Strona główna Działy Hyde Park ciekawy jestem gdzie się bawicie w weekendy?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • Autor
    Wpisy
    SIWA
    Członek

eee..to ja chyba zrezygnuje jackyl z takich rozkoszy..bo impreza na ktorej mam wyrywac angielki 😕 😯 a niby po co ja mam panny wyrywac??chyba ze beda za mnei sprzataly w domu:P chociaz sama sobie z tym doskonale daje rade 8)
    a poza tym czy ja wiem czy ja chce byc upita??nie sadze,zeby to byl ciekawy widok.dla kogokolwiek 😆
    a co uzywania slow okreslajacych najstarszy zawod swiata-hmmm..robie to tylko jak jestem niezle wsciekla,a tego bys chyba jackyl nie chcial,bo to by cala impreze popsulo 😆 i nie tylko..
    czekam na dalsze opcje imprezowania w twoim towarzystwie 😆

underact
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

SpokoBoyxxx:) wrote:

underact wrote:

Baggins wrote:

:302a14b671 wrote:

Co do polakow to pamieta ze angole sa u siebie a my musimy uszanowac to ze jestesmy tu goscmi ciekawy

Ehhh z tymi goscmi znowu wyjezdzasz. A w twoim ukochanym Londynku przeciez byla najwieksza awantura jak do tej pory. Powiem jeszcze, ze najwiecej ludzi to tu sie zjezdza z okolic Krakowa lub z Pomorza nie z Wawy.

Pozdro[/quote]ale Biorac pod uwage nie tylko Leeds ale cale U.K to najwiecej Januszy ze wschodu Polske co ty myslisz ze tylko w LEEDS sa Janusze.ostatnio bywam w LONDYNIE i mialem okazje byc takze W Poniedzialek w Manchester na dworcu Piccad…w a ze dworzec otwarty cala dobe (nie jak w Londynie zamykany na 4 godziny) to JANUSZE spali na lawkach. 🙁 🙁 :([/quote]

czlowieku idz ty sie lecz naprawde jak czytam twoje wypowiedzi to az mi zal ciebie januszomania ci sie wlaczyla i cie przesladuje juz od bardzo dlugiego czasu.Zrozum wreszcie ze nic nie zmienisz i nic nie pomoze twoje gadanie,tlumaczenie i narzekanie.Janusze i tak zaleja ten kraj czy chcesz tego czy tez nie.I jeszcze jedno nie mysl ze jak masz doswiadczenie juz dlugo zyjesz w UK to mozesz uwazac sie za ojca chrzestnego i wszystkim mowic co maja robic…i NIGDY ALE TO NIGDY NIE KPIJ SOBIE Z CZYJES PRACY!!! a teraz tylko czekac az zaatakujesz mnie, popiszesz jakies bzdury wymyslisz sobie ze jestem kolejnym januszem (w koncu twoja mania cie do tego zmusi) ktory broni wszystkich, a zeby ci oszczedzic pracuje,zyje,i mam zamiar tu zostac i co teraz napiszesz??? ciekawe jak bardzo bedziesz probowac byc super i wymyslac kim to ja moge byc…wracaj do londynu miasta tak wymieszanego kulturowo ze szkoda gadac!!!i nie WRACAJ!!![/quote]SZKODA pradu…czlowieku na ciebie bye[/quote]

Jestes tylko marnym polaczkiem jak kazdy z bardzo ale to bardzo trudnymi doswiadczeniami pracujacy ciezko w jakims chamskim magazynie i tyle…I tylko potrafisz obrazac, kpic i szydzic z ludzi totalny JANUSZ i koniec. Pradu nam starcza na zycie, energia jest wszedzie i nas otacza, a propo to juz koncze bo zygac sie chce jak pomysle ze ktos taki jak ty jeszcze potrafi byc akceptowany i tolerowany.ZWYKLY CHAM z ciebie i nic wiecej, see yaaaa!

