Strona główna Działy Hyde Park Dresiarstwo szerzy sie na potege !!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rascal1983
    Członek

Tak jak w temacie … Pewnie juz kazdy z was widzial blakajacych sie polskich "dresiarzy" tak w Leeds, jak w Polsce i pewnie na calym swiecie. Myslalem ze "to" tutaj nie dotrze a jednak… Tak samo robia obore za granica jak i w kraju…

A wiec do tych Panow w "bazarowych" ubrankach nie zachowujcie sie jak wiesniaki i nie potwierdzajcie swoim zachowaniem stereotypu "karka" i "dresiarza" …

kunegunda
    Participant

he he upodabniaja sie do angoli patoli 🙂

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rascal1983 wrote:

Tak jak w temacie … Pewnie juz kazdy z was widzial blakajacych sie polskich "dresiarzy" tak w Leeds, jak w Polsce i pewnie na calym swiecie. Myslalem ze "to" tutaj nie dotrze a jednak… Tak samo robia obore za granica jak i w kraju…

A wiec do tych Panow w "bazarowych" ubrankach nie zachowujcie sie jak wiesniaki i nie potwierdzajcie swoim zachowaniem stereotypu "karka" i "dresiarza" …

Prawda! Widzę to zjawisko codziennie jak przejeżdżam przez ich ulubiony rewir, czyli "Harehills Ghetto"…
    Sporo ich też przyłazi co niedziela na Sunday Market.
    Jeden taki nawet mnie popchnął, chamidło jedne mimo że szedł z laską, a ta nic. Nie pojmuję, jak kobieta może być z takim zerem…

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rascal1983 wrote:

Widze prawie codziennie cala kupe polskich Januszow i dresiarzy ,ale niestety LEEDS to biedne miejsce i takze full of english simple,dirty and poor dress teenagers,to be under the influence of alcohol and drug`s. Przebojem W Leeds weszly nogawki dresow chowane do skarpetek niestety takiej kupy biednej i zle ubranej mlodziezy nie spotkalem co Leeds wiec nasze JANUSZKI czyja sie tutaj jak u siebie na wsi niestety!!!:(

Anonim
    Gość

ćwiczenia fizyczne i dziewczyny śliczne

Anonim
    Gość

ja to lubie dresiki bawełniane, bardzo wygodne,McKenzie ladne robi.

reagards from Dublin

rascal1983
    Członek

no comment… 😕

Anonim
    Gość

Panie rascal1983, potraktowałem ten temacik bardzo lekko i nie prosiłem żebyś go komentował, a jeżeli znałbyś znaczenie swojego nicku to wiedziałbyś że to własnie Rascale noszą dresy.

Pozdrawiam

Tomeczek

rascal1983
    Członek

poprostu zdegusciłem się ta wypowiedzią, ponieważ DRESY uważam jedynie jako ubranie co najwyżej robocze, a nie takie, w którym można się pokazać na mieście…
    Druga strona medalu "dresiarstwa" szeroko pojętego, to zachowanie osób noszących te wg Ciebie [i:6ddde40425]spoko[/i:6ddde40425] ubranko… Może uogólniam, ale 90% przypadków, które widze i spotykam potwierdza moje spostrzeżenia.

To tyle w tym temacie.

A co do mojego nicku, to całkiem ma inne znaczenie, niż to co Ci przyszło do główki. Zresztą jakie to ma znaczenie czy ktoś ma nick "rascal" czy "tomeczek"…
    😕

Niccolas
    Członek

KULTURY(nam)STYKA a im nie. Poza tym dresy sa tanie i "praktyczne".No i na dodatek sa oferty BUY ONE GET ONE FREE.

szachysta
    Członek

niech kazdy chodzi w tym czym chce, ubior jest sprawa indywidualna. a i tak wole polakow niz angoli w dresach. przynajmniej cos soba reprezentuja.
    ps. a kolesie w hausiarskich strojach mnie irytuja duzo bardziej niz w.w.
    obcisla koszulka, na wlosach zel.
    a kto to taki? to hausiarz. to….

rascal1983
    Członek

Polacy i Angole w drechach są tacy sami. Mają G*** w głowie 😛

fatamorgana
    Participant

rascal1983 wrote:

Polacy i Angole w drechach są tacy sami. Mają G*** w głowie 😛

Niemal co tydzień mam okazję to widzieć….
    Może oprócz tych, co dresy ubierają do prac w ogródku i na jogging.

rascal1983
    Członek

fatamorgana zgadzam sie w 100%

Normalna i szanujaca sie osoba nosi wylacznie drechy z koniecznosci, a nie dlatego, ze sa SUPER i COOL 😛

Ja ostatnio musze przyznac dresem wycieralem podloge 😆

jackyl
    Participant

a ja nawet nie mialem zadnego od czasu wf-u w podstawowce.. 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.