Strona główna Działy Hyde Park SZCZECINIANIE POSZUKIWANI

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    olszak wrote:

moze to moje odczucia , ale ja jakos natrafialem na wiekszosc osob z terenow slaskich i czestochowy 🙂 napewno jest to zwiazane z masowa likwidacja kopaln , chociaz tak jak bylo tu juznapisane czasami nie bezrobocie kreuje emigracje 😈 POZDRO

p.s. gdzie jest Miś ? 8) 😯 😉

To jedź na przeczesanie Holbeck-u i Beeston-u.
    Tam dominuje Żywiec i okolice… Niby Śląsk, ale to jest jednak inny region. Górale dominują gdzie niegdzie…
    Agencja z Żywca, która ich masowo ściąga powinna dostać medal od Leeds City Coucil za zasiedlanie terenów a Immigration Office za wypieranie kolorowych leniów też powinien im podziękować…
    Inna sprawa, że większość tych młodych ludzi z faktycznego Śląska nie ma z kopalniami nic wspólnego, ponieważ "nie zdążyli" zaczepić się w górnictwie zanim padło…
    😉 😉 😉 😀 😆

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Ja znam wielu z Pomorza…
    I zdecydowanie Gdynia goruje. 8)

heheh no wlasnie np my dwie jestesmy z pomorza 😀 😀 😀 😀
    tak na dobry poczatek :):):)

olszak
    Członek

no i ja tyz 😀 Fatamorgana masz racje , z tym ze np. wiekszosc mlodych mezczyzn gdyby kopalnie nadal dzialaly zapewne pracowalaby wlasnie w nich bo jak na polskie warunki gornicy maja calkiem przyzwoite stawki 😈

Sandgirl
    Członek

SpokoBoyxxx:) wrote:

Sandgirl wrote:

Marshal wrote:

Ja osobiscie jestem z Lodzi i o Szczecinie wczesniej wiedzialem tyle ze jest na polnoc przy granicy z niemcami -dopoki nie zaczalem pracowac ze szczecinianami -robi ze mna 6 ludzi ze Szczecina i odrazu narzuca sie mi pytanie -Czy caly Szczecin wyjechal za granice ?? Pozdro od Lodzianina 🙂 -a wlasnie -czy jest ktos z Lodzi ?? 😈

Ja jestem z Lodzi… tak jakby 😉 tymczasowo znaczy sie :)[/quote]
    Chyba Zapomnialas cos napisac ??? napisac cos o twoim Misku???[/quote]

NUDZI CI SIE?? 😡

jackyl
    Participant

olszak wrote:

moze to moje odczucia , ale ja jakos natrafialem na wiekszosc osob z terenow slaskich i czestochowy 🙂 napewno jest to zwiazane z masowa likwidacja kopaln , chociaz tak jak bylo tu juznapisane czasami nie bezrobocie kreuje emigracje 😈 POZDRO

p.s. gdzie jest Miś ? 8) 😯 😉

Mis byl bardzo grzeczny dzis.. 😀

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.