Anonim
    Gość

no…

W zeszłym tygodniu byłem w Yorku na baletach, rugbysci z Rothwell wynajeli busa na 12 osob, jechałem z nimi ponieważ mój kolega z pracy Dennis mnie zaprosił.Chłopaki bardzo miło mnie przyjeli i po paru piwkach w lokalnym pubie i grze w pool wyruszylismy.Zwiedzilismy około 7,8 miejsc ( pamietam Reflex i Yates ). Ogólnie miejsce bardzo fajne, nie zauważyłem Januszy( też nigdy specjanie ich nie szukam- raczej chilluje sie przy barze albo na parkiecie), dużo młodych dziewczyn odzianych w skąpe stroje 🙂 lecz nie brakowało starszych z koszulakami ( SPERMBANK-PLEASE DONATE IMMEDIATELY).Około 2 musielismy wracać bo mieliśmy zamówionego busa.
    Wypad bardzo udany.Mimo dosyć mocnej ekipy, wzmacnianej piwem i proszkiem, nie zauważyłem żeby ktoś szukał awantury( u nas niestety większośc szuka wrażeń w klubach), w czasie powrotu w busie było dosyć głośno.Andy, Edy i Ja wbiliśmy się jeszcze do dennisa i do ok.6 rano palilismy lolki, oglądając ALI G IN DA HOUSE.zasnąłem na kanapie u dennisa…………………………………………………………..

jackyl
    Participant
    ”Tomeczek” wrote:

no…

W zeszłym tygodniu byłem w Yorku na baletach, rugbysci z Rothwell wynajeli busa na 12 osob, jechałem z nimi ponieważ mój kolega z pracy Dennis mnie zaprosił.Chłopaki bardzo miło mnie przyjeli i po paru piwkach w lokalnym pubie i grze w pool wyruszylismy.Zwiedzilismy około 7,8 miejsc ( pamietam Reflex i Yates ). Ogólnie miejsce bardzo fajne, nie zauważyłem Januszy( też nigdy specjanie ich nie szukam- raczej chilluje sie przy barze albo na parkiecie), dużo młodych dziewczyn odzianych w skąpe stroje 🙂 lecz nie brakowało starszych z koszulakami ( SPERMBANK-PLEASE DONATE IMMEDIATELY).Około 2 musielismy wracać bo mieliśmy zamówionego busa.
    Wypad bardzo udany.Mimo dosyć mocnej ekipy, wzmacnianej piwem i proszkiem, nie zauważyłem żeby ktoś szukał awantury( u nas niestety większośc szuka wrażeń w klubach), w czasie powrotu w busie było dosyć głośno.Andy, Edy i Ja wbiliśmy się jeszcze do dennisa i do ok.6 rano palilismy lolki, oglądając ALI G IN DA HOUSE.zasnąłem na kanapie u dennisa…………………………………………………………..

ale bolu odbytu z rana nie stwierdziles..? ;)))))

calkiem niedawno moj znajomy, jak raz sie bawil z angolami, obudzil sie z jedna brwia wygolona.. 🙂

jackyl
    Participant

SIWA wrote:

eee..to ja chyba zrezygnuje jackyl z takich rozkoszy..bo impreza na ktorej mam wyrywac angielki 😕 😯 a niby po co ja mam panny wyrywac??chyba ze beda za mnei sprzataly w domu:P chociaz sama sobie z tym doskonale daje rade 8)
    a poza tym czy ja wiem czy ja chce byc upita??nie sadze,zeby to byl ciekawy widok.dla kogokolwiek 😆
    a co uzywania slow okreslajacych najstarszy zawod swiata-hmmm..robie to tylko jak jestem niezle wsciekla,a tego bys chyba jackyl nie chcial,bo to by cala impreze popsulo 😆 i nie tylko..
    czekam na dalsze opcje imprezowania w twoim towarzystwie 😆

no i komu tu odwagi zaczyna brakowac, co? 😀 jakas wybredna jeszcze, classic janusz style party sie nie podoba.. ;))

