Strona główna Działy Hyde Park Czy bedziesz na nastepnym spotkaniu… ?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    – GR –
    Participant

Dużo zależy od terminu, jeżeli praca nie przeszkodzi to wpadnę.

Anonim
    Gość

tak będe

Baggins
    Participant

A beda upominki??

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

A beda upominki??

Będą na pewno jakieś niespodzianki, ale nie zapominajcie, że nie mamy się spotykać dla samych upominków czy samego piwka w gronie znajomych. Jak zwykle połączymy miłe z pożytecznym…
    Pozdrawiam.

A co chciałbyś dostać??? 😀

gonia
    Participant
    ”creativus” wrote:

To moze taka mala ankieta, odnosnie nastepnego spotkania forumowiczow. Pytanie proste nie skomplikowane, 3 opcje do wyboru, jedna opcja wygrywa reszta przegrywa, proste. Do dziela panie i panowie.
    Dlugopisy w dlon i dalej zakreslac. :mrgreen:

OJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jeszcze sie pytasz??????? 😉 😀 😉 😀 😉 😀 😉 😀

Baggins
    Participant

Kielbase wiejska

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

Kielbase wiejska

Powiem tylko tajemniczo…że Twe myśli idą w dość właściwym kierunku.
    Ale niech nikt nie myśli, że Fatamorgana będzie wiecznie fundował jakieś nagrody czy żarełko, bo…może się zaraz zebrać więcej chętnych i puścicie mnie z torbami. 😆 😆 😆
    Choć w sumie to i tak dobrze, że wiejska a nie np. łosoś w szparagach, czy polędwica w sosie beszamelowym 🙂 🙂 🙂

zuzia9
    Członek

JA TEZ BARDZO CHCE COS DOSTAC 🙂

SpokoBoyxxx:)
    Członek

zuzia9 wrote:

Zuzia pisz moze z malej litery bo przyjete jest ze pisze sie z malej litery czy to na chacie czy na forum bo to tak jak bys krzyczala i przestan zachowywac sie jak corka JANUSZA .Wiem ze jestes od niedawna w Leeds ,ale nie wpychaj sie wszedzie butami please.Badz cierpliwa i licz na siebie przeciez znasz podobno jezyk angielski?pozdro

fatamorgana
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

zuzia9 wrote:

Zuzia pisz moze z malej litery bo przyjete jest ze pisze sie z malej litery czy to na chacie czy na forum bo to tak jak bys krzyczala i przestan zachowywac sie jak corka JANUSZA .Wiem ze jestes od niedawna w Leeds ,ale nie wpychaj sie wszedzie butami please.Badz cierpliwa i licz na siebie przeciez znasz podobno jezyk angielski?pozdro[/quote]

Spokojnie SpokoBoyu…Ona jest z nami. Zuziaczek nigdzie się nie wpycha. Chce być aktywny po prostu. A co do niecierpliwości…Ona jest cechą wszystkich kobiet, nieprawdaż?

zuzia9
    Członek

prawda prawda.A ty spokoboyu musisz byc jeszcze bardziej spoko i stonowany bo skłonna jestem wnosić iż twoje słowa wystosowane pod moim adresem lekką agresją i irytacją podszyte są.
    Pozdrawiam ciepło i nie unosisz się proszę na przyszłość bo to dobre dla pracy serduszka nie jest nie wspominając już o psychice:-)

SpokoBoyxxx:)
    Członek

zuzia9 wrote:

prawda prawda.A ty spokoboyu musisz byc jeszcze bardziej spoko i stonowany bo skłonna jestem wnosić iż twoje słowa wystosowane pod moim adresem lekką agresją i irytacją podszyte są.
    Pozdrawiam ciepło i nie unosisz się proszę na przyszłość bo to dobre dla pracy serduszka nie jest nie wspominając już o psychice:-)

Nerwy szkoda tez na urode i cere ale slyszalem ze znasz jakie tajniki jak bys pieknym artystko od kosmetologii?:)Co do spotkania nie mam pewnosci czy aby napewno sa zainteresowani aby mnie poznac pozdrawiam 🙁

fatamorgana
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

Co do spotkania nie mam pewnosci czy aby napewno sa zainteresowani aby mnie poznac pozdrawiam 🙁

No jak to???
    Oczywiście że są…

Baggins
    Participant

No pewnie, ze sa. Wlasnie sie zastanawialem czy nie jestes tym mistrzem z Big Brothera 2 polskiego, co gadal do pacynki i ktorego widuje od czasu do czasu na Armley, tam gdzie mieszkam :). On tez mial jakis taki wybuchowy charakter

Pozdro

gonia
    Participant

Ojjj spokoboyxx…przylacze sie do przedmowcow..jasne ze przylaz na nastpne spotkanko wszyscy razem chcemy cie poznac!!!:)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.