Zblizaja sie Swieta…i to wielkimi krokami…
Tak po prostu ja tylko chcialabym Wam wszytkim zyczyc by byl to czas spedzony w spokojnej i pogodnej atmosferze
i takze by kazdy z Was nawet na przekor odleglosci dzielacej nas od rodzinnego domu mogl choc troszke poczuc klimat rodzinnych i cieplych swiat.
…..no i tego o czym kazdy z nas choc troszke marzy…Bogatego Zajaca 😀
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
gonia wrote:
Tak po prostu ja tylko chcialabym Wam wszytkim zyczyc by byl to czas spedzony w spokojnej i pogodnej atmosferze
i takze by kazdy z Was nawet na przekor odleglosci dzielacej nas od rodzinnego domu mogl choc troszke poczuc klimat rodzinnych i cieplych swiat.
…..no i tego o czym kazdy z nas choc troszke marzy…Bogatego Zajaca 😀
Dziękuję Goniu…
Ale pewnie zamiast siedzieć w domu, wreszcie wyruszę na północ "rozgrzać gnaty" i…poświętować!
Pozdrawiam serdecznie.
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
gonia wrote:
Osobiście nie jestem daleko od domu rodzinnego (siedzę w nim pisząc te słowa 🙂 ) ale dołączam się do życzeń dla wszystkich Forumowiczów
WSZYSTKIM FORUMOWICZOM CHCIALABYM ZYCZYC ZDROWYCH, WESOLYCH JAK I SPOKOJNYCH SWIAT.
Niech zajace i barany pospelniaja Wasze plany, Swieta to jest czas
wyrzerki, porzuc wszystkie swe rozterki, Niech to bedzie czas uroczy, Zycze Milej Wielkanocy.
Tez chcialem zyczyc wszystkim forumowiczom (szczegolne tym co mnie nie trawia )Spokojnych ,Udanych i w dobrej atmosferze przezytych Swiat ,wszystkim Januszom i Nie Januszom Zycze NAJ…aby sie ulozylo wam tu zycie.Pomimo tej otoczki Swiatecznej dungusa ,tradycji jajka i prezentow na zajaca warto czasami pomyslec z jakiego powodu sa te swieta naprawde.Pozdrawiam
Autor
Wpisy
Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
<a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.