SIWA
    Członek

jackyl dla mnie bomba 😆
    teraz konkrety poprosze 😆

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😥

underact
    Członek

underact wrote:

underact wrote:

Baggins wrote:

:7edecb7e07 wrote:

Co do polakow to pamieta ze angole sa u siebie a my musimy uszanowac to ze jestesmy tu goscmi ciekawy

Ehhh z tymi goscmi znowu wyjezdzasz. A w twoim ukochanym Londynku przeciez byla najwieksza awantura jak do tej pory. Powiem jeszcze, ze najwiecej ludzi to tu sie zjezdza z okolic Krakowa lub z Pomorza nie z Wawy.

Pozdro[/quote]ale Biorac pod uwage nie tylko Leeds ale cale U.K to najwiecej Januszy ze wschodu Polske co ty myslisz ze tylko w LEEDS sa Janusze.ostatnio bywam w LONDYNIE i mialem okazje byc takze W Poniedzialek w Manchester na dworcu Piccad…w a ze dworzec otwarty cala dobe (nie jak w Londynie zamykany na 4 godziny) to JANUSZE spali na lawkach. 🙁 🙁 :([/quote]

czlowieku idz ty sie lecz naprawde jak czytam twoje wypowiedzi to az mi zal ciebie januszomania ci sie wlaczyla i cie przesladuje juz od bardzo dlugiego czasu.Zrozum wreszcie ze nic nie zmienisz i nic nie pomoze twoje gadanie,tlumaczenie i narzekanie.Janusze i tak zaleja ten kraj czy chcesz tego czy tez nie.I jeszcze jedno nie mysl ze jak masz doswiadczenie juz dlugo zyjesz w UK to mozesz uwazac sie za ojca chrzestnego i wszystkim mowic co maja robic…i NIGDY ALE TO NIGDY NIE KPIJ SOBIE Z CZYJES PRACY!!! a teraz tylko czekac az zaatakujesz mnie, popiszesz jakies bzdury wymyslisz sobie ze jestem kolejnym januszem (w koncu twoja mania cie do tego zmusi) ktory broni wszystkich, a zeby ci oszczedzic pracuje,zyje,i mam zamiar tu zostac i co teraz napiszesz??? ciekawe jak bardzo bedziesz probowac byc super i wymyslac kim to ja moge byc…wracaj do londynu miasta tak wymieszanego kulturowo ze szkoda gadac!!!i nie WRACAJ!!![/quote]SZKODA pradu…czlowieku na ciebie bye[/quote]

Jestes tylko marnym polaczkiem jak kazdy z bardzo ale to bardzo trudnymi doswiadczeniami pracujacy ciezko w jakims chamskim magazynie i tyle…I tylko potrafisz obrazac, kpic i szydzic z ludzi totalny JANUSZ i koniec. Pradu nam starcza na zycie, energia jest wszedzie i nas otacza, a propo to juz koncze bo zygac sie chce jak pomysle ze ktos taki jak ty jeszcze potrafi byc akceptowany i tolerowany.ZWYKLY CHAM z ciebie i nic wiecej, see yaaaa![/quote] Sluchaj chlopcze z pod wrocka nie pracuje w magazynie i nic ci do tego czy nabijam sie z JANUSZY czy nie to moja sprawa czy mam JANUSZOMANIE czy nie… Nabijam sie z takich wlasnie kmiotkow jak ty co tu przyjechali po roku zarabiaja ledwo 200£ i sie sadza jakby niewiadomo kim byli??Nie jestem chamem q..wa obraziles i zaatakowales mnie masz [!!cenzura!!] pamietaj Leeds jest male i obiecuje ze dojade cie chcesz sie przekonac kim jest ten nazwany przez ciebie "cham " i polaczek.Moja propozycja spotkajmy sie twarza w twarz sam sie przekonaj kim jestem? Nie musisz mnie lubic tolerowac ,nie musisz czytac moich wypowiedzi mozesz nawet sie wyzygac do kibla po elektro -nocnych przygodach z pania zwana Extasi.Mozesz nawet i jest wskazane wsadzic glowe spuscic wode aby przestudzic twoje zapedy i opinie na moj temat .Przekonaj sie sam czy starczy ci energii pradu po spotkaniu ze mna na twoje wypociny elektro-ektazo muzyczne grane na sklocie lub w podrzednym clubie dla cpuno-spido manow .Nie drwij nigdy z mieszkancow Wlkp kmiocie 😈 👿 😡 :evil:[/quote]

