Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
SpokoBoyxxx:) wrote:
Relacja i fotoreportaż już niebawem.
Ja powiem tylko tyle: warto było być w niedzielę i na wiecu i…w Londynie w ogóle. Ciepło, słonecznie, 1000 osobowa polska reprezentacja , bojowy duch (NIE ODDAMY NASZYCH FUNTÓW!!!) i dobra atmosfera!
Znowu Polacy pokazali, że w słusznej sprawie potrafią się zjednoczyć.
Teraz ruch należy do rządu. My pokazaliśmy nasze stanowisko jasno i wyraźnie…
W imieniu Polonii z West Yorkshire i serwisu Leeds.pl przekazałem organizatorom zarówno nasze poparcie dla sprawy jak i obietnicę współpracy na przyszłość z NASZĄ PIERWSZĄ OFICJALNĄ REPREZENTACJĄ, CZYLI STOWARZYSZENIEM "POLAND STREET".
Razem w większej sile (grupie) prędzej coś uzyskamy niż podzieleni na małe grupki.
No a poza tym, to macie WSZYSCY pozdrowienia dla Leeds i tutejszej Polonii od "naszych" z Londynu i okolic!
Tez BYLEM w Londku i bylo super szkoda ze nie spotkalismy sie FATAMORGANO moze innym razem pozdrawiam:)[/quote]
Oh SpokoBoyu! Czemu nie powiedziałeś wcześniej że też jedziesz ?Mielibyśmy świetną okazję do pogadania a i Januszom przy okazji by się nieco dostało…
P.S. Byłem nie w tłumie, lecz przed tłumem, latałem z aparatem i uwieczniałem ten szczególony moment…Czerwona kurtka, granatowe gacie (ale nie takie "Januszowate"!), czarne kudły na łepetynie…torba (też czarna) przy boku i…nieodłączny atrybut Polaczka w UK (może i Janusza też) czyli plecaczek. No jak Ty nie mogłeś rozpoznać Fatamorgany???
Pozdrawiam i szczerze się cieszę, że było nas więcej…