Strona główna Działy Hyde Park UWAGA FORUMOWICZE!!! W JAKI DZIEŃ TYGODNIA MAMY SIĘ SPOTKAĆ?

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    gonia
    Participant

jasne tommyb….przeciez nikt nie mowi by sie na maxa alkoholizowac tylko by sie dobrze bawic….ale znajac zycie ludzi i tak dalej to jesli nas sporo przyjdzie to pewnie towarzycho sie podzieli z lekka…ale co tam..no to jak tam kiedy to spotkanko:)

SIWA
    Członek

no nie powiem,mam rumience na swym licu czytajac to forum 😳
    chcialabym powiedziec tylko spokojnie,powoli..ale??ciezko bedzie dogodzic kazdemu i to chyba sie nie uda.ale z drugiej strony nie mozna popadac w skrajnosci..
    jesli ktos ma sobie ochote wypic na tym spotkaniu,to jak na moja galke oczna,luzik.liczac,ze nie mowimy o piciu skrzynek alkoholu..nie mozna tego zabronic.to tak jakby ktos nie mogl zapalic,bo „na tym spotkaniu sie nie pali,bo cel tego spotkania jest inny”.jesli ktos nie bedzie pil,jego wola.ale nie mozna z gory zakladac,ze ma byc tak i tak a nie inaczej..bo dojdzie do tego,ze spotkamy sie o konkretnej godzinie,a pozniej bedziemy gonic z czasem”od atrakcji do atrakcji”.
    troche wyluzowania i tolerancji nikomu nie zaszkodzilo 😆 chyba…
    pozdrawiam wszystkich czytajacych 😀

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SIWA wrote:

no nie powiem,mam rumience na swym licu czytajac to forum 😳
    chcialabym powiedziec tylko spokojnie,powoli..ale??ciezko bedzie dogodzic kazdemu i to chyba sie nie uda.ale z drugiej strony nie mozna popadac w skrajnosci..
    jesli ktos ma sobie ochote wypic na tym spotkaniu,to jak na moja galke oczna,luzik.liczac,ze nie mowimy o piciu skrzynek alkoholu..nie mozna tego zabronic.to tak jakby ktos nie mogl zapalic,bo „na tym spotkaniu sie nie pali,bo cel tego spotkania jest inny”.jesli ktos nie bedzie pil,jego wola.ale nie mozna z gory zakladac,ze ma byc tak i tak a nie inaczej..bo dojdzie do tego,ze spotkamy sie o konkretnej godzinie,a pozniej bedziemy gonic z czasem”od atrakcji do atrakcji”.
    troche wyluzowania i tolerancji nikomu nie zaszkodzilo 😆 chyba…
    pozdrawiam wszystkich czytajacych 😀

Wszystkich słucham bardzo uważnie…..
    I wszystkich szanuję…
    Tego samego życzę też wszystkim…
    A termin podamy niebawem…
    Skupcie się na dniu i porze, please…
    Teraz pora na lokację, czyli wybór miejsca.
    Cierpliwości, coś jeszcze dla nas muszę ważnego przygotować, jest trochę pisania…

Chwała cierpliwym…

zabor08
    Członek

Jak czytam wasze posty to aż mi się serce raduje,ponieważ wiem ,że jestem wśród swoich 😆
    Cel ,zadany był jeden – kiedy i gdzie mogłoby się odbyć spotkanie forumowiczów , a tu co?
    Rozwinęła się dyskusja za ,albo przeciw prohibicji na oficjalnym spotkaniu Poloni w Leeds i okolic.No czy to nie typowe 😉
    NO TO KIEDY TO SPOTKANIE!!!
    Jak dla mnie to może być każdy dzień wekendu.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zabor08 wrote:

Jak czytam wasze posty to aż mi się serce raduje,ponieważ wiem ,że jestem wśród swoich 😆
    Cel ,zadany był jeden – kiedy i gdzie mogłoby się odbyć spotkanie forumowiczów , a tu co?
    Rozwinęła się dyskusja za ,albo przeciw prohibicji na oficjalnym spotkaniu Poloni w Leeds i okolic.No czy to nie typowe 😉
    NO TO KIEDY TO SPOTKANIE!!!
    Jak dla mnie to może być każdy dzień wekendu.

Wszędzie dobrze, ale w domu (czyt. wśród swoich) najlepiej….
    Lada dzień podam datę.
    Pozdrawiam i gratuluję (myślę że wiesz czego…)

Taquilla
    Członek

11 albo 12 marzec byłby OK. (akurat tylko wtedy by mi pasiło)

Kaliko
    Participant

11 marca wracam do angliiiiiiiii i jak mnie tommyb zabierze na to spotkanie to moge pojechac

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.