Czlowieku wiem ze zycie cie nie oszczedzilo dlatego jestes takim kompletnym debilem masz racje nabijasz sie i kpisz z ludzi nie tylko ze mnie ale ze wszystkich polakow co ciezko pracuja i jesli nawet zarabiaja kolo 200 to co z tego:? nic ci do tego prostaku ze nie potrafisz zrozumiec jak ludzie bardzo potrzebuja tych pieniedzy. Dwa nie jestem cpunem i nigdy nie bralem takich super uzywek tak jak ty ze zawsze masz w nicku spooko czlowieku twoj nick brzmi jak bys byl albo z chamskiego boy’s bandu z wlkp przepraszam WLKP trzeba pisac duzymi literami zeby kazdy wiedzial jaka to duza dziura. Czlowieku ty jestes posmiewiskiem polaczkiem ktorego powinno sie zgniesc jak robaka ,robaka ktory zatruwa zycie kazdemu kto probuje pracowac i zyc,jestes nikim wiecej jestes totalna mgielka ktora sie rozplywa i tyle zero wyobrazni i tolerancji …kopiesz mocno koles ale poczekaj jeszcze zycie ci odplaci.
    Ty trzydziestolatku ktory pracowal w magazynie jestes zerem i myslisz ze jesli zarobisz 300 to juz jestes kims??? czlowieku nie podskakuj bo sie jeszcze zalamiesz i bedziesz bardzo zalowac,nie masz odwagi na priva odpowiadac ale na forum to juz cos innego niech inni poczytaja twoje obelgi nie!!! Obrazilem cie ubolewam nad tym…heheh Powiem inaczej wreszcie ktos mial odwage powiedziec ci co o tobie mysli i powiedziec ci ze mysli inaczej! A ty?? Prostaku z WLKP co robisz???Totalna masakra oczywiscie jak zwykly kibol zapraszasz na zywo:)Czekalem szczerze mowiac na bardziej inteligentniejsza odpowiedz ale w sumie sie zawiodlem szkoda…Smiejesz sie z muzy ktora gram??Ty nawet nie masz pojecia o elektronicznej muzie,..tobie zapewne sie kojarzy z tymi mankami z WLKP totalny prostaku to wlasnie WLKP zacpana tak sie bawi ,…szkoda gadac o muzyce kiedy indziej pogadamy ale zapewne ani slowa nie zrozumiesz jesli bedziesz chcial wiedziec co ja slucham.
    A teraz co do czytania postow bede je czytal i zawsze PAMIETAJ PROSTAKU ZAWSZE kiedy bedziesz kogos obrazal lub kpil z niego bede ripostowal ile sie da. Czy ostudze swoje zapedy nie poniewaz ty nigdy nie skonczysz atakowac i kpic z innych wiec ja rowniez bede zawsze w poblizu. Co jeszcze…odpisz na priva jesli masz odwage.
    Szkoda mi ciebie musiales miec naprawde ciezkie zycie ze tak atakujesz innych..A propo pochwal sie gdzie pracujesz teraz i dlaczego nie w magazynie? i jesli juz siedzisz tak dlugo to zapewne zarabiasz kolo 500 bo przeciez inaczej z siebie tez bys sie smial ze tak dlugo siedzi dziad i tak malo zarabia…Czlowieku pomysl dwa razy a nawet trzy a potem atakuj kpij…Sprawa januszy powiem tylko jedno oni naprawde musieli ci cos zrobic a wiem…Boisz sie ze cie wykurza z twojej wymarzonej pracy gdzies tam? Nie martw sie ty zapewne jestes tak inteligentny ze twoje miejsce pracy jest niezagrozone i zapewne kultura osobista plus jezyk i oczywiscie super ciuchy czyli ubior NIEJANUSZOWY!
    Czekam na kolejne odkrycia twojej osoby analizuje cie juz bardzo dlugo i powiem ci jedno jestem blizej niz myslisz…
    A propo jestes wrozbita skad wiesz ile zarabiam???Prostaku jeden nie wal slow na wiatr sprawdz mnie dowiedz sie spytaj a ja ci powiem poco pisac klamstwa?
    Czekam na kontratak i znow bede mial ubaw…
    A uwazaj na januszy ostatanio 3 autokary przyjechaly moze niedlugo napisza o tobie w gazetach super koles ktory januszy rozprowadza wszedzie tylko zeby mu nie przeszkadzali i czasem nie wygryzli go z super interesu …czyli pracy …
    Maniaku gdzie ty pracujesz ???
    Oburzony jestes?bo cie znow zaatakowalem?
    A propo czemu nie wrocisz do smierdzacego Londynu?

