Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
193
SpokoBoyxxx:) wrote:
czy ktos z was korzysta w leeds z dyskotek pubow itp.czy mozecie cos fajnego i cieakwego zaproponowac,jetsem od niedawna jeszcze nei mialem czasu sie nigdzie wybrac ale nie dlugo moja anrzeczona przyjzdza wiec napewno gdzies wyskoczymy:))
Pozdrawiam
To zalezy jaka muze lubisz…jest tu tak wiele super pubow barow czy clubow ze ciezko wymieniac…wejdz na http://www.myleeds.net napewno co nieco tam znajdziesz …a jeszcze co po prostu wyjdz w sobote albo w piatek wieczorem przejdz sie po centrum i napewno cie nogi same zaprowadza do jakiegos super miejsca odpowiadajacego twoim gustom…
Udanej bibki!!! 8)[/quote] MU raczej chodzilo o wrazenia innych co do miejsc sam jestem ciekaw gdzie sie bawia ludzie z tego forum czy w ogole gdzies wychodza czasami?[/quote]
A moze rzeczywiscie…troszke omylnie zrozumialam heheh 😉
no moja wrazenia sa jak najbardziej pozytywne,,uwazam ze clubbing jest na dobry poziom tutaj..(moze nie wszyscy clubbingowcy…ale co tam)
Ja osobiscie swietnie sie bawie w Fudge, Baby Cream w barach przy Corn Exchange…Stinky Peep House Mint Club i tym podobnych
Zycze wszytskim udanego weekendu!!! 8)