Strona główna Działy Erystyka Praca na wkacje

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mb9
    Członek

Na poczatku czerwca chcemy w 3 osoby wyjechac do Leeds na 3 miesiące. Mamy ukonczone 18 lat i możemy podjąć praktycznie każdą pracę (w granicach rozsadku). Jezyk znamy w stopniu komunikatywnym.
    W zwiazku z tym kilka pytań.
    Jakie są szanse znalezienia pracy? Czy długo trzeba czekać? Ile trzeba mieć pieniędzy na początek? Jakie są koszty utrzymania?

Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
    Pozdrawiam Michał

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mb9 wrote:

Na poczatku czerwca chcemy w 3 osoby wyjechac do Leeds na 3 miesiące. Mamy ukonczone 18 lat i możemy podjąć praktycznie każdą pracę (w granicach rozsadku). Jezyk znamy w stopniu komunikatywnym.
    Jakie są szanse znalezienia pracy? Czy długo trzeba czekać? Ile trzeba mieć pieniędzy na początek? Jakie są koszty utrzymania?

Pozdrawiam Michał

Ja też mam kilka pytań…
    Dlaczego Wy- nowi- nieustannie zadajecie te same pytania NIE PRZEJRZAWSZY TEGO CO BYŁO WCZEŚNIEJ????
    I dlaczego nie czytacie wstępu do forum, gdzie stoi jak byk: zachęcamy do użycia funkcji SEARCH?
    Czy aby nie za bardzo leniwi jesteście?
    Jeśli tak, to jakie macie szanse skutecznego szukania pracy, skoro nie umiecie skutecznie wyszukać nawet odpowiedzi na te same pytania, które są już na naszym forum???

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

mb9 wrote:

Pozdrawiam Michał

Ja też mam kilka pytań…
    Dlaczego Wy- nowi- nieustannie zadajecie te same pytania NIE PRZEJRZAWSZY TEGO CO BYŁO WCZEŚNIEJ????
    I dlaczego nie czytacie wstępu do forum, gdzie stoi jak byk: zachęcamy do użycia funkcji SEARCH?
    Czy aby nie za bardzo leniwi jesteście?
    Jeśli tak, to jakie macie szanse skutecznego szukania pracy, skoro nie umiecie skutecznie wyszukać nawet odpowiedzi na te same pytania, które są już na naszym forum???[/quote]

A ja calkowicie popieram Fatamorgane!!!
    Wlasnie taka mysl mi naszla do glowy jak tylko zobaczylam tego posta…
    naprawde wystarczy tylko troszke pogrzebac…

rascal1983
    Członek

TO ja powiem w skrócie:

Na tyle mozesz cos znalezc, na ile znasz język.
    Skoro piszesz "moze jakos sie dogadac" to "moze… ty znalezc prace.."

Pozdrawiam i zycze powodzenia … 🙄

ScOOrK
    Członek

A jesli macie zamiar szukac pracy tak jak odpowiedzi na wlasne pytanie, to odpowiem juz teraz: ŻADNE!!

karolciatt
    Participant

witam ma pytanko czy na wakcje rusza sie cos z praca?czy ktos zna firme produkujaca lody RICHMOND?

ScOOrK
    Członek

lody nie, ale papierosy tak 😀

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😳

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.