jackyl
    Participant

SIWA wrote:

jackyl dla mnie bomba 😆
    teraz konkrety poprosze 😆

konkrety to beda face to face 😛

ale az mi glupio taka powazna dyskusje z drugiego watku przerywac.. 😀

SIWA
    Członek

nawet nie sledze dugiego watku po tekscie "prostaku z WLKP".sama jestem z WLKP i nie sadze,zeby tu byli sami prostacy 😕 takie samo zageszczenie prostakow jak w calej posce 8) a jesli panowie chca sie obrazac i przy okazji innych to swiadczy o ICH poziomie inteligencji 😆

wiec kiedy to face to face??

jackyl
    Participant

SIWA wrote:

nawet nie sledze dugiego watku po tekscie "prostaku z WLKP".sama jestem z WLKP i nie sadze,zeby tu byli sami prostacy 😕 takie samo zageszczenie prostakow jak w calej posce 8) a jesli panowie chca sie obrazac i przy okazji innych to swiadczy o ICH poziomie inteligencji 😆

wiec kiedy to face to face??

pewnie po reka w reke, a przed lono w lono.. 😈 😈

i gdzie sie spieszy, panowie jeszcze kawy nie wypili.. 😛

Mabrothax
    Participant

Mam w domu dwa pistolety pojedynkowe, garstkę prochu i kilka kul… jakby ktoś chciałby pożyczyć 🙄
    Zawsze preferowałem załatwiać "te" sprawy po dżentelmeńsku… niestety rapiery wyszły już z mody… 🙄

TommyB
    Członek

@ underact

Okaz klase i zlej go pienista parabola moczu. Misiu-pysiu cierpi na tzw. "dysonans poznawczy" – poznal, ze sam jest JANUSZEM i teraz za wszelka cene temu zaprzecza. Jak takiemu powiesz, ze jest inaczej niz mu sie wydaje reaguje agresja.

Smutne jest to, ze dzieki takim osobom mamy taka, a nie inna opinie. Nic dziwnego, ze potem inny dostaja lomot od Angoli 😥

SIWA
    Członek

sie spieszy,bo kilka dni moze nie miec netu jackyl 👿
    tylko dlatego…

jackyl
    Participant

buu niedobrze.. ale tak na dluzej czy chwilowo? zawsze sa kafeje, domy publiczne na litere 'b’ i inne takie.. 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.