Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
fatamorgana wrote:
KOCHANI. Na stronie leeds.pl ukazalo sie ogloszenie nastepujacej tresci
"Poszukuję pracy… Z zawodu jestem muzykiem, pianistą… W Anglii bedę od 05.04.2006. "
Proponuje utworzyc kapele ktora swa nazwa bedzie nawiazywac do legendarnego zespolu FRANKIE GOES TO HOLYWOOD a nazwa nowej kapeli wywodzacej sie z Leeds bedzie brzmiala JANUSZE GOES TO LEEDS.
Kompletuje zespol szukam wockala i reszte kapeli
JA moge byc waszym impresario lub menagerem z racji tego ze jestem wybitnych znawaca tematu i wybitnym Januszo ZNAWACA .JAK z praca u ciebie zaplaciles juz za prace polecam cyganow napewno beda chetni aby cie skasowac moze jakies mieszkanko zalatwia z ktorego bedziesz musial spadac za dwa dni lub wrocisz wieczorem i twoich rzeczy juz nie zastaniesz.tylko zaplac najlepiej za dwa tygodnie lub miesiac z gory + depozyt.powodzenia zycze:)[/quote]
Czekałem na taką właśnie wypowiedź i….nie zawiodłem się jak zwykle.. 😀 😀 :D[/quote] troche humoru nie zaszkodzi wazne zeby to forum tetnilo swoim zyciem i tez czasami bylo zabawne ,aby nigdy nie zawialo nuda tutaj;)pozdro