Strona główna Działy Hyde Park Wyjazd do Polski na swieta

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Pawelkuki
    Członek

Witam ponownie.
    Post o tresci "Jadę do Polski na święta 14 Kwietnia samochodem z Leeds, planowany wyjazd z Polski 27 Kwiecień. Dokładnie do Wrocławia przez Poznan. Mogę zabrać dwóch pasażerów i podzielić koszt na trzy osoby (ok. 65-80 funtów), trasa przejazdu do uzgodnienia. Kontakt Paweł – tel. 07716761094 lub mailem pawelkuki@o2.pl" jest wciaz aktualny.
    Zarejestrowalem sie w koncu na stronce leeds.pl i pisze juz ze swojego konta. 😆

Pozdro dla wszystkich 😀 …a szczegolnie dla Siwego 😀

underact
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pawelkuki wrote:

Witam ponownie.
    Post o tresci "Jadę do Polski na święta 14 Kwietnia samochodem z Leeds, planowany wyjazd z Polski 27 Kwiecień. Dokładnie do Wrocławia przez Poznan. Mogę zabrać dwóch pasażerów i podzielić koszt na trzy osoby (ok. 65-80 funtów), trasa przejazdu do uzgodnienia. Kontakt Paweł – tel. 07716761094 lub mailem pawelkuki@o2.pl" jest wciaz aktualny.

Szkoda ze tak pozno piszesz do Wroclawia by mi bardzo pasowalo:) no ale ja juz mam bilety a tak mialbys 3 osoby:) o miesiac za pozno.pozdro

Pawelkuki
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pawelkuki wrote:

Witam ponownie.

Pozostal jeszcze niecaly tydzien do wyjazdu na swieta do polski i jest jeszcze jedno miejsce wolne. 😀 Pozdrawiam.

Prozba do Tomka chetnego na wyjazd do polski o kontakt.

Pawelkuki
    Członek

Dzieki bardzo za towarzystwo, kazdy kto dzwonil do mnie dopytywal sie czy bede jechal na 100% zapewnialem ze tak i osoby ktore sie zglosily tez zapewnialy ze beda jechaly na 100%. Mialem 4 osoby do polski i 2 do anglii na droge powrotna co sie okazalo to od polski przyjechalem sam i nie mialem nawet z kim porozmawiac w trakcie jazdy. Dzieki wam wszystkim za to 👿

A tak po za tym zycze wszystkim wesolych i spokojnych swiat i mokrego dyngusa. Szczegolne pozdrowienia dla Siwego i Paty 🙂

fatamorgana
    Participant

Pawelkuki wrote:

Dzieki bardzo za towarzystwo, kazdy kto dzwonil do mnie dopytywal sie czy bede jechal na 100% zapewnialem ze tak i osoby ktore sie zglosily tez zapewnialy ze beda jechaly na 100%. Mialem 4 osoby do polski i 2 do anglii na droge powrotna co sie okazalo to od polski przyjechalem sam i nie mialem nawet z kim porozmawiac w trakcie jazdy. Dzieki wam wszystkim za to 👿

Ha! Skąd ja to znam?….
    Mało kto tak nie szanuje danego słowa i robi z gęby szmatę jak "nasi".
    Wiesz co ostatnio zrobiłem? Wziąłem zaliczki na poczet kupna biletów promowych i…poskutkowało.
    Już dawno mnie uczono, że jak nie masz ani bata ani haka na klienta to ci się wypnie i tyle…
    Współczuję samotnego przejazdu ze względu na koszty,( bo ja mimo wszystko wolę podróżować sam, nudy nie ma, za to jest dobra, czadowa muzyka). Tak mi pasażerowie marudzili i wiercili się, że chyba więcej nie zabiorę.
    Miłych "jaj" i szczęśliwego powrotu…

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.