Strona główna Działy Hyde Park WIEC BYŁ NAPRAWDĘ UDANY. WARTO BYŁO!

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Relacja i fotoreportaż już niebawem.
    Ja powiem tylko tyle: warto było być w niedzielę i na wiecu i…w Londynie w ogóle. Ciepło, słonecznie, 1000 osobowa polska reprezentacja , bojowy duch (NIE ODDAMY NASZYCH FUNTÓW!!!) i dobra atmosfera!
    Znowu Polacy pokazali, że w słusznej sprawie potrafią się zjednoczyć.
    Teraz ruch należy do rządu. My pokazaliśmy nasze stanowisko jasno i wyraźnie…
    W imieniu Polonii z West Yorkshire i serwisu Leeds.pl przekazałem organizatorom zarówno nasze poparcie dla sprawy jak i obietnicę współpracy na przyszłość z NASZĄ PIERWSZĄ OFICJALNĄ REPREZENTACJĄ, CZYLI STOWARZYSZENIEM "POLAND STREET".
    Razem w większej sile (grupie) prędzej coś uzyskamy niż podzieleni na małe grupki.
    No a poza tym, to macie WSZYSCY pozdrowienia dla Leeds i tutejszej Polonii od "naszych" z Londynu i okolic!

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Ja powiem tylko tyle: warto było być w niedzielę i na wiecu i…w Londynie w ogóle. Ciepło, słonecznie, 1000 osobowa polska reprezentacja , bojowy duch (NIE ODDAMY NASZYCH FUNTÓW!!!) i dobra atmosfera!
    W imieniu Polonii z West Yorkshire i serwisu Leeds.pl przekazałem organizatorom zarówno nasze poparcie dla sprawy jak i obietnicę współpracy na przyszłość z NASZĄ PIERWSZĄ OFICJALNĄ REPREZENTACJĄ, CZYLI STOWARZYSZENIEM "POLAND STREET".
    Razem w większej sile (grupie) prędzej coś uzyskamy niż podzieleni na małe grupki.
    No a poza tym, to macie WSZYSCY pozdrowienia dla Leeds i tutejszej Polonii od "naszych" z Londynu i okolic!

Tez BYLEM w Londku i bylo super szkoda ze nie spotkalismy sie FATAMORGANO moze innym razem pozdrawiam:)

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

SpokoBoyxxx:) wrote:

fatamorgana wrote:

Tez BYLEM w Londku i bylo super szkoda ze nie spotkalismy sie FATAMORGANO moze innym razem pozdrawiam:)[/quote]

Oh SpokoBoyu! Czemu nie powiedziałeś wcześniej że też jedziesz ?Mielibyśmy świetną okazję do pogadania a i Januszom przy okazji by się nieco dostało…
    P.S. Byłem nie w tłumie, lecz przed tłumem, latałem z aparatem i uwieczniałem ten szczególony moment…Czerwona kurtka, granatowe gacie (ale nie takie "Januszowate"!), czarne kudły na łepetynie…torba (też czarna) przy boku i…nieodłączny atrybut Polaczka w UK (może i Janusza też) czyli plecaczek. No jak Ty nie mogłeś rozpoznać Fatamorgany???
    Pozdrawiam i szczerze się cieszę, że było nas więcej…

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😆

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.