Strona główna Działy Hyde Park PROGRAM SPOTKANIA…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

1. Poznanie się.
    2. Dyskusja n/t problemów Polaków w Leeds.
    3. Głosowanie w sprawie pewnego dokumentu (szczegóły na spotkaniu).
    4. Konkurs na naj….a właściwie to 3 KONKURSY !!!(niespodzianka) dla forumowiczów – z nagrodami.
    5. Opowieści forumowiczów (kilka tematów do wyboru, każdy będzie mógł opowiedzieć swoją najciekawszą historię).
    6. Część mniej oficjalna czyli….luz …(i zapewne picie piwa…)

Z uwagi na imprezę, która nam się „zwaliła”do wybranej knajpy, podam uaktualnione miejsce…
    Pozdrawiam wszystkich…

TommyB
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

5. Opowieści forumowiczów (kilka tematów do wyboru, każdy będzie mógł opowiedzieć swoją najciekawszą historię).

Extra.

O jakie tematy mamy do wyboru? Warto by bylo, abysmy sie wczesniej przygotowali, aby to sprawniej poszlo.

Niccolas
    Członek

Bardzo dobry pomysl z tym spotkaniem. A ci ktorzy tak krytykuja ,ze bedzie nudno itp. lepiej niech sami cos zaproponuja.Krytykowac jest latwo ,trudniej cos „zbudowac”. Jest wiele problemow wsrod polonii w Leeds, ale jesli wszyscy razem stawimy im czolo to moze kilka z nich da sie rozwiazac. OBYWATELE! JEDYNIE WSPOLNA I SLUSZNA PRACA NAD NASZYMI IDEALAMI DOPROWADZI NAS DO 200% NORMY! 😉

szachysta
    Członek

a po spotkaniu after party:
    przeciaganie liny
    zapasy w kislu/blocie
    picie wodki na czas
    wybory miss mokrego podkoszulka
    jak macie jeszcze jakies poropozycje piszcie

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

TommyB wrote:

fatamorgana wrote:

Extra.

O jakie tematy mamy do wyboru? Warto by bylo, abysmy sie wczesniej przygotowali, aby to sprawniej poszlo.[/quote]

(…)

To co musieliście przeżyć, przejść, wywalczyć, aby się tu urządzić, w połączeniu z przeciwnościami losu i utrudnieniami systemu brytyjskiej biurokracji. Chodzi o nietypowe problemy, jakieś niezwykłe historie, słowem: WASZA DŁUGA DROGA DO SUKCESU.
    Poza tym najzabawniejsze zdarzenie związane z przystosowaniem do tutejszej rzeczywistości i z problemami językowymi…
    Tyle chyba wystarczy…

sylwek
    Członek

………………………….
    Zapowiada się bardzo ciekawie 😉

Niccolas
    Członek

Albo czytam nieuwaznie albo jeszcze nie wiadomo gdzie to spotkanie bedzie? Wiec gdzie?

Iwonuccia
    Participant

To kiedy to spotkanie i gdzie??? Czy ludzie spoza pieknego miasta Leeds też mogą „wpaść”, np.Ja 😳

fatamorgana
    Participant

Iwonuccia wrote:

To kiedy to spotkanie i gdzie??? Czy ludzie spoza pieknego miasta Leeds też mogą „wpaść”, np.Ja 😳

Słowo wyjaśnienia dla wszystkich…
    Przepraszam, że jeszcze nie podałem miejsca, ale z uwagi na to, że większość miejsc gdzie dałoby się spokojnie pogadać bez wrzasku i łomotu muzy to restauracje, w dodatku z niewielkim wyborem piwa i najlepszymi miejscami przeznaczonymi do jedzenia a nie siedzenia i picia, zatem od dwóch dni uparcie szukam czegoś na miarę naszych potrzeb. Niby nie ma problemu, ale jak wspomniałem, nie chcę pierwszej lepszej pijalni piwa.
    Niełatwe jest i to, że wszyscy mnie pytają ile osób…
    A skąd to można wiedzieć. Założyłem, że przyjdzie 20 osób, ale jak będzie więcej, to knajpa powinna się tylko cieszyć…
    Dodam, że zaraz idę ostatecznie się dogadać.
    Na pewno będzie to gdzieś w Centrum Leeds, aby wszyscy mieli prościej…
    Przerabiałem już knajpy w klimacie brazylijskim, francuskim, włoskim, angielskim (polskiego niestety nie było…)
    Makaroniarze mają fajnie, ale tam jest tylko jedno piwo do wyboru, zatem pizze i jadło to chyba za mało…

Swoją drogą ciekawe ile nas będzie…Tylu jest zainteresowanych…
    BEZ OBAW; NAJNOWSZE WIEŚCI PODANE BĘDĄ JAKO NOWY TEMAT.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH, NIE TYLKO Z LEEDS….
    Przypominam datę: 12.03 (najbliższa NIEDZIELA), GODZINA 16:00.
    Pozdrawiam.

bartosz
    Participant

Jaki gorliwy. Moja propozycja to: Dać fatamorganie medal za taki BEZINTERESOWNY wysiłek!!!!!!!

fatamorgana
    Participant

bartosz wrote:

Jaki gorliwy. Moja propozycja to: Dać fatamorganie medal za taki BEZINTERESOWNY wysiłek!!!!!!!

A moja dla Ciebie to; rusz się i zrób coś dla innych zamiast tylko kpić!
    Zadowolony?

fatamorgana
    Participant

szachysta wrote:

a po spotkaniu after party:
    przeciaganie liny
    zapasy w kislu/blocie
    picie wodki na czas
    wybory miss mokrego podkoszulka
    jak macie jeszcze jakies poropozycje piszcie

Jasne że mam!
    Gra w szachy z Tobą!
    Ale to chyba na osobnym spotkaniu…
    Mówię całkiem poważnie, szukam partnera do szachów…

ScOOrK
    Członek

Ja troche gram i rowniez nie mam z kim pograc. 😀

Baggins
    Participant

to gdzie to bedzie w koncu???

szachysta
    Członek

to nie bedziemy grali we 3, pograjcie sobie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.