Strona główna Działy Hyde Park ciekawy jestem gdzie się bawicie w weekendy?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 106)
  • Autor
    Wpisy
    underact
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mabrothax wrote:

underact wrote:

tak czy owak nie mam zamiaru tego dlugo ciagnac chcialem mu tylko pokazac ze nie wszyscy sie go boja i uwazaja za wyrocznie od Januszy a sa tez tacy co kompletnie sie nie zgadzaja i pokazuja mu ze totalnie sobie leje z ludzi i kpi a sam kreuje sie na kolesia z klasa, smiac sie chce ze taki stary a zachowuje sie jak dziecko. Masz moje slowo ze po jego kontraataku zripostuje paroma slowami a moze wreszcie zakonczy pokazywanie i pisanie na ogolnym a zacznie na privie:)
    pozdro for all od walecznego:P

To, że na forum wymieniacie swoje argumenty mam tak głęboko, że nikt nie sądził nigdy jak długie może być jelito grube. Czasami nawet jest zabawnie…
    Ale Underact, czy Ty na prawdę pierwszy raz w życiu masz doczynienia z megalomanem?
    Kojarzysz jak wyglądała wojna w wietnamskich dżunglach w latach sześćdziesiątych. Małe skośnookie komuchy pochowane były w rozległych sieciach tuneli które były niemożliwe do zdobycia. Idea tych tuneli przewyższała swą prostotą najzmyślniejszą broń jaką posiadał człowiek. I w ten sposób, żadne ataki, kontrataki, naloty, bombardowania, wypalanie, przedmuchiwanie, zatapianie… nie pomogły amerykanom ani o krok zbliżyć się do zwycięstwa (mimo, iż mieli ogromną przewagę w sprzęcie, ludziach i wywiadzie). A małe skośnookie komuchy wyskakiwały co jakiś czas aby tylko podkur..ć już i tak podirytowanych przeciwników (nawet w parę tygodni po podpisaniu kapitulacji przez Wietnam Północny).
    I tak właśnie działa megaloman… Na nic całe to przekomarzanie się, obrażanie się, ripostowanie każdego zdania… Cokolwiek by się nie powiedziało, jakiegokolwiek faktu nie przedstawiło, taki człowiek nadal będzie robił swoje. Na szczęście, potrafi wyrządzić tylko małą krzywdę, albo jeśli odpowiednio się do tego ustosunkujesz, żadnej. To tylko słowa które bierze na poważnie i w które wierzy jedna osoba – ich właściciel.

Trochę więcej dystansu i cynizmu proszę…
    Nieco mniej waleczny ale również rycerski, Mabrothax
    :roll:[/quote]

Zgadzam sie w 100% z komuchami nie wygrasz:P

underact
    Członek

SpokoBoyxxx:) wrote:

underact wrote:

SIWA wrote:

nawet nie sledze dugiego watku po tekscie "prostaku z WLKP".sama jestem z WLKP i nie sadze,zeby tu byli sami prostacy 😕 takie samo zageszczenie prostakow jak w calej posce 8) a jesli panowie chca sie obrazac i przy okazji innych to swiadczy o ICH poziomie inteligencji 😆

wiec kiedy to face to face??

BARDZO PRZEPRASZAM ze urazilem inne osoby z WLKP, nie bylo to moim zamiarem w ogole pisanie tutaj tez ale niestety pan boy xxx nie chce pisac na priva a tu sie odzywa:)[/quote] podobno nie chce na privat odpowiadac/ a dlaczego tam ma pisac/pytam?Ty zaczales te walke czy napisales na privat do mnie czy ogolnym na forum? ze kazesz mi odpowiadac na privat ponawiam pytanie tu publicznie nie na privat kiedy face to face jestes facetem spotkaj sie ze mna i przekonaj sie czy jestem prostakiem chlopcze i powiem ci ze nie tylko ja grzeje sie na ciebie obraziles wiecej osbob z WLKP .Kiedy konkrety?[/quote]\

grzeje — musze zagladnac do jakiegos slownika wyrazow obcych… a propo walke zaczales ty jesli kogos atakujesz to proste kto zaczyna ja tylko ripostowalem i pokazywalem ze mam inne zdanie, a ty sie zachwoujesz jak kibol w sumie to nim jestes wiec sie nie dziwie … co wezmiesz na spotkanie dobre grube drewno a moze cos ostrzejszego co??? tylko nie mow ze masz BMW? i czarne na dodatek….jak jest juz was dwoch to zbierz c ala druzyne zebyscie mogli mnie ladnie w chodnik wdeptac tak zeby zostal jakis mily znak.

hoolslondon
    Participant

underact wrote:

[b:c81e11c494]MK: nie administruje tym forum aczkolwiek troche mnie irytuje, wklejanie postow, we wklejone posty z wklejonymi postami, ktore zawieraja wklejone inne posty.

b. prosze nie robcie tego. OK?[/b:c81e11c494][/color:c81e11c494]

