Strona główna Działy Prawo brak rejestracji w Home Office…

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    d(*_*)b houseBOY
    Participant

…i w co takim przypadku dalej?
    pracuje juz od 2och miesiecy ale niestety nie mialem czasu sie zarejestrowac.
    czy moze ktos udzielic mi informacji co powinienem robic dalej? czy beda
    tego jakies konsekwencje ?
    pozdrawiam

jackyl
    Participant

zarejestrowac sie jak najszybciej 🙂

mi sie tez zdarzalo kilka razy spoznic, ale zadnych konsekwencji nie stwierdzilem. tylko, ze im pozniej sie zarejestrujesz, tym pozniej bedziesz mial rejestrowany rok pracy potrzebny do tego, by potem juz nie wysylac WRS przy zmianie pracodawcy.

pozdr

gonia
    Participant

Zadnych konsekwencji!!!
    Kiedys w jedej z ulotek badz na kwetionariuszu przeczytalam ze jesli nawet pracowales w Uk przed wstapieniem do Uni badz jesli nawet uplynal juz ci wiecej niz 1 miesiac od chwili pierwszego zatrudnienia nie bedziesz ponosic zadnych konsekwencji z tego tutulu …ale jak juz jackyl napisal czas zatrudnienia bedzie ci sie liczyl od chwili zarejestrowania….
    zrob to po prostu jak najszybciej

SpokoBoyxxx:)
    Członek
    ”d(*_*)b wrote:

…i w co takim przypadku dalej?
    pracuje juz od 2och miesiecy ale niestety nie mialem czasu sie zarejestrowac.
    czy moze ktos udzielic mi informacji co powinienem robic dalej? czy beda
    tego jakies konsekwencje ?
    pozdrawiam

Pozdro od pyrlandii Lecha poznan z jakiego osiedla jestes z miasta wlokniarzy Znam chlopakow w Londynie Z Radogoszcza any way spotkajmy sie zapraszam na privat.!

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.