Strona główna › Działy › Hobby › Siostrzyczki Milosierdzia czyli Andrew z doktorkiem LIVE! :)
Jesli wiesz o co chodzi w temacie oraz mowia Ci cos nazwy Vision Thing czy Floodland, zapraszam do kontaktu celem zorganizowania koncertowej grupy szturmowej pod bialo-czerwona bandera.. 🙂
Dla mniej zorientowanych – niedlugo (kwiecien chyba) w Leeds odbedzie sie koncert The Sisters Of Mercy. Dokladny termin i wiecej szczegolow podam jak sie znajda chetni – i jak sprawdze – obecnie nie pamietam 🙂
Pozdrawiam muzycznie nie-obojetnych 🙂
PS: a moze jacys bywalcy 'parku czwartkowego’ sie tu znajda? 🙂
Jesli wiesz o co chodzi w temacie oraz mowia Ci cos nazwy Vision Thing czy Floodland, zapraszam do kontaktu celem zorganizowania koncertowej grupy szturmowej pod bialo-czerwona bandera.. 🙂
Dla mniej zorientowanych – niedlugo (kwiecien chyba) w Leeds odbedzie sie koncert The Sisters Of Mercy. Dokladny termin i wiecej szczegolow podam jak sie znajda chetni – i jak sprawdze – obecnie nie pamietam 🙂
Pozdrawiam muzycznie nie-obojetnych 🙂
PS: A moze jacys bywalcy 'parku czwartkowego’ sie tu znajda? 🙂
WPISUJ MNIE NA SWOJA LISTE!!! IDE..
PS. W CZWARTEK 2 TYG. TEMU MIAL BYC KONCERT MONSTER MAGNET, ALE ODWOLANO.. ALE SIE ZESMUCILEM STOJAC PRZED DRZWIAMI Z KARKA "We’re sorry but the concert has been cancelled…"
A w parku w czwartki bywalo sie kiedys bywalo.. potem zaprzestalem jak sie (tutaj pewnie wstawia cenzure) zrobila.
A my to w sumie mozemy sie znac.. kiedys spotkalem ludzi w Leeds w Pubie Duck and Drake, ktorzy mowili mi ze mieszkaja w Bradford z jakims kolega z Warszawy, ktory chodzi w kapeluszu.. Chodzisz moze w kapeluszu?:) Nie mam tu na mysli ani filcowego ani moherowego, hehe wiec sie nie obraz jesli nie chodzisz w kapeluszu tylko np. w berecie:)
[quote:46ceab625d]WPISUJ MNIE NA SWOJA LISTE!!! IDE..
PS. W CZWARTEK 2 TYG. TEMU MIAL BYC KONCERT MONSTER MAGNET, ALE ODWOLANO.. ALE SIE ZESMUCILEM STOJAC PRZED DRZWIAMI Z KARKA "We’re sorry but the concert has been cancelled…"[/quote]
u’re in, mate 😉
FYI:
Wed 29/03/06
19:00 Inflames and Sepultura
Carling Academy Liverpool Liverpool, UK
Sun 09/04/06
19:00 Fear Factory
Manchester Academy 2 Manchester, UK
http://www.ticketmaster.co.uk/
i w ogole: http://www.bradfordrio.com/
w sob i pt maja cos w stylu hardzona.. ale czasem np w jednej sali leci techno.. 😀 ale fajni sa niektorzy przerysowani kolorystycznie i piercingowo angielscy metale.. 😀
[quote:46ceab625d]A w parku w czwartki bywalo sie kiedys bywalo.. potem zaprzestalem jak sie (tutaj pewnie wstawia cenzure) zrobila.[/quote]
ee tam, dalej jest fajnie.. bylem (przypadkiem) na pierwszym parkowaniu jakie mialo miejsce i tak mi zostalo.. poza tym park odwiedzalismy czesto na kwadransik studencki gdzie bylo cos w stylu buy 1 get 1 free 🙂 to jak sie zaplacilo za 3 mocne krole a wypilo 6 to bylo bye bye german i welcome to merlin & have a drunk day :))
