ze jest jeszcze wiele oj wiele fajnych bebeczke tu w Leeds i je i wielu innych fajnych ludzi pozdrawiam 😆

fatamorgana
    Participant

[quote:9d952006b6]
    (…)
    jestem jednak pewna ze jest jeszcze wiele oj wiele fajnych bebeczke tu w Leeds i je i wielu innych fajnych ludzi pozdrawiam :lol:[/quote]

Niestety, ale niektóre są fajne tylko z wyglądu…Reszta…szkoda słów.
    Dlaczego nie ma więcej Goniów/Goń (?).[/list]

Członek

fatamorgana wrote:

[quote:a37e970a1a]
    (…)
    jestem jednak pewna ze jest jeszcze wiele oj wiele fajnych bebeczke tu w Leeds i je i wielu innych fajnych ludzi pozdrawiam 😆

Dlaczego nie ma więcej Goniów/Goń (?).[/list][/quote]
    Wiem, wiem "Madra kobieta trudno o taka jest wartosc przewyzsza perly" Liczy sie charakter ,zawartosc opakowania bo opakowanie idzie i tak do piachu.Choc wazne aby kobieta dbala o siebie bo nie na brzydkich polek sa tylko czasami mniej zadbane? Wiem ze Gonia jest wyjatkowa ,oby wiecej takich sympatycznych kobitek ,oby tylko Gonia nam nie urosla bo "Duma zawsze chodzi przed upadkiem" ale chyba jej to nie grozi? pozdrawiam te mniej sympatyczne choc piekne cialem i te bogate duchem choc ich niewiele w Leeds i ciebie fatamorgano:)choc nalezych do plci brzydkiej a tobie Goniu dzieki za twoj optymizm tak trzymac !!! 🙄 😛

gonia
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

fatamorgana wrote:

:68f488b004 wrote:

(…)

Dlaczego nie ma więcej Goniów/Goń (?).[/list][/quote]
    Wiem, wiem "Madra kobieta trudno o taka jest wartosc przewyzsza perly" Liczy sie charakter ,zawartosc opakowania bo opakowanie idzie i tak do piachu.Choc wazne aby kobieta dbala o siebie bo nie na brzydkich polek sa tylko czasami mniej zadbane? Wiem ze Gonia jest wyjatkowa ,oby wiecej takich sympatycznych kobitek ,oby tylko Gonia nam nie urosla bo "Duma zawsze chodzi przed upadkiem" ale chyba jej to nie grozi? pozdrawiam te mniej sympatyczne choc piekne cialem i te bogate duchem choc ich niewiele w Leeds i ciebie fatamorgano:)choc nalezych do plci brzydkiej a tobie Goniu dzieki za twoj optymizm tak trzymac !!! 🙄 :P[/quote]
    #

Ojjj ale mi zaslodziliscie 😳 😀
    Dziekuje i nie ukrywam iz bardzo milo slyszec takie opinie na swoj temat…
    spokojnie nie urosne od tego zbytnio…
    ale ostrzegam jak gdzies dzis na ulicy spotkacie osobe z bardzo czerwioniutkimi rumiencami na twarzy to tylko ja (…tak zem sie zawstydzila… 😉 …)
    I przesylam wszytkim wielki i szczery sumiech…. 😀 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.