Strona główna Działy Hyde Park Internet przez kartę radiową za FREE !?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rascal1983
    Członek

Słyszałem, ze istnieje możliwość odbioru neta np. w laptopie przez radiówke (podpina sie przez port USB). Ktoś ma jakies info w tym temacie ?

Ile moze kosztowac taka karta i czy trzeba jakos specjalnie konfigurowac sprzet ?

underact
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rascal1983 wrote:

Słyszałem, ze istnieje możliwość odbioru neta np. w laptopie przez radiówke (podpina sie przez port USB). Ktoś ma jakies info w tym temacie ?

Ile moze kosztowac taka karta i czy trzeba jakos specjalnie konfigurowac sprzet ?

ja mialem neta przez 3 miesiace z wifi wlasnie dopoki byl niezabezpieczony i osiagalny, karta instaluje sie spokojnie automatycznie jednak trzeba troche skonfigurowac zeby lepiej lapala sieci, co do ceny to roznie od 60-150 zl zalezy od karty i predkosci.To tyle:)

KrzysiekzSiedlec
    Participant

Czy mozesz troche opowiedziec cos w tym temacie wiecej jestem tym mocno zainteresowany, musze zalozyc internet ale niebardzo che wiazac sie umowa z NTL-lem. Prosze napisz cos wiecej jaka karte kupic itp. Z gory dziekuje . Mieszkam w Leeds dzielnica Herhill, na Rosswely Road.

jackyl
    Participant

zanim zaczniesz karte kupowac itp, sciagnij kogos z laptkiem z bezprzewodowka i zobacz czy akurat u Ciebie cos lapie.. bo to nie tak ze wszedzie uda sie podlaczyc za free.. trzeba trafic na niezabezpieczona siec firmowa (albo prywatna), chyba ze kreci Cie szukanie po miescie.. ktos wie czy tu jak w Polsce dziala net w macach? 🙂

Jak nie chcecie sie wiazac umowa roczna z ntlem czy innymi, najlepiej miec linie BT (bo przez nia dostawcy nie majacy swojej infrastruktury sieciowej podlaczaja) i poszukac dostawcow, ktorzy umozliwiaja podlaczenie na krotszy okres. Virgin tak kiedys oferowalo np, ale z tego co wiem, juz nie.

pozdr

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.