[quote:46ceab625d]A my to w sumie mozemy sie znac.. kiedys spotkalem ludzi w Leeds w Pubie Duck and Drake, ktorzy mowili mi ze mieszkaja w Bradford z jakims kolega z Warszawy, ktory chodzi w kapeluszu.. Chodzisz moze w kapeluszu?Smile Nie mam tu na mysli ani filcowego ani moherowego, hehe wiec sie nie obraz jesli nie chodzisz w kapeluszu tylko np. w berecie:)[/quote]
i sorry ale niestety nie stwierdzam kapelusza ani beretu ani innych takich, ktorych od czapek nie mozna by wyzwac 😉 a nawet gdyby, to i tak w sumie nie moglibysmy sie znac, ale raczej stwierdzic obecnosc wspolnych znajomych ;)))))
ale co ma wisiec nie utonie 🙂
pozdr
He he… to sie nazywalo Happy Hour 🙂
A na Sepulturke to tez by sie mozna bylo przejechac… swoja droga…
Houk
He he… to sie nazywalo Happy Hour 🙂
Houk
Happy Hour to 20 – 21 wieczorem, a dla studentow byl 12 – 12.15 kwadrans polegajacy na tej samej zasadzie 🙂 nie pamietam jak sie zwalo dokladnie, szybko to zarzucili… 😀 i mozliwe iz tylko dla studentow uczelni do ktorej park nalezy, ale nie pamietam.. 🙂
Lepton wrote:He he… to sie nazywalo Happy Hour 🙂
Houk
Happy Hour to 20 – 21 wieczorem, a dla studentow byl 12 – 12.15 kwadrans polegajacy na tej samej zasadzie 🙂 nie pamietam jak sie zwalo dokladnie, szybko to zarzucili… 😀 i mozliwe iz tylko dla studentow uczelni do ktorej park nalezy, ale nie pamietam.. :)[/quote]
Ja nie z SGHu do parku nie chodzilem na przerwie.. jedynie… do podrzednych pubow przy PW 🙂
tez raz w jednym bylem niedaleko pw podobno ulubionym przez studentow tejze.. jakis koles dostal od kogos nozem w kiblu, naet sanitariuszom pomagalem nawet niesc kolesia, potem policja nie wypuszczala ludzi przez jakis czas, polecam dla amatorow hardcoru.. a okazalo sie ze o kobiete poszlo.
tez raz w jednym bylem niedaleko pw podobno ulubionym przez studentow tejze.. jakis koles dostal od kogos nozem w kiblu, naet sanitariuszom pomagalem nawet niesc kolesia, potem policja nie wypuszczala ludzi przez jakis czas, polecam dla amatorow hardcoru.. a okazalo sie ze o kobiete poszlo.
Tak studenci PW znani sa z np***nia sie na noze o kobiety (studenci elektroniki i elektrycznego o facetow:)). Pewnie sobie jeden z drugim noze na zajeciach z materialoznawstwa albo obrobki skrawaniem zrobili 🙂
gorzej jesli kobiete sobie zrobili na jakiejs obrobce skrawaniem.. no, chyba ze sie znali na materiale ;)))
i mi tam sa znani z flaneli.. ;P
Maly update:
[b:cc2640d805]Sisters of Mercy[/b:cc2640d805]
The Refectory
3 May 2006 at 7.30pm
Cena: 21.25 (includes booking fee of 1.25 per ticket)
jednak w majowke 😉
Super. Kupujemy pojedynczo czy razem? Ja osobiscie biore 2. Bede mogl wejsc, wyjsc i jeszcze raz wejsc i wszystko legalnie:)
Kto jeszcze chce sie wybrac na Siostry Milosierdzia, prosimy o zadeklarowanie sie. Sadzac po frekwencji w kosciele, powinno byc sporo chetnych na obejrzenie rockujacych zakonnic.
