Strona główna Działy Hyde Park Swieta…

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gonia
    Participant

Zblizaja sie Swieta…i to wielkimi krokami…
    Tak po prostu ja tylko chcialabym Wam wszytkim zyczyc by byl to czas spedzony w spokojnej i pogodnej atmosferze
    i takze by kazdy z Was nawet na przekor odleglosci dzielacej nas od rodzinnego domu mogl choc troszke poczuc klimat rodzinnych i cieplych swiat.
    …..no i tego o czym kazdy z nas choc troszke marzy…Bogatego Zajaca 😀

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

Tak po prostu ja tylko chcialabym Wam wszytkim zyczyc by byl to czas spedzony w spokojnej i pogodnej atmosferze
    i takze by kazdy z Was nawet na przekor odleglosci dzielacej nas od rodzinnego domu mogl choc troszke poczuc klimat rodzinnych i cieplych swiat.
    …..no i tego o czym kazdy z nas choc troszke marzy…Bogatego Zajaca 😀

Dziękuję Goniu…
    Ale pewnie zamiast siedzieć w domu, wreszcie wyruszę na północ "rozgrzać gnaty" i…poświętować!
    Pozdrawiam serdecznie.

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

Osobiście nie jestem daleko od domu rodzinnego (siedzę w nim pisząc te słowa 🙂 ) ale dołączam się do życzeń dla wszystkich Forumowiczów

Mabrothax
    Participant

Nie ma to jak święto z jajem… i całe to chlańsko… znaczy się lańsko… dyngus ma się rozumieć… 🙄

kamaag
    Participant

WSZYSTKIM FORUMOWICZOM CHCIALABYM ZYCZYC ZDROWYCH, WESOLYCH JAK I SPOKOJNYCH SWIAT.

Niech zajace i barany pospelniaja Wasze plany, Swieta to jest czas
    wyrzerki, porzuc wszystkie swe rozterki, Niech to bedzie czas uroczy, Zycze Milej Wielkanocy.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Tez chcialem zyczyc wszystkim forumowiczom (szczegolne tym co mnie nie trawia )Spokojnych ,Udanych i w dobrej atmosferze przezytych Swiat ,wszystkim Januszom i Nie Januszom Zycze NAJ…aby sie ulozylo wam tu zycie.Pomimo tej otoczki Swiatecznej dungusa ,tradycji jajka i prezentow na zajaca warto czasami pomyslec z jakiego powodu sa te swieta naprawde.Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.