Strona główna Działy Hyde Park Tak z ciekawosci postanowilem poznac Polakow (brzuchomowca)

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    brzuchomowca
    Participant

Heja. Tak sie zlozylo, ze z wielu powodow znalazlem sie w Leeds i czasem po prostu mysle, ze wypadaloby zamienic kilka slow w normalnieejszym jezyku 🙂
    I ktos mi powiedzial, zeby tutaj zajrzec, ze mozna fajnych ludzi poznac. No to coz mialem robic jak sobie tutaj nie wlezc.

Jak kto chce pogadac czasem to tu jest moj gg
    4440420
    avatoria2000 (skype i yahoomessenger)

Pozdrawiam
    Wojtek
    http://www.brzuchomowca.com

jackyl
    Participant

Welcome.. to the jungle 😉

o wilku (brzuchu?) mowa.. sie tu przewija czasem. przyznalbys sie w ktorej knajpie pracujesz, niektorzy juz po autografy chcieli leciec.. 😉

pozdr

Baggins
    Participant

Wlasnie…..:)

brzuchomowca
    Participant

No co:) zadna tajemnica i zaden wstyd hehe:)
    Starbucks. Kawki mam pod dostatkiem (i jako maniak kawy nie narzekam).A to, ze zaczalem od knajpy… a musialem wreszcie wyluzowac z wystepowaniem dla samej higieny psychicznej.
    Ostatnia rzecza jaka wykonalem w Polscre bylza zabawa w sztabie wyborczym jednego pana i po paru tygodniach juz mialem dosc:)…
    rabnelo po scianach ze lepiej jednak budowac cos z dala od ojczyzny chociaz szkoda.
    No ale coz. Nie mysmy ten swiat swtorzyli.

Pozdro

pojeb
    Członek

Wojtek?TY CZASAMI NIE JESTES TEN BRZUCHOMÓWCA,KTÓRY BYL W TVNowskim REALITY SHOW?CO?

brzuchomowca
    Participant

Tak. Jestem tym wlasnie typem hehe.
    Serio.
    Wojtek

jackyl
    Participant

ale strone to bys uaktualnil.. nic o karierze w Uk nie ma chyba.. ;)))

Baggins
    Participant

Wiezymy ze serio gdyz cie widzialem. A kawka slyszalem ze tam pycha jest

jackyl
    Participant

a Twoj brzuch umie po angielsku? :PPPPPP

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.