Strona główna Działy Hyde Park Czuje sie wspaniale, ah…

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam,
    Hmmmm…. jak to jest super jak cos sie udaje, teraz sobie siedze wygodnie przed kompem, sluchawki na uszach, a w nich bardzo dobra muza z http://www.polskastacja.pl, wygladam za okno a tu pieknie sloneczko swieci, zaglada wprost do okna, naokolo angole lataja zajeci swoimi sprawami, a ja pracuje, slucham muzyki i rozkoszuje sie sloncem ;).

Pozdrawiam i zycze wam konsekwencji w darzeniu do celu i obyscie tez czuli sie wspaniale, wiem, nie zawsze jest niedziela, ale zeby byla jak najczesciej.

SZwindel
    Członek

Cieszy mnie wielce rozpoczecie takiego tematu.
    Jak czytalem rozne wypowiedzi na calym FORUM to brakowalo mi wlasnie tego, ze JEST DOBRZE. I (jezeli moge) niech bedzie to miejsce gdzie kazdy bedzie wypisywal TYLKO pozytywne przemyslenia, dobre samopoczucia, przyjemne mysli, energetyzujace dobra energia iskierki. No 🙂 😀 . I jak komus bedzie zle to sobie poczyta cos takiego i zaraz slonca do zycia nabierze.

gonia
    Participant
    ”creativus” wrote:

Witam,
    Hmmmm…. jak to jest super jak cos sie udaje, teraz sobie siedze wygodnie przed kompem, sluchawki na uszach, a w nich bardzo dobra muza z http://www.polskastacja.pl, wygladam za okno a tu pieknie sloneczko swieci, zaglada wprost do okna, naokolo angole lataja zajeci swoimi sprawami, a ja pracuje, slucham muzyki i rozkoszuje sie sloncem ;).

Pozdrawiam i zycze wam konsekwencji w darzeniu do celu i obyscie tez czuli sie wspaniale, wiem, nie zawsze jest niedziela, ale zeby byla jak najczesciej.

AHHH mnie tez jakos tam to sloneczko przez okienko wlecialo i az sie zyc chce…
    milo spedzam czas..mowiac do ludzi usmiechajac do innych osobek siedzac kolo mnie…
    no to co…USMIECHNIJMY SIE!!!

Kaliko
    Participant

a czy Ja mówilam ze mi zle?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.