Strona główna Działy Hyde Park megabus

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Paola
    Członek

Witam. Jade do kraju na wakacje i mam małe pytanko, czy ktoś z obecnych korzystał z usług przewoznika o nazwie megabus? I jeszcze jedno jak dostać sie na lotnisko Stansted jadąc z centrum Londynu? Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam

Niccolas
    Członek

Ja tak raz jechalem.Megabas jest ok bo tani.£1 zaplacilem ostatnio do Londynu.www.megabus.com .A z London Victoria jezdzi auotokar firmy Terravision.Jakies 75minut to zajmuje do Stansted.Bilet powrotny okolo £14.Zalezy kiedy kupisz.Mozna tez kupic u kierowcy.nie znam strony ale na pewno znajdziesz.

gonia
    Participant

Jechalam mega busem nie raz jest spoko i tani…slyszalam o teravission nie jechalam ale widzialam te autobusy na stansted link http://www2.clearclick.net/coach/book.asp?id_prov=3098&lng=english&route=2+143&id_affiliate=235&pos=HOME_TOP_SIDE
    jakby nie dzialal to mozesz go tez znalezc poprzez strone http://www.ryanair.co.uk
    po prawej stronie po haslem airport coach…
    ja osobiscie jechalam national express z victoirii koszt bardzo podobny…i czas tez…

Paola
    Członek

Dzięki Niccolas. Dzięki gonia. Dzięki Waszej pomocy dojade bezpiecznie i tanio do domu choc blondynka jestem 😆

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Paola wrote:

Witam. Jade do kraju na wakacje i mam małe pytanko, czy ktoś z obecnych korzystał z usług przewoznika o nazwie megabus? I jeszcze jedno jak dostać sie na lotnisko Stansted jadąc z centrum Londynu? Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam

Tylko nie probuj wracac ostatnim autobusem do Leeds z Londynu wyjezdzajacego o 19 jechalem wracalem dwa razy do Leeds o tej godzinie zawsze zapchany i za kazdym razem jechal normalny autobus taki pietrowy z siedzeniami taki jakie jezdza po Leeds w normalny dzien. Komfort jazdy fatalny i w dodatku cala droge zapalone swiatlo.troche Dolina.Do londka jechalem ze 3 razy ,MEGABUSEM i jazda dosc przyjemna.porzadny Coach Z Toaleta i klima ,takze malo ludzi takze spokojnie sie mozna przespac.Z Victorii jezdza na Stansted autobusy Green Line zielone autobusiki te same co jezdza na Gatwick i Luton.Przystanek po lewej stronie idac od Victoria Coach Station w strone stacji metra musisz przejsc na druga strone ulicy na swiatlach.normalny przystanek przy ulicy koszt na stansted chyba 7 £.Po za tym mozesz podjechac z Victori Metrem Victoria Line do Tottenham hale i stam tad podjechac zwyklym pociagiem do przed ostatniem stacji stansted M…(nie pamietam dokladnej nazwy stacji sklada sie zdwoch czlonow M… stansted) i pozniej sie przesiac na stansted express jechalem kilka razy i za kazdym razem za darmo bo nigdy nie mialem czasu kupic biletu na totthenham hale zawsze mialem tylko travelke na metro.Takze w weekendy z Tottenham hale odjezdzaja autobusy na stansted ( bo stansted expres jezdzi po 10 godzine) i tez za darmo ale nie proponuje komus kto nie zna choc troszke Londynu.pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.