Strona główna Działy Erystyka wózki widłowe

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Arek wrote:

Czy ktoś wie Co nalezy zrobić aby uprawnienia na wózki widłowe były ważne w UK ? Podobno trzeba przetłumaczyć …….. a tu powstaje pytanie
    czy to musi zrobić Tłumacz przysięgły ???
    a wogóle to jak można coś takiego prztłumaczyć ???
    [b:67ef8abf6f]jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedz[/b:67ef8abf6f]
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 [/b]

q-wa JANUSZ MOZE jeszcze ci podpowiedziec jak zarezerwowac bilet na samolot (pewnie i tak autokarem sie wybierasz bo samolot to wielka zagadka dla ciebie) jak sie poslugiwac mapa i gdzie sie wymienia polska kase na funty rusz glowa jestes typowy JANUSZ ktory nie ma pojecia jak sie poruszac w duzym miescie a myslisz o wyjezdzie do U.k Najpierw na kurs jezyka pojdz lepiej

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Arek wrote:

Czy ktoś wie Co nalezy zrobić aby uprawnienia na wózki widłowe były ważne w UK ? Podobno trzeba przetłumaczyć …….. a tu powstaje pytanie
    czy to musi zrobić Tłumacz przysięgły ???
    a wogóle to jak można coś takiego prztłumaczyć ???
    [b:3343e7ecff]jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedz[/b:3343e7ecff]
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 [/b]

A czy ktoś wie dlaczego nie przeczytałeś uwag do tego forum?
    A tam jest napisane wyraźnie; skorzystaj z funkcji SEARCH!!!
    Czyli WYSZUKAJ dany temat, bo prawdopodobnie już był…
    Eeeech Janusze! Tyle razy już o tym było.
    Zajrzyj na;www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=1013
    Pozdrawiam…
    Co wyście tak wszyscy z tymi wózkami???

AREK 35
    Participant

O ja cie……………… Jacy Wy wszyscy jesteście mili………aż mi dech zaparło. Wasza życzliwość to coś , co nawet trudno opisać zwykłymi słowami.
    I wy zastanawiacie się dlaczego polacy bardzij lubią obcokrajowców niż rodaków???!!!
    Zastanówcie się troszeczkę ! może wasze IQ pozwoli wam do tego dojść.
    Zachowujecie się jak ten Żyd , który wyszedł z kościoła po własnym Chszcie i do swoich rodaków czekających pprzed wejściem mówi z pogardą [b:d7e385d296],, MILCZEC ŻYDY”[/b:d7e385d296]
    POZDRAWIAM
    ” JANUSZ „

AREK 35
    Participant

TAK MNIE TO RUSZYŁO ŻE NAROBIŁEM BŁĘDÓW
    NO…….. POŚMIEJCIE SIĘ TROSZKĘ

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Arek wrote:

O ja cie……………… Jacy Wy wszyscy jesteście mili………aż mi dech zaparło. Wasza życzliwość to coś , co nawet trudno opisać zwykłymi słowami.
    I wy zastanawiacie się dlaczego polacy bardzij lubią obcokrajowców niż rodaków???!!!
    Zachowujecie się jak ten Żyd , który wyszedł z kościoła po własnym Chszcie i do swoich rodaków czekających pprzed wejściem mówi z pogardą [b:97fb72d701],, MILCZEC ŻYDY”[/b:97fb72d701]
    POZDRAWIAM
    ” JANUSZ „

To ty rusz swoim IQ bo takich tekstow jak ty to dawno nie slyszalem wyjechalem z kraju bo Pelno takich ludzi tak ty wlasnie teraz rzadza ludzie Rydzyka Pis i Radio MA RYJA Bo wlasnie w naszym kraju jest antysemityzm brak tolerancji i chamstwo i pelno takich gosci jak ty jeszcze raz dowiodles ze jestes pytowym wiesniakiem ze wschodniej sciany pochodzi spod Lublina,Rzeszowa ,czy spod Bialegostoku? Chyba sie nie myle ?

AREK 35
    Participant

POMYLIŁES SIĘ I TO BARDZO, ALE TO NIE WAŻNE
    CHCIAŁBYM KTÓREGOŚ Z WAS POZNAĆ … CIEKAWE JAKA BY BYŁA WASZA REAKCJA GDYBYŚCIE SIĘ DOWIEDZIELI ŻE TO JA
    OGÓLNIE TO BUCEM JESTEŚ I TYLE 😀
    PAA

fatamorgana
    Participant

Arek wrote:

Zachowujecie się jak ten Żyd , który wyszedł z kościoła po własnym Chszcie i do swoich rodaków czekających pprzed wejściem mówi z pogardą [b:3ec8259a3d],, MILCZEC ŻYDY”[/b:3ec8259a3d]
    POZDRAWIAM
    ” JANUSZ „

Cześć „Janusz” czy raczej Arek…
    Sorry, ja Ciebie nie wyśmiewam, ja się z tych „Januszów” smieję.
    No dobra; niech Żydy milczą, ale Ty mi powiedz, czyś zajrzał tam, gdzie pisałem????
    http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?t=1013
    I nie gadaj, że nic nie pomogłem.
    Nie mamy tyle czasu aby powtarzać pisanie tego co było i dlatego
    tam stoi, żeby używać SEARCH…
    O.K???
    Jak przerobiłeś już wózki i tłumacza to napisz coś konkretnie . Może będę w stanie pomóc…

AREK 35
    Participant

[b:486e00bafa]Przepraszam[/b:486e00bafa] , ale jakoś mnie te teksty rozdrażniły. Mam teraz bardzo dużo na głowie i jakoś mi nerwy puściły. Jeszcze raz przepraszam, tak naprawde przcież nie szukam zwady.
    Oczywiście że czytałem, ale dopiero teraz . Wcześniej, muszę cię zaskoczyć , używałem „search” ale pokazywało mi inny post i to mało „mówiący „.
    Dzięki za info i naprawdę w imieniu „Januszków” proszę o troszkę wyrozumiałości dla Żydów
    Mam nadzieję że nie będziecie się długo gniewać 😀
    Arek

Baggins
    Participant

hehe, ale jaja 🙂

chmura
    Participant

Witam wszystkich.
    Z tego co już się zorientowałem. To koniec pracy dla nowych polaków jest( za wielu wyjechało do UK i napewno ruszą do nowych krajów, gdzie się rynki pracy otworzyły. Tak trzeba skoro w Posce bieda jest, a raczej protekcja gdzie bogaci rodzice załatwiają posady swoim dzieciom'( na dodatek niedojrzałych do tych stanowisk).

Pozdrawim wszystkich ludzi i podziwiam, którzy oprócz pracy, podejmuja jeszcze naukę. Pomimo zmeczenia nie tracą siły woli i nie marnuja zycia na głupoty.
    Jeśli ktos z was potrzebuje pomocy w okolicach ślaska, chetnie służę pomocą dandi@interia.pl

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.