Strona główna Działy Nauka Studiaa ale w Huddersfield ;]

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dezzibel
    Participant

Witam forumowiczow. Wiem ze wiekszosc z was porusza tutaj tematyke studiowania w Leeds bardziej niz w kazdym innym miejscu.Huddersfield jest jednak dosc niedaleko z Leeds wiec mam nadzieje ze znajdzie sie ktos z tamtejszych stron kto zaglada na to forum.Pare tyg temu dostalem propoz. studiowania wlasnie w Huddersfield i to na bardzo korzystnych warunkach.Z tego co wiem juz obecnie studiuja tam nasi rodacy.Jezeli ktos z was kiedykolwiek studiowal tam, zamierza studiowac badz ma znajomych ktorzy studiowali badz zamierzaja- prosze o jakiekolwiek namiary. Pozdrawiam

myduke
    Członek

Hej, wprawdzie na Huddersfieldzkim Uniwerku nie studiowalam, ale co moge powiedziec, to ze z tego co mi wiadomo ma dobra renome w okolicy, i tez preznie sie rozwija. A miasteczko Huddersfield pomimo ze niezawielkie, jest miasteczkiem b. sympatycznym, dosc spokojnym, malo ruchliwym, zielonym.
    A byli tutaj niedawno nasi studenci – zarzadzania i marketingu zdaje sie, na zasadach wymiany. Fajna sprawa. Ale kontaktu do zadnego nie mam.
    Zycze powodzenia

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.