Myslisz sie totalnie co do mnie … Po pierwsze nie zamierzam stad nigdzie sie wynosic wiec juz twoja teza ze przyjechalem na chwile odpada, ja tu mieszkam i zyje i nie mieszkam po 12 osob tylko z moja kochana dziewczyna w uroczym mieszkanku.Nie obchodzi mnie gdzie on pracuje i jakim jest Chefem moze byc kimkolwiek nawet premierem,moze miec kupe kasy i kupowac sobie co chce, ja w Polsce rowniez organizowalem imprezy ale nie sportowe raczej podziemne:) nie mam dlugow w Polsce i nie zamierzam miec,nie jestem tez milionerem ale zyje mi sie tutaj bardzo dobrze i na bardzo dobrym poziomie, nie nawidze po prostu nietolerancji i chamstwa, widze ze twoj jezyk rowniez ostry ale bardziej konstruktywny wiec pochwalam. Nazywaj mnie jak chcesz dla ciebie moge byc januszem, dla mnie ty rowniez i co z tego?. Pracuje w Richmond Ice Cream jestem operatorem maszyny i kontroluje jakosc na lini, maszyna jest warta kupe kasy i w sumie to jeden wielki komp jesli juz mamy sie chwalic koles…Nie wiem co ty chcesz ode mnie ale jesli masz dobra prace i jestes dobrze ustawiony to az smiac mi sie chce ze mi tu probujesz ustawke robic jak kibol z WLKP. Nie obrazilem nikogo z WLKP chcialem tylko ripostowac do boyaxxx a ty traktuj to jak chcesz. MAsz cos jeszcze do mnie? jak nie to daj sobie spokoj, a propo specjanie zarejestrowales sie na forum zeby mi pogrozic? Spokoboy moze cala Poznan zarejestruj co? to ile osob planujesz na ustawke? moze jeszcze bedzie jak w fight club? a pozniej jeszcze z tego interes zrobimy?

sluchaj poprostu nie zachowuj sie jak baba na rynku czy jakis zniewiesciala ciota z glogowa tylko kiedy sie spotkasz ze spoxem/ nie w kilku ustawka tylko one to one face to face a propo jestes z glogowa prawda? 😡

hoolslondon
    Participant

Baggins wrote:

Qrde nie wiem, przeca jestem januszem, wiec za duzo nie moge wiedziec :(.

Ale pozdro

Niech zyja JANUSZE I Januszomani i ci co Maja obsesje na punkcie Januszy spokoboy pierwszym JANUSZOMANEM "NIECH zyja JANUSZE co zrobili kariere w Leeds i ci co zamierzaja zrobic chcesz zrobic kariere w Leeds BADZ JANUSZEM. wszyscy JANUSZE NA TRAKTORY -TAK to bylo za komuny(czy kobiety a nie wazne niech beda JANUSZE) JANUSZE gwarantem sukcesu i dzwignia biznesu w Leeds.Zapewne najwieksza kariere w Leeds zrobily JANUSZEI i Januszomani. 😆 😆 😆

underact
    Członek

nie , nie jestem z glogowa i nie jestem tez ciota…Czlowieku zastanow sie zanim cos napiszesz ok? Narazie to widzialem ze tylko jest jakas ustawka jesli juz chodzi o spotkanie to napewno nie bede o tym pisac na forum. Jak ktos chce mnie spotkac to zapraszam co sobote do klubu "the mind" i tyle:)
    A janusze maja duza szanse przebicia LEPPER sie szykuje do koalicji:)

jackyl
    Participant

ej no co jest chlopaki? mimo braku halnego babe mi z tematu wywialo.. to byscie sobie pojezdzili jeszcze tryche po sobie, taka mila rozrywke dostarczacie.. 😀 mam cos sprowokowac czy jak? ;))

😈

czort1980
    Participant

Lec do MISSION. Jezeli lubisz hard tekkno 😉 Polecam rowniez MINT – jezeli lubisz rozne odmiany house… Pozdro…

girkit
    Participant

mint jest spoko – sprowadzają dobrych grajków
    nawet Magda jest tam rezydentką ;] dawno nie było jednak z nią imprezy – robag whrume tam grau niedawno i villalobos …. jeżeli komuś to coś mówi ;] wstep 10/12 funtosów … podobne granie jest w dr Wu’s na call lane , mniej gwiazd ale wjazd za free dobry klimat –

ktoś chodzi tam ? 🙄

znacie jakieś inne ciekawe kluby/puby z niszową muzyką w których nie oberwiesz spoconou cyckou w twarz ani nie potkniesz sie o wywalone do ziemi jęzory polujących na białe dupy paksów /? 😉

Enrico Pallaccio
    Participant

Hmm…
    A znajde gdzies "disco w polu"?

Bo juz mnie leb boli od drum’n’bassow z "Wire"…ale i tak tam wroce…jak zmienie okulary na kalejdoskop…

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 106)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.