Strona główna Działy Hobby AUTO NA PRZECHOWANIE…

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Tym razem ja mam (wreszcie i na mnie przyszło…) prośbę.
    Potrzebowałbym wkrótce przechować drugi wóz na jakiejś zamkniętej posesji. Byle nie była to droga publiczna, ponieważ ten wóz nie ma (póki co) tax-u, zatem nie chcę ryzykować mandatu.
    Problem w tym, że do czasu uzyskania road tax-u trzeba nieco w tym aucie zrobić ( drobne naprawy, MOT), ale ja wkrótce wyjeżdżam i nie zdążę z tym.
    Właściwie to może to być jakakolwiek okolica, byle bezpieczna i na posesji.
    Mam nadzieję, że nie będzie to dla nikogo problem, ustalimy co i jak.
    Oczekuję na odzew.

Taquilla
    Członek

Talkie wziął ode mnie na przechowanie rower (tyż bez MOT i road-TAX’u), może i na samochoda miejsce znajdzie … 😉

Lepton
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Taquilla wrote:

Talkie wziął ode mnie na przechowanie rower (tyż bez MOT i road-TAX’u), może i na samochoda miejsce znajdzie … 😉

Jak to rower bez MOT i Tax’u.. Zaraz powiadomie odpowiednie sluzby scigania. Moze jeszcze powiesz ze byl rozowy i z bialym futerkiem – PUSSY WAGON, co?:)

underact
    Członek

Jak to rower bez MOT i Tax’u.. Zaraz powiadomie odpowiednie sluzby scigania. Moze jeszcze powiesz ze byl rozowy i z bialym futerkiem – PUSSY WAGON, co?:)[/quote]

moze jeszcze taki sam jak w kill bill:) jesli tak to napewno go nie rusza moze byc bez MOT i bez Taxu i nawet insurance niepotrzebny;)

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.