Strona główna Działy Hyde Park Wysylka paczki do Polski

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    haszek
    Participant

Witam,
    Chcialem ostatnio wyslac taka paczke 5kg do Polski i okazalo sie ze wysylka kosztowalaby mnie…40GBP lol

Czy wysylaliscie cos, moze sa inne firmy wysylkowe (nie mowie o dhl i ups bo tam jeszcze drozej) ktorymi bardziej oplacaloby sie wyslac. Za 40 funtow moge bilet lotniczy do Polski i z powrotem kupic na promocji:p

powariowali w tym UK nic dziwnego ze poczta sie chwali jakie to gigantycznie kwoty zarabia dziennie (zaslyszane od miejscowych)

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    haszek wrote:

Witam,
    Chcialem ostatnio wyslac taka paczke 5kg do Polski i okazalo sie ze wysylka kosztowalaby mnie…40GBP lol

Czy wysylaliscie cos, moze sa inne firmy wysylkowe (nie mowie o dhl i ups bo tam jeszcze drozej) ktorymi bardziej oplacaloby sie wyslac. Za 40 funtow moge bilet lotniczy do Polski i z powrotem kupic na promocji:p

powariowali w tym UK nic dziwnego ze poczta sie chwali jakie to gigantycznie kwoty zarabia dziennie (zaslyszane od miejscowych)

Gdybys mieszkal w Londynie wysylka paczki kosztowala by cie 5£ fUNT ZA 1 KILO+UBEZPIECZENIE lub taniej w Londynie jest z 10 Firm zajmujacych sie wysylka i dowozem paczek w Polsce .NIESTETY w Leeds jeszcze nikt niewpadla na pomysl aby zalozyc firme wysylko-przewozowa.Mozesz sprobowac zapakowac w torbe i dac kierowcy do autobusu udajacego sie do Polski tylko ktos by musial odebrac paczke tam gdzie zatrzymuja sie w Polsce autobusy koszt napewno tanszy niz poczta.powodzenia.W Leeds wszystko pod gore niestety

Dana
    Participant

Spróbuj w polskim kościele, nie wiem jak w Leeds ale np w Rochdale kościół organizuje wysyłki do Polski z dostarczeniem pod wskazany adres.
    Cennik to około pound for pound (czyli jakieś 2 funty za kilo).

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.