Strona główna › Działy › Hyde Park › SZCZECINIANIE POSZUKIWANI
JEST GODZINA 19:39.JA SIEDZE PRZED KOMPEM I DOPIERO TERAZ PO 2 MIESIACACH POBYTU W LEEDS ZASTANAWIAM SIE JAK WIELU JEST TUTAJ SZCZECINIAN BO POLAKOW MNOSTWO.KOLENĄ RZECZĄ O KTOREJ MYSLE TO TAKA ZE KLAWO BY BYLO POZNAC KOGOS Z RODZINNEGO MIASTA I WYŻŁOPTAĆ PIFKO:-),POGADAĆ, POBEKAĆ JAK ANGOLE:-),CZASAMI NAWET PIERDNĄĆ JAK TE ŚWINIE(ŻART Z PIERNIĘCIEM NATURALNIE, BO ZE ŚWINIAMI TO PRAWDA).ITP.
APEL DLA SZCZECINA-KLAWIATURA W DŁONIE I SIE WPISYWAĆ-POZDRAWIAM SOCZYŚCIE
ZUZKA
tak tak masz racje ale ja znam wielu ze szczecina bo sam jestem ze szczecina moze nie liczne grono tutaj przebywa ale sa wiecej chyba przyjechalo ze slaska tak mnie sie wydaje pozdrawiam
Na beestonie mieszka ok 20 szczeciniakow 😀 .Jezeli chodzi o wspolne wypicie piwa nie ma sprawy.nr GG 9460215 albo 9555247.
W okolicy hyde park’u mieszka nas czworka, ze szczecina ;]
Jakby co pisz na gg 920000
pozdrawiam
no w koncu ktos sie odezwal jakbyscie cos organizowali to dajcie nam jakis znak sygnal :-).to moj numer telefonu 07955169031-zuzia
Witam !
Zgłasza się kolejny mieszkaniec Szczecina…. dajcie znać jak zechcecie zaplanować jakiś wypad.
GG – 2662677
kom – 07783875851
pozdrawiam
WAREQ
Sie ma. Jak masz ochote na browara to mozesz napisac gg:1114213. Mieszkam na Beestonie. Pozdro
Sie ma. Jak masz ochote na browara to mozesz napisac gg:1114213. Mieszkam na Beestonie. Pozdro
ciekawe KUR…ktO NAPISAL Pogon szczecin na BESTONIE????az mnie korcilo aby dopisac cos tam ale juz raczej wyroslem aby bazgrac po murach!!!Pyry pozdrawiaja paprykarzy:(
Ja osobiscie jestem z Lodzi i o Szczecinie wczesniej wiedzialem tyle ze jest na polnoc przy granicy z niemcami -dopoki nie zaczalem pracowac ze szczecinianami -robi ze mna 6 ludzi ze Szczecina i odrazu narzuca sie mi pytanie -Czy caly Szczecin wyjechal za granice ?? Pozdro od Lodzianina 🙂 -a wlasnie -czy jest ktos z Lodzi ?? 😈
Ja osobiscie jestem z Lodzi i o Szczecinie wczesniej wiedzialem tyle ze jest na polnoc przy granicy z niemcami -dopoki nie zaczalem pracowac ze szczecinianami -robi ze mna 6 ludzi ze Szczecina i odrazu narzuca sie mi pytanie -Czy caly Szczecin wyjechal za granice ?? Pozdro od Lodzianina 🙂 -a wlasnie -czy jest ktos z Lodzi ?? 😈
Wiesz Stoczna upadla i bieda az piszczy zreszta tam zawsze byla bieda i nielad, po czesci zaludniano Szczecin Ludzmi z Wielkopolski (pierwszym prezydentem Szczecina po wojnie Byl Zareba urodziony na Lazarz) ,ale glownie zjechali sie po wojnie do Szczecina ludzie za Buga glownie Lwowiacy a dla nas to AZJA i wiesz jak na wschodzie maj podejscie do pracy…? Stad ta niechec Poznania do LWOWA (dzieki tez Piulsudskiemu i Berezie kartuskiej) i do Szczecina.warsawki takze. Nie dziw sie ze ich pelno sytuacja ich zmusila i tak prym wioda miasta ze sciany wschodniej jesli chodzi o emigracje sokolka ,bialestoki .podlaskie lubliny rzeszowy i mniejsze kozie wolki i wszystkie mniejsze zasrane wioski na wschodzie polski rowniez kielce,i podkarpacie Pozniej dolaczaly wieksze miasta Wroclaw ,Szczecin,Pomorze ich duzo jest w Londynie,teraz juz spotkasz z kazdego miasta wszedzie Poznaniacy Glownie wyjezdzali do Irlandi a i tak cala kupa w LEEDS siedzi,Lodz tez tu jest bez obawy. Wszedzie spotkasz ludzi juz z wiekszych miast niestety tak sie porobilo dobrze ze jet minium w Angli 5.05 bo napewno ludzie by pracowali nawet za 3 funty.pozdr:)
Ja jestem z Lodzi… tak jakby 😉 tymczasowo znaczy sie 🙂
Marshal wrote:Ja osobiscie jestem z Lodzi i o Szczecinie wczesniej wiedzialem tyle ze jest na polnoc przy granicy z niemcami -dopoki nie zaczalem pracowac ze szczecinianami -robi ze mna 6 ludzi ze Szczecina i odrazu narzuca sie mi pytanie -Czy caly Szczecin wyjechal za granice ?? Pozdro od Lodzianina 🙂 -a wlasnie -czy jest ktos z Lodzi ?? 😈
Ja jestem z Lodzi… tak jakby 😉 tymczasowo znaczy sie :)[/quote]
Chyba Zapomnialas cos napisac ??? napisac cos o twoim Misku???
eee tam wszyscy jestesmy z tego samego kraju tak samo dotknietego zepsuta polityka popapranego rzadu….
a jesli chodzi o rejony Pl ktore emigrowaly do anglii to spotkalam chyba juz wszytskie i nie rozgraniczalabym to na to ze ktores miasto jest lepsze od innego…zreszta nie wszyscy przyjezdzali tutaj by uciulac kazdego funcika….i dlatego ze w PL nie mieli pracy…
pozdroweczka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
moze to moje odczucia , ale ja jakos natrafialem na wiekszosc osob z terenow slaskich i czestochowy 🙂 napewno jest to zwiazane z masowa likwidacja kopaln , chociaz tak jak bylo tu juznapisane czasami nie bezrobocie kreuje emigracje 😈 POZDRO
p.s. gdzie jest Miś ? 8) 😯 😉
Ja znam wielu z Pomorza…
I zdecydowanie Gdynia goruje. 8)