Strona główna › Działy › Hyde Park › Hmmm, to jeszcze raz ja, po raz ostatni, obiecujé.
Nie zdziwil mnie ton waszych wypowiedzi. Proszé zwrocic uwagé na pisownie slowa 'waszych’. Zadziwil mnie natomist brak wiary w istnienie geja-Zyda. Hmmm…takie rzeczy sié zdazaja i nie widzé w tym nic dziwnego. Mail napisalem nie ot tak dla zabawy. Byl wynikiem obserwacji polaczkow na ulicach Leeds i czytaniem waszych postow na forum, lacznie z tym o zachowaniu dziewczyn 'na obczyznie’.
Kolejna rzecz, Zydem byl moj ojciec, co dalo mi zydowskie nazwisko i mozliwosc poznania kultury ale Zyda ze mnie nie zrobilo, bo jak pewnie wiecie albo i nie Zydowka moze wydac na Swiat kolejnego Zyda itd…
Nie jestem malkontentem chociaz wlasnie Zydzi nimi sa. Porownajcie chociazby z zachowaniami postaci z filmow Woody Allen’a. Moze lekko przejaskrawione ale bardzo prawdziwe.
Uwierzcie tez, ze nie smialem sie z waszych postow, tylko rece zalamaly mi sie, zeby nie powiedziec, ze sie 'przegiely’ jeszcze bardziej….jesli wiecie co mam na mysli.
Aha, i ktos jeszcze pytal o solarium: najlepsze jest na Headrow przy skrzyzowaniu z Vicar Lane.
Podobal mi sie Gaystein, pomysle nad tym, narzie Grynberg musi wystarczyc.
No i na koniec, pomyslcie, ze nie jest tak zle, moglbym byc jeszcze masonem.
No i komuchem….. 😀
Uwierzcie tez, ze nie smialem sie z waszych postow, tylko rece zalamaly mi sie, zeby nie powiedziec, ze sie 'przegiely’ jeszcze bardziej….jesli wiecie co mam na mysli.
Wytłumacz mi parę rzeczy, człowieku. Czego się spodziewałeś pisząc na polskim forum post który miał na celu obrażenie Polaków? Oklasków?
Nawet jeżeli miałeś żydowskiego ojca, dlaczego wycierasz sobie, za przeproszeniem, gębę jego pochodzeniem? Czy nie po to żeby prowokować i liczyć na to że ktoś równie głupi jak Ty okaże się antysemitą?
Obawiam się że nie masz czego szukać na tym forum. Większość jego uczestników bije Cię na głowę doświadczeniem, dojrzałością i klasą.
Miałeś jakiś pomysł na wbicie kija w mrowisko i nie udało się. Każdym kolejnym zdaniem błaźnisz się coraz bardziej. Umiej przynajmniej to przyjąć i nie zabieraj innym czasu i miejsca na serwerze.
stary przeciez pisalam ci wczesniej co by ci sie przydalo zrobic….
ja tez bym sie na twoim miejscu zwinela stad bo to jest naprawde zenujace…
papapap
Nie zdziwil mnie ton waszych wypowiedzi. Proszé zwrocic uwagé na pisownie slowa 'waszych’.
A mnie dziwi i to bardzo, jak ktoś może być tak głupi, żeby zaczynać kontakt z nową grupą i nowym środowiskiem od obrażania i ubliżania im…
Mieliśmy tu już takich "braci h", którzy zaczęli od podobnego niewypału.
Nie dość że wyszli na prymitywnych buców, to jeszcze wkrótce potem mieli, a właściwie miał "niewątpliwą nieprzyjemność" spotkać się twarzą w twarz z szefem tego serwisu. Żałujcie, że nie widzieliście jego miny…
Mądrzy ludzie uczą się na błędach innych. Ty tego nie umiesz.
Ale najśmieszniejsze będzie jak faktycznie spotkasz kogoś z nas (a skoro tu mieszkasz to nie trudno o to będzie…) i wtedy zobaczysz tych twoich (proszę zwrócić uwagę na pisownię…) szarych i ograniczonych ludzi, polaczków że są naprawdę normalnymi ludźmi, na pewno nie gorszymi od Anglików, a często o wiele inteligentniejszymi.
Nie twierdzę tak o wszystkich Polakach w ogóle i tych w Leeds, ale prawda jest taka, że pospolite chamy i męty tu raczej nie biorą udziału na forum, bo dla nich lepsze jest, by kisić się we własnym sosie.
I jeszcze na koniec: uważaj, bo niektórzy mogli naprawdę poczuć się dotknięci twymi inwektywami, a nie wszyscy tu są skłonni szybko zapominać zniewagi…Nic nie poradzę, że myślą najpierw pięścią a potem (ewentualnie) głową…Jeszcze jakiś "Janusz" ci przywali a potem będzie na nas.
[quote:a3b7466ec6] A mnie dziwi i to bardzo, jak ktoś może być tak głupi, żeby zaczynać kontakt z nową grupą i nowym środowiskiem od obrażania i ubliżania im… [/quote]
a mnie nie.. 🙂 odpowiedzi duzo mowia o odpowiadajacych.. sam z ciekawoscia czytalem wnikliwie 🙂
nie wiem jak to moglem przeoczyc i choc minelo troche czasu od wizyty moderatora w naszym domu, to prosze napisz mi fatamotgano vel alek alias alex jaka ja to mialem mine bo w pierwszym momencie kiedy przekroczyl prog naszego pokoju domyslalem sie ze jest ta osoba ktora potwierdzila, uprzednio zapytawszy ja.
zyjesz czlowieku w wirtualnym swiecie otoczony gumowymi scianami gdzie twoja jedyna rozrywka jest wyrzucenie kosza na smieci. i prosze cie nie pisze juz wiecej nic…bo jak ja bym mial pisac o tobie jaki jestes to by ci dali bana na to forum.
skonsternowany krzys
p.s.
inwektywa jest slowna, gdy ktos cie obraza pisemnie nazywa sie to paszkwilem
pozdrawiam
p.s.
inwektywa jest slowna, gdy ktos cie obraza pisemnie nazywa sie to paszkwilem
pozdrawiam
nie zebym sie czepial.. ale.. czepiac sie slowek trzeba umiec 😈
Inwektywa – obraza słowna innej osoby, wyrażona [b:cd4a97a01b]mową lub pismem[/b:cd4a97a01b], poprzez nieuzasadnione, a często nawet uzasadnione, choć niekonieczne przypisanie danej osobie cech negatywnych(…)
Paszkwil (wł. pasquillo) – [b:cd4a97a01b]utwór literacki[/b:cd4a97a01b], często anonimowy, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
podane za wikipedia
pozdr.
[ale gumowe sciany i wyrzucanie kosza calkiem ladne.. ;)]