Strona główna Działy Praca Jaka prace wykonujecie ? (Wy, ktorzy prace juz znalezliscie)

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Ywald
    Członek

Interesuje mnie, jaka znalezliscie prace, jaki rodzaj pracy wykonujecie tu w Leeds (i okolicach). To, jaka prace CHCIELIBYSCIE wykonywac …moze bedzie tematem INNEGO postu 🙂

ScOOrK
    Członek

Dobra ja oddalem glos, ale nadmieniam, iz powinienem oddac 3 zamiast jednego, wiec zeby nikt mi nie powiedzial ze kantuje, bo oddalem jeden. 😀

7sisters
    Participant

Myślę że powinieneś pokombinować nad rozszerzeniem kwestionariusza ankiety. Większość respondentów wpisało: inny.

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    7sisters wrote:

Myślę że powinieneś pokombinować nad rozszerzeniem kwestionariusza ankiety. Większość respondentów wpisało: inny.

tez tak uwazam ze ankieta powinna byc troszke bardziej rozbudowana…ja kliknelam na inne bo nie bylo mojej pracy na liscie…a jest to calkiem popularna pozycja …

Ywald
    Członek

..dopisze sie moze do ankiety 😉

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.