Strona główna Działy Hyde Park NASZE SPOTKANIE DNIA…

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

12 MARCA (NIEDZIELA), GODZINA 16:00!
    Zaplanować, zapamiętać i…PRZYJŚĆ!!!
    Proszę.
    P.S. Miejsce z opisem dojazdu (dla osób spoza), podam w ciągu kilku dni, bo jak to już naświetliłem wcześniej, nie chodzi mi o pierwszą lepszą dziurę, ale i nie o Hotel „Grand”, a poza tym znalezienie właściwego miejsca (gdzie będzie znośnie o tej porze), też wymaga czasu.

Starałem się nie zapomnieć o mających rodziny.
    Co do pory, to jest taka, dlatego że większość miejsc w ciągu weekendowego szczytu (tj. piątek i sobota) jest zbyt tłoczna i hałaśliwa , a nie będziemy się przecież przekrzykiwać z innymi, zaś wynajęcie sali tylko dla nas będzie możliwe, gdy będę miał pewność ile osób faktycznie będzie (a to nigdy nie jest łatwe…).
    Pozdrawiam i do zobaczyska!
    😀

Taquilla
    Członek

Ja będę na pewno.
    Akurat 13-ego wracam do Polski na 2 tygodnie. Może nawet we 3-ke przyjedziemy to i kierować nie będę musiał…
    … wiem … wiem … FATAMORGANO to nie ma być spotkanie na nachlanie …

Do zobaczyska

ScOOrK
    Członek

Ja bede napewno, ale popytam znajomych i moze bedzie mnie wiecej 😀 😉

Mabrothax
    Participant

Fatamorgano.
    Całą tę otoczkę i mit jaki stworzyłeś wokół tego spotkania wygląda conajmniej parodialnie. 🙂 Zastanawiam się czy nie przegapiłem żadnego postu na ten temat, ale jeśli nie, to wydaje się jakbym był świadkiem tworzenia przez Ciebie conajmniej jakiegoś „podziemia” albo partyzantki 😛
    Wydaje mi się po za tym, iż podanie tematu „konferencji” byłoby rozsądnym krokiem… Wyeliminowałbyś osoby które czółyby się niekomfortowo (znudzone) po odkryciu kart, a z drugiej strony mógłbyś trafić w osoby które mogłyby być zainteresowane zagadnieniami jakie przygotowałeś a w tym momencie nie podejmują ryzyka uczestnictwa w obawie przed brakiem jakiejkolwiek solidaryzacji w „tych” jakże tajemniczych sprawach 😉

Pozdrawiam…

zuzia9
    Członek

to gdzie jest to spotkanie?:-)

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mabrothax wrote:

Fatamorgano.
    Całą tę otoczkę i mit jaki stworzyłeś wokół tego spotkania wygląda conajmniej parodialnie. 🙂 Zastanawiam się czy nie przegapiłem żadnego postu na ten temat, ale jeśli nie, to wydaje się jakbym był świadkiem tworzenia przez Ciebie conajmniej jakiegoś „podziemia” albo partyzantki 😛
    Wydaje mi się po za tym, iż podanie tematu „konferencji” byłoby rozsądnym krokiem… Wyeliminowałbyś osoby które czółyby się niekomfortowo (znudzone) po odkryciu kart, a z drugiej strony mógłbyś trafić w osoby które mogłyby być zainteresowane zagadnieniami jakie przygotowałeś a w tym momencie nie podejmują ryzyka uczestnictwa w obawie przed brakiem jakiejkolwiek solidaryzacji w „tych” jakże tajemniczych sprawach 😉

Pozdrawiam…

Dla wszystkich w gorącej wodzie kąpanych i tych co nie czytali postów osób zainteresowanych powiem, że najpierw zajmiemy się WSPÓLNIE tym, co DLA NAS I NASZEGO ŻYCIA TUTAJ jest naprawdę ważne (zobaczycie sami…), a potem to już od Was zależało będzie wszystko.
    Kto powiedział, że to ma być pod moje dyktando???
    Rzuciłem pomysł, inni poparli naszą integrację, a ja przy okazji poświęcam czas na coś, co może nam wszystkim pomóc.
    Źle? Chyba nie.
    NIECH NIKT SIĘ NIE BOI TEGO SPOTKANIA.
    Parę spraw formalnych a potem heja w towarzycho!!! 😀
    Mamy się nieco bliżej poznać i porozmawiać jak ludzie na poziomie.
    A kto mówi, że to będzie nudne?
    Ja na przykład ciekaw jestem kto to jest ScOOrk, czy Bartosz zwany Łysym, albo moro_ns…
    Sama konfrontacja jest dość ciekawa, nie mówiąc o tym, że na pewno każdy będzie miał coś do powiedzenia ciekawego.
    Ja z kolei odniosłem wrażenie, że ta „mityczna otoczka” jest wytworzona właściwie przez kolejne posty jak Twój, ponieważ każdy kolejny głos zniecierpliwienia w tej sprawie i znaki zapytania tylko potęgują ciekawość albo i zniecierpliwienie co u niektórych.

