Strona główna Działy Hobby kto chce grać w piłkę nożną?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wontor
    Członek

Grać czy nie grać – oto…
    No ja tam nie mogę wytrzymać choć stary jestem. Może by tak zebrać paru chętnych i dołączyć do jakiejś ligi? Np w Quarry House będąc członkiem leisure klubu można wynająć halę – całkiem fajną zresztą i trochę potrenować.
    Fajnie by było…
    Ze sportowym pozdrowieniem – czu-waj

kraszan
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    wontor wrote:

Grać czy nie grać – oto…
    No ja tam nie mogę wytrzymać choć stary jestem. Może by tak zebrać paru chętnych i dołączyć do jakiejś ligi? Np w Quarry House będąc członkiem leisure klubu można wynająć halę – całkiem fajną zresztą i trochę potrenować.
    Fajnie by było…
    Ze sportowym pozdrowieniem – czu-waj

JA SIE PISZE. W RAZIE JAKBY CO1JESTEM Z £EJKFILD I JESTEM POJEBANY.ZAPRASZAM NA STRONE http://www.pojebalomnie.com

Arturo
    Participant

czesc, ja rowniez sie pisze – dajcie znac, gdzie i kiedy. Jezeli nie utkne w pracy to sie stawie.
    Pozdro
    A.

habik83
    Participant

hollbeck, nd 14:30. boisko tartanowe zaraz obok autostrady idącej w kierunku Liverpoolu. autobuslini 51 m.in. tam jedzie. Wysiąść koło dużego boiska pilkarskiego i kierowac sie w strone pizzeri – w strone autostrady. nastepnie nalezy isc wzdluz lini domkow i za ostatnim skrecic w prawo. ok 200 – 300 metrów i po prawej stronie boisko tartanowe.
    pozdrawiam

Arturo
    Participant

kurde, nie dam rady, poniewaz w niedziele pracuje do 16:30. Moze nastepnym razem mi sie uda.
    Pozdro dla pilkarzy

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    habik83 wrote:

hollbeck, nd 14:30. boisko tartanowe zaraz obok autostrady idącej w kierunku Liverpoolu. autobuslini 51 m.in. tam jedzie. Wysiąść koło dużego boiska pilkarskiego i kierowac sie w strone pizzeri – w strone autostrady. nastepnie nalezy isc wzdluz lini domkow i za ostatnim skrecic w prawo. ok 200 – 300 metrów i po prawej stronie boisko tartanowe.
    pozdrawiam

kolo best one’a sie przechodzi? 😛

habik83
    Participant

nie mam pojcia, bylem tam 2 razy :P.wiem ze jest niedaleko pizzeria :). pozdrawiam

jackyl
    Participant

to za duzo nie gracie? 😛

bolek
    Participant

grał tam ktoś? bo ja byłem raz i pocałowałem kłódkę, to boisko chyba nie jest ogólnie dostępne, obok jest chyba centrum dla młodzieży i pewnie tam mozna dostać klucza…albo i nie można…

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.