Strona główna Działy Hobby Skup samochodów

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Czy ktoś wie gdzie w Leeds skupują samochody które nie przeszły MOTu, ale nie myślę o złomiarzach tylko jakiś warsztat który odkupi auto w celu naprawy i sprzedaży – szkoda mi dawać furki na złom, bardzo dobrze jeździ, tylko wymaga trochę uwagi przed przeglądem a ja nie mam czasu się w to bawić poza tym mam drugi wóz więc ten mi nie bardzo potrzebny. A może ktoś chce kupić, proszę na priva bo nie mogę tutaj ogłoszeń zamieszczać 😉

ScOOrK
    Członek

Napisz mi co masz i ile chcesz. A moze wymianka na peugota, albo cinqiego???? Albo na co chcesz 😉

Pozdrawiam Wszystkich!!!!

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

…bo nie mogę tutaj ogłoszeń zamieszczać 😉

no, no tylko bez zadnych ogloszen 🙂 🙂 🙂

Anonim
    Gość

Alez V-tec’u, o co chodzi przeciez:

Właściciele Leeds.pl oświadczają, że:

[list:3be6bb9552]forum nie jest w żaden sposób moderowane, [/list:u:3be6bb9552][list:3be6bb9552]nie zawsze utożsamiamy się z wypowiedziami i opiniami, które są prezentowane na forum.[/list:u:3be6bb9552]

😈 😈 😈 😈

gonia
    Participant

ejjj moja furka(a raczej zlom)tez nie przejdzie motu a naprawa nie wchodzi w gre…
    i jak tam wiedzialby ktos moze gdzie mozna jakiegos grosza za taka furke dostac?
    a i jeszcze jedno wie ktos moze gdzie sa jakies skupiska z tanimi samochodami ale z MOtem?

zabor08
    Członek

Z tego co wiem jest jeden w Huddersfierd.Jadąc M 62 skręć na J25 na Hudderfierd i po jakiejś mili -prawa str. -powinieneś to mieć

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

ejjj moja furka(a raczej zlom)tez nie przejdzie motu a naprawa nie wchodzi w gre…
    i jak tam wiedzialby ktos moze gdzie mozna jakiegos grosza za taka furke dostac?
    a i jeszcze jedno wie ktos moze gdzie sa jakies skupiska z tanimi samochodami ale z MOtem?

Najwięcej tanich aut jest na http://www.autotrader.co.uk, trzeba patrzeć czy jest MOT, do kiedy. W wyszukiwarce należy wpisać przedział cenowy, promień odległości i „pokaż ilość” (show 100, 200 results).
    A tu w Leeds, na Dewsbury Road, (Beeston), za zjazdem z wiaduktu nad autostradą M621, zaraz za wyjazdem z centrum , po obydwóch stronach drogi są salony tanich aut. Ale lepiej się tam wybrać z kimś kto się zna, bo ci np. z prawej (DISCOUNT CARS) nie znają się. Oni tylko sprzedają.
    Pozdrawiam.

ScOOrK
    Członek

Taaaa. http://www.autotrader.co.uk znajdz autko, wybierz i zadzwon do mnie dam Ci to samo za 3/4 albo jak sie uda za 1/2 ceny. Ale nikt nie czyta jak sie wczesniej pisze.

ScOOrK
    Członek

Jak ktos bedzie zainteresowany to 07780507822

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.