Strona główna Działy Nauka Do studentow i pro-studentow w Leeds, spotkanie?!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Niccolas
    Członek

Widze ze duzo jest pytan, watpliwosci oraz brak komunikacji wsrod polskich studentow w Leeds.Tych przyszlych tez. Wielu studentow szuka kontaktow lub jakiegos "punktu zaczepienia".Proponuje zorganizowac wspolne spotkanie dla wszystkich zainteresowanych studiami w UK.Mysle ze dam rade zorganizowac miejsce na spotkanie.Mam paru znajomych ktorzy pracuja dla leeds University i pomoga zorganizowac jakas wolna sale.Wiele jest stowarzyszen na univerku.Nie widze powodu zeby i Stowarzyszenie Polskich Studentow zaistnialo, lub cos w tym stylu. Co wy na to????

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Niccolas wrote:

Widze ze duzo jest pytan, watpliwosci oraz brak komunikacji wsrod polskich studentow w Leeds.Tych przyszlych tez. Wielu studentow szuka kontaktow lub jakiegos "punktu zaczepienia".Proponuje zorganizowac wspolne spotkanie dla wszystkich zainteresowanych studiami w UK.Mysle ze dam rade zorganizowac miejsce na spotkanie.Mam paru znajomych ktorzy pracuja dla leeds University i pomoga zorganizowac jakas wolna sale.Wiele jest stowarzyszen na univerku.Nie widze powodu zeby i Stowarzyszenie Polskich Studentow zaistnialo, lub cos w tym stylu. Co wy na to????

Nie widzisz powodu aby zaistniało???
    Popraw to, bo pomyślą, że to znów jakaś prowokacja, jak ten "Żyd"… 😆 😆 😆

gonia
    Participant

ja bardzo chetnie tymbardziej ze wlasnie zaczynam studiowac od wrzesnia a mysle ze to jest ciekawy pomysl by moc sie wymienic pogladami doswiadczeniami i spedzic milo czas w "towarzystwie studenckim" 😆

Wlasciwie no mnie nurtuje pare pytan chcialabym takze uslyszec pare opini pogladow…itd..
    ja sie pisze na to!!!
    Pozdrowka

Niccolas
    Członek

Oczywiscie jest wiele powodow zeby takowo stowarzyszenie zaistnialo.To mialem na mysli 💡 😀 I to nie jest zadna prowokacja.No ale zobaczymy co dalej.Jak nie bedzie wystarczajacego odzewu to zawsze mozna sie dolaczycz do zaistnialego juz spotkania.Na ktorym nie bylem niestety.

gonia
    Participant

Widze ze temat spotkania nie cieszy sie zbyt wielka popularnoscia..szkoda
    no dalej studenci ….nie macie ochoty sie spotkac??!?!?!?!?

SIWA
    Członek

ja skonczylam studia w polsce i jak na razie sobie od nauki odpoczywam,ale szczerze mowiac to chetnie bym sie rozeznala jak wyglada mozliwosc dalszego studiowania w uk..
    moze bym zmienila swoje plany co do dalszych losow mojej osoby ❓

jackyl
    Participant

podobnie jak przedmowczyni mam studia zaliczone w pl, a tu zaczalem cos innego na open uni, online. calkiem ladnie jest to zorganizowane, dostaje sie oprogramowanie, ksiazki, calkiem przyjemna opcja.

dlatego raczej nie planuje rozpoczynac studiow w leeds.. ale jakis kursik moze kiedys? 😉

a do sugerowanego spotkania bardzo sie chetnie sie przylacze.. towarzysko 😀

Baggins
    Participant

[quote:eefefcbe47]podobnie jak przedmowczyni mam studia zaliczone w pl, a tu zaczalem cos innego na open uni, online. calkiem ladnie jest to zorganizowane, dostaje sie oprogramowanie, ksiazki, calkiem przyjemna opcja.[/quote]
    O to on-line jak mowisz to mnie zaciekawilo. Studiowac to mi sie juz nie chce w zwyklym toku. Zaczyna sie cos takiego od pazdziernika (jak nromalne)? I gdzie zdobyc informacje dokladne??

Pozdro[/quote]

jackyl
    Participant

mozna zaczac dwa razy w roku, tak jak normalne semestry, ale pewnie zalezy na jaki kurs/studia.

tu sie wszystkiego dowiesz: http://www.open.ac.uk/

pozdr

[widzisz qrfa powaznie tez umiem.. ;)))]

Baggins
    Participant

Widze qrfa:)

pozdro

Baggins
    Participant

A i dzieki wielkie:))

jackyl
    Participant

spoko qrfa 🙂

[Panowie.. za malo qrfa, qrfa.. ;P]

jaki kierunek Cie interesuje mniej wiecej? ja zaczalem web apps dev, ale na razie wzialem dziekanke.. 😛

gonia
    Participant

Wlasnie wczoraj bylam na Open Days na Leeds Met dla hospitality and Retailing…i jeden z wykladowcow powiedzial mi ze studiuje u nich na wydziale 3 Polakow…
    Jak zagladacie na furum ujawnijcie sie prosze..:)

sm20
    Członek

gonia, podaj mi swojego maila, bo mam problem z tymi moimi wiadomosciami tutaj, co chwila mnie wylogowuje i nie moge nawet odpisac, pozdrawiam 🙂

p.s. tym razem sie staram 😉 wczoraj nawet chcialam cos napisac, ale forum bylo zamkniete, no!

pozdrowienia dla przyszlych studentow 🙂

gonia
    Participant

SM20 oto moj email: goniap2@wp.pl
    Pozdrowka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.