Strona główna Działy Hobby Jacys 'pubowi sportowcy’ w okolicy? :)

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jackyl
    Participant

Witam,

Znajdzie sie moze ktos, kto umie/lubi uprzyjemniac sobie spotkania towarzyskie za pomoca foosballu (czyli pilkarzykow inaczej zwanych w pewnych rejonach trabambula czy jakos tak 🙂 Albo ktos wie moze, czy i w ogole ktos tu grywa?

Od prawie roku nie mialem drazka w reku ;)))
    i browca dawno zadnego nie wygralem.. 🙁

Albo darts?

Ewentualnie scrable na kurniku wieczorowa pora? 😀

pozdr

moro_ns
    Członek

Foosball ? Nie wiedziałem że tak się zowią inaczej Trambambuły.Myślę że sklecimy jakiś "drimtim" na koniec kwietnia… (muszę oczywiście przetestować potencjalnych Partnerów, bo o swoje umiejętności jestem spokojny).A na DARTa też mam"fajtera" 😉
    pozdrawiam…

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    moro_ns wrote:

Foosball ? Nie wiedziałem że tak się zowią inaczej Trambambuły.Myślę że sklecimy jakiś "drimtim" na koniec kwietnia… (muszę oczywiście przetestować potencjalnych Partnerów, bo o swoje umiejętności jestem spokojny).A na DARTa też mam"fajtera" 😉
    pozdrawiam…

proponuje 'drink team’.. tak sie moj tim nazywal w turniejach back in poland 🙂

atak czy obrona? bo ja to moge jedno i drugie..

moro_ns
    Członek

Troszeczkę żeśmy zdaje się niezrozumieli. Ja muszę "u siebie" znaleźć GIERMKA (na atak) by potem pozwać Waszmości(a) na potyczkę (może o chustkę jakiejś "Białogłowy") …lub tradycyjnie by posiąść łupy wojenne w postaci "napitku".
    Czego wszystkim Wojom życzę i pozdrawiam…

jackyl
    Participant

a to faktycznie zesmy sie nie zrozumieli 🙂 i dopiero teraz spojrzalem skad wasc..

zatem owocnych poszukiwan zycze. w przypadku braku odpowiednich warriorsow w mojej okolicy, samotnie podejme wyzwanie.. i tak sie skonczy Waszych dupsk [za przeproszeniem wrazliwszej czesci publicznosci ;)] skopaniem.. 8)

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.