Strona główna Działy Hyde Park zna ktos godziny mszy w kosciele polskim ???

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    habik83
    Participant

jak w tytule z tym ze za odpowiedzi wszelakie podziekuje :]
    …dziekuje 🙂

Anonim
    Nieaktywny

Czesc,
    Msze sw. w kosciele polskim w Leeds :
    -w niedziele o 9.30 i o 11.00;
    -w dni powszednie roznie : rano o 10.30 lub o 11 a wieczorem 18.30 lub o 19.
    -jutro (sroda popielcowa) msze o 11 i o 19;
    -w czasie Wlk Postu droga krzyzowa w piatki o 10 lub o 18.30 (przed msza)

Adres : 6a , Harehills Lane, LS7 4EY, tel 0113 262 3220

Pozdrawiam 😆

hammer18
    Participant

witam a czy ktos sie orientuje dni i godziny otwarcia kancelari parafialnej(jezeli cos takiego jets)i czy jest mozliwosc tutaj ukonczenia kursu przedmalzenskeigo gdyz w czerwcu mam slub moja narzeczona domnie przyjezdza wprzyszlym tygodniu i nie abrdzo zdazymy zrobic to w polsce!!
    Pozdrawiam

sylwek
    Członek

Tak się patrzę na adres i zastanawiam. Dlaczego Harehills Lane skoro wjazd i wejście jest od strony Chapeltown Rd. ?? Macie jakieś dane na ten temat ??

Anonim
    Nieaktywny

Witam ponownie,
    akurat mam ściągawkę w postaci biuletynu z kosciola wiec sluze informacją :
    przygotowanie do sakramentu malzenstwa odbywa sie w sobote po Mszy Sw. wieczornej o godz. 18.30. Wszyscy ktorzy chca odbyc przygotowanie blizsze do zawarcia Sakramentalnego Zwiazku Malzenskiego zaproszeni sa na katecheze nr 4 na temat „Odpowiedzialne rodzicielstwo cz II”. Odbedzie sie ono w kaplicy przy zachrystii zaraz po Mszy Sw. wieczornej w sobote 4.03 br o godz. 19.30

Co do pytania o adres nie jestem w stanie dokladnie odpowiedziec dlaczego nie widnieje w nim Chapeltown Road.Moge tylko powiedziec kosciol znajduje sie na rogu ulic : tej podanej powyzej przy ktorej jest wejscie oraz tej wlasnie ktora widac w adresie.

Pozdrawiam 😀

hammer18
    Participant

szkoda jutro mi nie pasuje bo moja narzeczona przyjezdza dopiero za tydzien (dzis brionila prace lic 5 5:))jestem z neij dumny:))
    i dlatego dopiero za tydzien bedziemy mogli iosc!!
    chyba ze sam sie pzrejde i zasiegne blizej jakis informacji!!
    pozdrawiam
    i wielkie dzieki za wszelkie informacje

habik83
    Participant

… dziekuje kasiu 🙂

hammer18
    Participant

witam
    mam pytanko czy ktos sie orientuje w jakich godzinach jest swiecenie pokarmow w polskim kosciele(na harehills) w sobote????
    dziekuje
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.