Nie ma przecież sensu tłumaczyć wszystkiego o spotkaniu …przed spotkaniem.
    Ale jak zapowiedziałem, podam w kilka dni miejsce i…przy okazji skrót tego co zaplanowane.
    Nigdy nie lubię się rozgadywać o czymś, co dopiero ma nastąpić, choćby po to, aby nie zapeszać…
    Ja też nie wiem do końca co będzie…
    To będzie zależało od nas wszystkich!
    Pozdrowienia dla cierpliwych i wyrozumiałych.
    I do zobaczyska. 😀

TommyB
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Dla wszystkich w gorącej wodzie kąpanych i tych co nie czytali postów osób zainteresowanych powiem, że najpierw zajmiemy się WSPÓLNIE tym, co DLA NAS I NASZEGO ŻYCIA TUTAJ jest naprawdę ważne (zobaczycie sami…), a potem to już od Was zależało będzie wszystko.
    Kto powiedział, że to ma być pod moje dyktando???
    Rzuciłem pomysł, inni poparli naszą integrację, a ja przy okazji poświęcam czas na coś, co może nam wszystkim pomóc.
    Źle? Chyba nie.
    NIECH NIKT SIĘ NIE BOI TEGO SPOTKANIA.
    Parę spraw formalnych [..]
    Ja z kolei odniosłem wrażenie, że ta „mityczna otoczka” jest wytworzona właściwie przez kolejne posty jak Twój, ponieważ każdy kolejny głos zniecierpliwienia w tej sprawie i znaki zapytania tylko potęgują ciekawość albo i zniecierpliwienie co u niektórych.

Nie ma przecież sensu tłumaczyć wszystkiego o spotkaniu …przed spotkaniem.
    Ale jak zapowiedziałem, podam w kilka dni miejsce i…przy okazji skrót tego co zaplanowane.
    Nigdy nie lubię się rozgadywać o czymś, co dopiero ma nastąpić, choćby po to, aby nie zapeszać…
    Ja też nie wiem do końca co będzie…
    To będzie zależało od nas wszystkich!
    Pozdrowienia dla cierpliwych i wyrozumiałych.

Kurde …. ostatnim razem jak slyszalem takie teksty, to wyladowalem na spoktaniu firmy Amway 😆

Mam nadzieje, ze nie probujesz wkrecic ludzi w marketing sieciowy, prezentacje garnkow czy cos w tym stylu 😉

Mabrothax
    Participant

Fatamorgano. Dziękuję za wyczerpujący i pouczający post. Szkoda tylko, że „minąłeś” moje pytanie, jak i moje podejście do tego tematu… 😕

fatamorgana
    Participant

Kurde …. ostatnim razem jak slyszalem takie teksty, to wyladowalem na spoktaniu firmy Amway

Mam nadzieje, ze nie probujesz wkrecic ludzi w marketing sieciowy, prezentacje garnkow czy cos w tym stylu

He, he…Niezłe z tymi garami…
    Ależ macie fantazję i skojarzenia.
    Nic z tych spraw.
    Przecież pisałem już nie raz, że jestem z branży budowlanej, a tam raczej garów nie robią, ani nie sprzedają…
    Jeszcze dzisiaj podam program skrócony spotkania.
    Pozdrawiam.

fatamorgana
    Participant

Mabrothax wrote:

Fatamorgano. Dziękuję za wyczerpujący i pouczający post. Szkoda tylko, że „minąłeś” moje pytanie, jak i moje podejście do tego tematu… 😕

Ufff!
    Dajcież żyć człowiekowi!
    Jest spotkanie, termin i zarys. Trzeba się cieszyć, że do niego w końcu dojdzie, bo jakoś wcześniej nikt na to nie wpadł, aby nas zebrać do kupy.
    A nie marudzić.
    Co do celów spotkania, odsylam do pierwszych postów na jego temat pisanych przeze mnie.
    Dzięki i pozdrawiam.
    Co to jest Mabrothax?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.