Strona główna Działy Hyde Park poszukiwania polskich muzykow

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Niccolas
    Członek

troche gram, troche spiewam ale nie mam przed soba kariery artystycznej.Chetnie bym sie przylaczyl tylko skad ja mam wziac czas na to wszystko?

kunegunda
    Participant

Z TEGO CO WIEM TO NIEDALEKO GIPTON MIESZKA PERKUSISTA ZESPOLU PIERSI NIEZNAM DOKLADNYCH NAMIAROW ALE MOGE SPYTAC SIE KUMPLA ON MA Z NIM KONTAKT

jackyl
    Participant

w bradford chyba wciaz wokalista trawnika w fabryce jakiejs robi.. 😉

Baggins
    Participant

No,
    A w tej slynnej kawiarence w centrum leeds, gdzie ponoc najlepsza kawe podaja, pracuje sobie brzuchomowca z 2 Bigbradera. Sprawa chorkow zalatwiona,
    Pozdro

jackyl
    Participant

ee tam chorki to sami porobimy.. po odpowiedniej wstawce.. ;))))

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

No,
    A w tej slynnej kawiarence w centrum leeds, gdzie ponoc najlepsza kawe podaja, pracuje sobie brzuchomowca z 2 Bigbradera. Sprawa chorkow zalatwiona,
    Pozdro

A jaka to kawiarenka?? Widzialem go raz na ulicy z kumplem. Do czego to doszlo. Zeby GWIAZDY pracowaly w kawiarenkach 🙂 😆

brzuchomowca
    Participant

Starbucs na Briggate. Fakt- kawa tam dobra. Ale ludzie powaleni jak zreszta wielu angoli hehe.
    A co do pracy w tym miejscu- od czegos trzeba zaczac na nowym gruncie hehe:)
    Pozdro
    brzuchomowca

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.