Strona główna › Działy › Czarna lista › uwazajcie na Polskich oszustow w Leeds
Jestescie bardzo mili 😀 ..Dzieki 😀 ale juz dosc powiedzialam , nieraz jedno slowo wieksze ma znaczenie niz metne tlumaczenie 😆
Pogoda w Polsce jest teraz bardzo ladna , siega + 20 stopni..Wszystko zaczyna kwitnac, ja osobiscie uwielbiam gory wiosna, kiedy to szare konary drzew i krzewow bardzo szybko zamieniaja sie w kolorowe Damy(przenosnia)…Widok niesamowity…To dzieje sie tak szybko, ze nie wiadomo, kiedy nasze laki zamieniaja sie w kolorowe dywany…..Zaczyna byc pieknie, jeszcze to sloneczko i klucze powracajacych bocianow, budownie gniazd…….Niestety, Anglia jest ladna kolorowa, ale nie dorownuje do Polski…… 😀 😀 😀 😀 Natomiast na arenie politycznej lepiej sie nie wypowiadac, nie psujac sobie atmosfery zblizajacych sie swiat… 😀
A wiec zycze Wam Wszystkim wszystkiego najlepszego!
Jeszcze nieraz wpadne do Was , zobaczyc jak sobie radzice! Tak trzymac…. 😉 😉 😉 😉 😉 😛
Wiselka wrote:😀 Derailed….spodobales mi sie zalwszcza na tym zdjeciu….nie podrywam Ciebie bo jestem zajeta……najlepszego…tak trzymaj…..pozdrowienia dla Bogunio48 z Leeds , jak go spotkacie…..
Wez mi tak nie slodz bo jeszcze zmienie orientacje i pewna osoba zacznie mnie znowu lubiec… :wink:[/quote]
zmiana orientacji nic nie pomoze -nie mozna lubic czy nie lubic za to – jesli ktos cie lubi za to bo jestes homo (czy hetero) – to jest jakies nieporozumienie – najwazniejsze jest wnetrze 😉
derailed wrote:Wiselka wrote:😀 Derailed….spodobales mi sie zalwszcza na tym zdjeciu….nie podrywam Ciebie bo jestem zajeta……najlepszego…tak trzymaj…..pozdrowienia dla Bogunio48 z Leeds , jak go spotkacie…..
Wez mi tak nie slodz bo jeszcze zmienie orientacje i pewna osoba zacznie mnie znowu lubiec… :wink:[/quote]
zmiana orientacji nic nie pomoze -nie mozna lubic czy nie lubic za to – jesli ktos cie lubi za to bo jestes homo (czy hetero) – to jest jakies nieporozumienie – najwazniejsze jest wnetrze ;)[/quote]
Buaaaahhhhaaaaa…. 😆
/?
/?
/?
czemu buhaha? to smieszne co napisalem?
czemu buhaha? to smieszne co napisalem?
Nie smieszne, tak powinno byc, ale to nie realne… Pelno jest pustakow na swiecie dla ktorych to nie ma znaczenia…
Smieje sie bo twoj post jest smiesznym zakonczeniem watku powyzej…
Nic nie mam na mysli…
haha racja wyrwane troche z kontekstu, ale tak przegladam forum bo jestem tu nowy (w sensie na forum) i postanowilem troche sie poudzielac 😀
haha racja wyrwane troche z kontekstu, ale tak przegladam forum bo jestem tu nowy (w sensie na forum) i postanowilem troche sie poudzielac 😀
A masz dystans do siebie? Czy bierzesz do sobie co ludzie mowia? 8)
😀 Witam,wszystkich poszukiwaczy przygod 😛
Jak pryzgotowania do Swiat Wielkanocnych:???
Slyszalam ze UK od polnocy zasypalo.?
A u nas piekna pogoda, pryzsylam Wam mnostwo slonca, zebyscie nie starcili na ty forum poczucia humoru i czasu 😀
Weoslych Swiat:))))) 😳
➡ ➡
adamx wrote:haha racja wyrwane troche z kontekstu, ale tak przegladam forum bo jestem tu nowy (w sensie na forum) i postanowilem troche sie poudzielac 😀
A masz dystans do siebie? Czy bierzesz do sobie co ludzie mowia? 8)[/quote]
bo jak nie masz.. to wiesz.. nerwica gotowa po tygodniu udzielania sie.. 😉
haha zobaczymy