Houk
Jak przez neta to raczej osobno.. ;))
http://www.leedstickets.com/tickets
ale mozna sie przejsc, zobaczyc, moze w kasie bedzie taniej.. a za zaoszczedzone 2 x 1.25 kupi sie cidera.. he he jabolowe czasy sie przypominaja.. 😉
i pewnie, to prawie taki christian rock band.. moze trzeba pod kosciolem plakaty rozwiesic? :))
[quote:f2d3492992]Houk[/quote]
nie rob zamieszania.. jeszcze ktos pomysli, ze na Houk idziemy.. 😉
Jak przez neta to raczej osobno.. ;))
http://www.leedstickets.com/tickets
ale mozna sie przejsc, zobaczyc, moze w kasie bedzie taniej.. a za zaoszczedzone 2 x 1.25 kupi sie cidera.. he he jabolowe czasy sie przypominaja.. 😉
i pewnie, to prawie taki christian rock band.. moze trzeba pod kosciolem plakaty rozwiesic? :))
[quote:15312f1114]Houk
nie rob zamieszania.. jeszcze ktos pomysli, ze na Houk idziemy.. ;)[/quote]
W leeds najlepiej kupic bilety w sklepie muzycznym Crash Records na Headrow (taki zolty maly sklepik). Niestety "booking fee" jest zawsze, ale oszczedza sie przynajmniej na znaczku pocztowym.
Jaboli tutaj niestety nie ma, ale moze by zrobic maly lobbying zeby zaczeli sprowadzac je do polskiego sklepu. Sadzac po ilosci dyskusji na temat "Januszy" na forum, produkt ten bedzie sie rozchodzil jak swieze buleczki.
Na razie to tylko mi posmakowal 'Scrumpy’ – ale straszne kwasne to jest, wiec trzeba rozpuscic torbe landrynek zeby jakos wchodzil. Ma chyba z 12% wiec jest co pic.
Chyba lepiej od plakatow to zamowic ogloszenie parafialne u proboszcza w niedziele. Jego sie wszyscy sluchaja – pojda na koncert jak jeden maz. Sami polacy beda na koncercie.
No to zeby nie robic zamieszania – nie idziemy na Houk
Hey 🙂
[quote:2693c846a2]W leeds najlepiej kupic bilety w sklepie muzycznym Crash Records na Headrow (taki zolty maly sklepik). Niestety "booking fee" jest zawsze, ale oszczedza sie przynajmniej na znaczku pocztowym. [/quote]
przygode z leeds zaczynam w ten weekend ;P jakis przewodnik by sie przydal po nocnym zyciu.. lub raczej przewodniczki 😀
[quote:2693c846a2]Jaboli tutaj niestety nie ma, ale moze by zrobic maly lobbying zeby zaczeli sprowadzac je do polskiego sklepu. Sadzac po ilosci dyskusji na temat "Januszy" na forum, produkt ten bedzie sie rozchodzil jak swieze buleczki. [/quote]
genialny pomysl! a angole nie kupia, jak bedzie za funta? 😀
[quote:2693c846a2]Na razie to tylko mi posmakowal 'Scrumpy’ – ale straszne kwasne to jest, wiec trzeba rozpuscic torbe landrynek zeby jakos wchodzil. Ma chyba z 12% wiec jest co pic. [/quote]
moze jakos wyroslem.. ale juz nie lubie konsumowac czegos, co musze w siebie wmuszac. 🙂
[quote:2693c846a2]Chyba lepiej od plakatow to zamowic ogloszenie parafialne u proboszcza w niedziele. Jego sie wszyscy sluchaja – pojda na koncert jak jeden maz. Sami polacy beda na koncercie. [/quote]
To po prostu ksiedza wyciagniemy a owieczki podaza.
[quote:2693c846a2]No to zeby nie robic zamieszania – nie idziemy na Houk [/quote]
yy.. to moze na Houk? 😉
[quote:2693c846a2]Hey [/quote]
:D:D:D
Na ten likend przyjezdza do mnie moj bardzo dobry kumpel. Bedziemy na pewno szli na miasto w piatek, sobote i niedziele a w poniedzialek planuje chorobowe. Jesli chcesz to mozemy sie spotkac.
Na razie plan jest zeby odwiedzic najgorsze speluny w miescie ale bede tez szukal jakis koncertow w tym czasie
–>