Strona główna Działy Nauka angielski w wakacje

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kapralos
    Participant

Witam
    Mam wielką prośbę. Chcę przyjechać do Leeds pod koniec czerwca i uczyć się w wakacje angielskiego. Czy ktoś wie czy są tam organizowane jakieś kursy w okresie wakacyjnym? Czy jest możliwośc, aby były bezpłatne? Jeśli nie, co oczywiście biorę pod uwage, jakie są koszty takich kursów? Jeśli ktokolwiek cokolwiek wie na ten temat jest pilnie poszukiwany 🙂 Może ktoś uczęszczał w okresie wakacyjnym na taki kurs, albo zna kogoś. To dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję.

pozdrawiam cieplutko

gonia
    Participant

heja…
    kiedys..slyszalam od nauczyciela i Bradford College ze organizuja tego typu kursy w wakacje ale koszt byl okolo £100 za tydzien ..jesli chcesz wiedziec wiecej skontaktuj sie z poszczegolnymi collegami w leeds i w okolicach

kapralos
    Participant

Dzięki Gonia

100 zyli na tydzień to nie są aż takie duże pieniądze, można spokojnie zainwestować. Jak zobaczyłam ceny w miasteczku u brata w Irlandii to mi się zakręciło w głowie 🙂 Tylko ciekawe ile zajęc w tygodniu. Ja byłabym zainteresowana jak najbardziej maksymalną ilością godzin, od poniedziałku do piątku . Nie umiem angielskiego i to mój największy kompleks 😳 Pora się wyleczyć heheheheh. Przylatuję do Leeds na krótko w kwiatniu, więc sie poorientuję, no ale bez angielskiego to się zbyt wiele nie dowiem 🙂 Jak ktoś coś wie jeszcze na ten temat niech pisze.

pozdrawiam

kapralos
    Participant

Jak zwykle jak się śpieszę czytam trzy po trzy 🙂 1oo funtów za tydzień to mogłoby dać niezłą sumkę przez całe wakacje. Może ktoś zna jakąś tańszą inną opcję ?

pozdrawiam

v-tec
    Członek

Widzę że zasięg oddziaływania forum się powiększa 🙂 Ale co oznacza twój nick? Pytam bo mi się on kojarzy z kapralem, to jest powszechnie nielubianym stopniem wojskowym… ale może w twoim języku to słowo ma przyjemniejsze znaczenie 🙄

kapralos
    Participant

Hej

Ale co oznacza twój nick?

Mój nick, w moim języku oznacza to samo co w Twoim, bo jestem Polką :)hihi i rzeczywiście pochodzi od nazwiska Kapral 🙂 ja jednak jestem raczej lubianym Kapralem, przynajmniej tak mi się wydaje 🙂

pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kapralos wrote:

Hej

Ale co oznacza twój nick?

Mój nick, w moim języku oznacza to samo co w Twoim, bo jestem Polką :)hihi i rzeczywiście pochodzi od nazwiska Kapral 🙂 ja jednak jestem raczej lubianym Kapralem, przynajmniej tak mi się wydaje 🙂

pozdrawiam

V-Tec..! Ona mówi prawdę…zapewniam, że tak jest i jest lubianym, kapralem.
    A Ty chyba przegapiłeś jak pisała że jest obecnie w Moldovi…
    Pozdrowienia i przyznaję, że forum wyszło poza "strzechy" angielskich domów, no i polskich…
    Ale to bardzo dobrze![/list]

keraj
    Participant

Witam,wiadomo coś może o lekcjach angielskiego w Leeds w wakacje może są jakieś kursy darmowe.Proszę o info.Dziękuje za odpowiedz.

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    keraj wrote:

Witam,wiadomo coś może o lekcjach angielskiego w Leeds w wakacje może są jakieś kursy darmowe.Proszę o info.Dziękuje za odpowiedz.

jak juz wczesniej wspomnialam wydaje mi sie ze raczej darmowe kursy sa w roku "szkolnym" i tez trzeba sie ze sporym wyprzedzeniem sie zapisywac bo chetnych sporo…ale mozesz sporbowac napisac emaila do collegow…

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.