Strona główna Działy Praca Południowy zachód

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    przemekkoszalin
    Członek

witam. nie oriętujeci sie przypadkiem czy czasami na poludniowym zachodzie anglii nie jest łatwiej o prace? mam na myśli Playmouthlu troszkę blizej np. Portsmouth. cos nad wodą ? prosze o rade

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    przemekkoszalin wrote:

witam. nie oriętujeci sie przypadkiem czy czasami na poludniowym zachodzie anglii nie jest łatwiej o prace? mam na myśli Playmouthlu troszkę blizej np. Portsmouth. cos nad wodą ? prosze o rade

Widzę, że nie przeglądałeś poprzednich postów…
    Dokładnie tak jest, jak to wynika z danych ogólnych i relacji Polaków.
    Wielkie miasta zapchane są już emigrantami i przetrwają tylko ci lepsi.
    A prowincja ma coś jeszcze do zaoferowania…

underact
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

przemekkoszalin wrote:

Jesli chodzi o ta sprawe to rowniez Szkocja ma wiele ciekawych miejsc i napewno jeszcze nie jest tak zapchana jak Anglia:) a jesli chodzi o poludnie to wiem rowniez od znajomych ze praca jest nadal.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.