Strona główna Działy Hyde Park LAUREACI KONKURSÓW Z NASZEGO SPOTKANIA…

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Miło mi przedstawić wyniki trzech konkursów jakie odbyły się wczoraj na naszym oficjalnym spotkaniu w centrum Leeds.

KONKURS I : NAJSYMPATYCZNIEJSZA FORUMOWICZKA;
    Szanowne „forum” forumowiczów uznało, że jest nią …..GONIA!!!! (głosów 7), ale najciekawsze jest to, że „świeża” na naszym forum ZUZIA9 zajęła drugie miejsce (5 głosów). Oj, nasz ZUZIACZEK-BUZIACZEK idzie ostro w górę! Ciekawe czy to aby nie zasługa tego uroczego zdjęcia przy jej profilu???

KONKURS II : NAJSYMPATYCZNIEJSZY FORUMOWICZ;
    Tu rywalizacja była ostra i wyrównana. Dwóch liderów; V-Tec (któżby inny?) i….moro_ns. Wybraliście przewagą zaledwie jednego głosu MORO!!!

KONKURS III : NAJZABAWNIEJSZA WYPOWIEDŹ NA FORUM;
    Spośród 8 wypowiedzi wybranych przez Fatamorganę obecni wybrali jednogłośnie autora- zwycięzcę czyli…..MABROTHAXA!
    I nie dziwota, bo jak to wyraźnie wynika ze „zwycięskiej” wypowiedzi, jest on gotów nawet PODZIELIĆ SIĘ Z NAMI SWYMI PIENIĘDZMI Z KONTA BANKOWEGO. Tak hojnych rodaków świat dawno nie widział!!!

Na temat ” poszukuję bratniej duszy w Leeds” Mabrothax dnia 14.12.2005 odpisał Marcie27 tak:

„A mój numer gg to 1032243
    Numer telefonu to 07704239463
    Numer pin 3292
    Numer domu to 6
    Numeru ubezpieczenia niestety nie pamiętam
    Jakby ktoś chciał popisać, pogadać, wybrać jakieś pieniądze z bankomatu albo wpaść na kawę to walcie jak w dym…”

Na drugim miejscu uplasowała się wypowiedź TommiegoB do Fatamorgany, na temat „tajemniczego” programu spotkania…

Fatamorgana:(o spotkaniu i programie)
    „(…)Ja też nie wiem do końca co będzie…
    To będzie zależało od nas wszystkich! (…)”

Na to TommyB:

„Kurde …. ostatnim razem jak slyszalem takie teksty, to wyladowalem na spotkaniu firmy Amway!
    Mam nadzieje, ze nie probujesz wkrecic ludzi w marketing sieciowy, prezentacje garnkow czy cos w tym stylu?!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Nagrodami (ufundowanymi przez organizatora) są:
    Dla GONII- sesja fotograficzna w wybranym miejscu i czasie,
    Dla MORO_NS- zgrzewka piwa (nagrodę jeszcze w trakcie imprezy dostarczono i…chyba skonsumowano…)
    Dla MABROTHAXA- specjalny dyplom uznaniowy z prezentacją na forum.

Gwoli ścisłości dodam, że z konkursów wyłączono grono redakcyjne (tj. MK, Kfiatka i Fatamorganę).

Zwycięzcom gratulujemy i…dziękujemy za zaangażowanie na forum!

Z pozdrowieniami i podziękowaniami (raz jeszcze) za dobrą zabawę…
    Organizator. [/list] 😀 😀 😀

Mabrothax
    Participant

Ojojoj 🙄
    Chyba się zaczerwieniłem…

Nic nie zostaje, jak tylko napisać DZIĘKUJĘ.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mabrothax wrote:

Ojojoj 🙄
    Chyba się zaczerwieniłem…

Nic nie zostaje, jak tylko napisać DZIĘKUJĘ.

Ano widzisz…Szkoda że Cię nie było.
    Ciebie, V-teca, SpokoBoya i jeszcze kilku innych tak znanych z naszych łamów.
    A ten PIN to lipny jakiś. Sprawdzałem. 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.