Strona główna Działy Finanse Z jakim bankiem zakupy przez internet ?

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Co według ciebie jest 'bzdurą’ w moim poście, bo jakoś tego nie wyjaśniłeś, raczej potwierdziłeś innymi słowami to co ja napisałem… więc może ostrożniej dobieraj słowa 😕

Stary rowerku, podaj mi namiary na punkt w którym rzekomo nie mogłeś zapłacić kartą debetową, pójde tam i kupię dla ciebie co chcesz (płacąc swoją kartą oczywiście 🙂 chyba nie przyjęli twojej karty bo nie miałeś dość pieniędzy na niej 😆 oczywiście to nie jest na tyle ważny powód żeby się spierać, ale po co pisać takie rzeczy na forum, jeszcze ktoś to przeczyta…

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Co według ciebie jest 'bzdurą’ w moim poście, bo jakoś tego nie wyjaśniłeś, raczej potwierdziłeś innymi słowami to co ja napisałem… 😕

heh.. 🙂 dokladnie to wyjasnilem.. 🙂 przeczytaj raz jeszcze.. 🙂

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.