Strona główna Działy Hyde Park Polish Rock,impreza na wieksza skale

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Dudu
    Participant

Hejka, nazywam Sie Agata albo jak ktos woli Dudu :D. Dotarlam do waszego forum kilka dni temu kiedy to wpadlam na pomysl zorganizowania typowo polskiej imprezy w Leeds. Mam umiejetnosci i jakies kontakty ;), szczerze mowiac to jedyne czego nie mam to pewnosci jak by to wyszlo i tu zwracam sie do was o opinie. Liczylabym na jakies 100 do 200 osob nie tylko z Leeds ale tez z malych miejsc takich jak Keighley, Skipton, Bingley itd. Duzo alkoholu, wiecej rocka i moze jacys anglicy jesli byliby zainteresowani. Nie bede sie wiecej rozpisywac, ale zalezy mi na opini innych i na wiedzy jak duzym zainteresowanie takie przedsiewziecie by sie cieszylo.
    CZEKAM NA OPINIE I PROPOZYCJE… ❗
    Dudu

jackyl
    Participant

i o to chodzi.

mysle o tym juz od jakiegos, czasu, pierwsze kroki poczynione, a ludzi Ci zalatwie 😉

jak sa tu jakies polskie kapele (a moze sie stworzy jakas? moge byc..managerem :)) to niech pukna w stol.

a jak kojarzy ktos wokaliste trawnika, to pracuje tu w fabryce niedaleko, pewnie zaspiewa jak sie piwo postawi 🙂

jakis czas temu byla impreza zorganizowana przez Polakow dla Polakow tu w okolicy.. ale ze zapowiadalo sie bardzo pigularsko-technowato (i tak dokladnie bylo), darowalem sobie..

a poki co to mam propozycje przylaczenia sie do wyjscia na koncert sisters of mercy.. choc moze do tegos za mloda.. 😉

pozdr

Dudu
    Participant

No niestery na sisters of mercy jestem za mloda. Co do kapeli w niedziele jade do Jelenie Gorki albo inaczej domku, wiec na powaznie szukaniem kapeli i lokalu zajeme sie po powricie. Ale jesli masz doswiadczenie w PR albo masz ochote pomoc jak bedzie trzeba to zaprasza. lap mnie na gg (4891362)albo po prostu na forum.

fatamorgana
    Participant

No i proszę, jak się nam imprezy dla Polaków zaczynają sypać jak z rękawa… Już myślałem, że to konkurencja, ale po przeczytaniu pierwszego posta Dudu zmieniam zdanie. Dużo alkoholu, rock i… finał podobny jak w polskiej knajpie w Londynie, zwanej Orzeł Biały.

Ale tak na serio, to słyszałem o dwóch takich (tylko bez politycznych skojarzeń !), co w Londynie siedzą i niejedną naprawdę dużą imprezę dla Polaków w Anglii już zorganizowali. Mają kontakty, siłę przebicia i doświadczenie. Żyją z takiej właśnie organizacji imprez.
    Może trzeba Was skontaktować???

MK
    Członek

ja gwarantuje, ze leeds.pl, jako patron medialny zapewni ci rozreklamowanie Twojego pomyslu 🙂

jackyl
    Participant

no wlasnie cos takiego chcialem.. 😉

a kontakty – pewnie ze sie przydadza.

ale zaczac trzeba od poszukania zainteresowanych – a tu jest idealne miejsce. bo kilkadziesiat osob sie znajdzie na pewno, sale na taka impreze w rockowej knajpie tez moge miec, ale kilkaset? wiekszosc w klubach typu revolution laski wyrywa 🙂 zbada sie rynek, sie zaplanuje, zrobi (i nie zapomni ;))

pozdr

Mabrothax
    Participant

Ja też mam parę kontaktów i nawet jeden przedłużacz… Ale chyba na nic one się nie zdadzą jeśli chodzi o organizowanie imprez.
    W każdym razie, gdyby ktoś miał problemy z rozłądowanymi urządzeniami elektronicznymi, mógłbym zorganizować małe spotkanie zainteresowanych stron (np. gniazdko-ładowarka-telefon, itp).

Nie wiem co autorka tematu miała dokładnie na myśli mówiąc "typowa polska impreza" 🙄 , ale słowo "rock" przemówiło do mnie. Nawet jak frekwencja nie dopisze to możecie mnie liczyć jak dziesięć osób… będę robił sztuczny tłum pogując sam ze sobą pod sceną…

Moje glany robią się czerwone już na samą myśl o tym…

Mabrothax
    Participant

Jeśli ktoś widzi ten błąd stylistyczny w moim poście powyżej.. proszę go zignorować 🙄

jackyl
    Participant

na pewno nie samotnie.. 😀 pojedziemy krakowiaka.. 😉

jackyl
    Participant

aha, zeby nie bylo – blad zauwazylem i zignorowalem, a 'typowa polska impreza’ to jak sie glebiej zastanowic to faktycznie srednio z rockiem ma wspolnego. ale kazdy patrzy swoja miara. co w tym przypadku za wade nabyta ani wrodzona uznac nie mozna.. 😉

a przedluzacz, dziekuje, mam wlasny.

Sandgirl
    Członek

Buuu, az zaluje ze mnie nie bedzie wtedy w Leeds. bo sie tam pojawie dopiero w polowie lipca… Jakbym byla to wzielabym mojego miska, jemu sie podobaja polskie piosenki rockowe & okolice 😛 (taki super zespolik spod Lodzi, no i Vader :mrgreen: :)). A jakby to bylo w lipcu, albo 2 raz w lipcu, to chetnie sie przejde, z moim misiem (jak bedzie mial wolne), to juz 2 osoby by byly wiecej 😉 🙂

Anonim
    Gość

A ja czekam na wiadomość tel jakby cos takiego miało miec faktycznie miejsce 😛 😈

Mabrothax
    Participant

No właśnie… ani widu ani słychu. A już myślałem, że bęsdzie coś się działo, co można potem bez wstydu znajomym opowiedzieć…

No to został mi winamp i wspomnienia… będzie musiało wystarczyć do następnego woodstocku…

Radek
    Członek

Jezeli uda sie zorganizowac polska impreze rockowa to byloby b fajnie – ja i kumple piszemy sie na to…Ale na razie chcialbym sie dowiedziec czy ktos byl na angielskiej imprezie rockowej w leeds…I ewentualnie jak bylo… :mrgreen:

Lepton
    Participant

no ja sie przylaczam i popieram pomysl. jak by ktos chcial sie napic piwka i posluchac bluesa to w czwartki i w niedziele w Duck and Drake sa fajne koncerty (leeds). Mozemy sie tam spotkac jakas wieksza grupka. Albo do New Roscoe tez sie mozna przejsc!
    –>

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.