Strona główna › Działy › Hyde Park › Love Leeds 2006 28 maja
I prosze panstwa szykuje sie bardzo ciekawa impreza z tych bardziej masowych czyli wychodzimy z podziemia i idziemy do duzejjjj hali:)
http://www.loveleeds.com, zapraszam do odwiedzania witryny bo naprawde warto zobaczyc co bedzie sie dzialo.
A propo kto bywa w mission? a moze fibre? pozdro dla prawie wszystkich:)
Ojjj fajna bibka sie zapowiada..w zeszlym roku nie moglam zawitac ale w tym napewno bede!!!
Duzo dobrego slyszalam o tym cyklu imprez a zreszta sama jestem fanka imprez takich wlasnie jak ta czy Creamfields itp…
To kto sie wybiera?
Creamfields super super:) ale ta imprezka tez bedzie super wiec ja sie napewno wybieram:)
yhm w Fibre bylam raz, zdecydowanie jest tam za malo miejsca….bawilam sie za to swietnie po pzreciwnej stronie….co do powyzszej imprezki z pewnoscia tam zawitam..nie mozna czegos takiego zmarnowac:-)
u nas na creamfields gra w tym roku high contrast , nu tone , roni size , audio bully’s , bob sinclair itd , tez spoko . bilet : 33 zeta (!)
o a tu sie na przyklad rozmijamy bardzo 😀
no to jak ktos jeszcze sie wybiera na love leeds???
ja juz ponamawialam kilku znajomych i zbiera sie z nas spora grupka…oj bedzie super!!!
no ludzie dalej …
no to jak ktos jeszcze sie wybiera na love leeds???
ja juz ponamawialam kilku znajomych i zbiera sie z nas spora grupka…oj bedzie super!!!
no ludzie dalej …
Chętnie bym się wreszcie wybrał (rok temu zawaliłem udział…), ale coś mi się wydaje, że ciężko będzie . Wszak to ostatni chyba długi weekend w sezonie wiosenno-letnim i….3 dniowa wycieczka będzie jednak sporą konkurencją (zwłaszcza że cel jest wyjątkowo atrakcyjny…) 🙂
Pozdrowienia Goniu.
gonia wrote:no to jak ktos jeszcze sie wybiera na love leeds???
no ludzie dalej …
Chętnie bym się wreszcie wybrał (rok temu zawaliłem udział…), ale coś mi się wydaje, że ciężko będzie . Wszak to ostatni chyba długi weekend w sezonie wiosenno-letnim i….3 dniowa wycieczka będzie jednak sporą konkurencją (zwłaszcza że cel jest wyjątkowo atrakcyjny…) 🙂
Pozdrowienia Goniu.[/quote]
no coz nie mozna miec wszytkiego…
mam nadzieje ze twoj wypad bedzie jak najbardziej udany…
ale jakbys zmienil zdanie to juz wiesz co sie swieci w Leeds i gdzie mozna sie wybrac by miec udany weekend.
Pozdrowka fatamorgana…
😀 😀 😀 😀 😀
[quote:c2a0f6282b] no to jak ktos jeszcze sie wybiera na love leeds???
no ludzie dalej …[/quote]
SUPER, super! ja sie oczywiscie …..nie wybieram:)
[quote:0bebb69648] no to jak ktos jeszcze sie wybiera na love leeds???
no ludzie dalej …
SUPER, super! ja sie oczywiscie …..nie wybieram:)[/quote]
Nie musisz nikt cie na namawia…. 😀
Baggins wrote::449c5c5cc1 wrote:no to jak ktos jeszcze sie wybiera na love leeds???
no ludzie dalej …
Nie musisz nikt cie na namawia…. :D[/quote]
skad wiesz? 🙂 ja go namawialem.. by sie ze mna nie wybieral.. 😀
gonia wrote:Baggins wrote::f9f4ea70d9 wrote:no to jak ktos jeszcze sie wybiera na love leeds???
no ludzie dalej …
Nie musisz nikt cie na namawia…. :D[/quote]
skad wiesz? 🙂 ja go namawialem.. by sie ze mna nie wybieral.. :D[/quote]
Hmmm….
No to wiedzisz Baggins a jednak ktos cie namawia…co moze jednak pojdziesz??? 🙂
No bardzo chcialem, ale jak Jakcyl tak nalega to raczej nie dam rady 🙂
Goniu, a doczytalas do czego namawiam..? 😀