Strona główna › Działy › Hyde Park › UWAGA FORUMOWICZE!!! W JAKI DZIEŃ TYGODNIA MAMY SIĘ SPOTKAĆ?
Ja osobiscie uwazam ze sobota bedzie lepsza, a godz?? Na pewno po 14 😀 Wczesniej nie moge.
o… fajnie, moze wieczorem na piwko? 🙂
o… fajnie, moze wieczorem na piwko? 🙂
Delikatnie przypominam….
Proszę nie zapominać, że picie piwa nie jest celem tego spotkania…
Chodzi o to, aby się razem spotkać i KONSTRUKTYWNIE spędzić czas.
I coś wspólnie postanowić…Co to będzie; zobaczycie, ale moim zdaniem, wszystkim powinno na tym zależeć…to dla naszego wspólnego dobra…
A piwo nie jest zabronione, ale aby sprawnie i kulturalnie nam to przebiegło jego ilość powinna być ograniczona do takiej, jaka zapewnia zupełną trzeźwość i jasność umysłu…
Dziękuję za zrozumienie…
Ci którzy myślą WYŁĄCZNIE o piwie, raczej pomylą adres, ewentualnie niech zaczekają z jego piciem do oficjalnego zakończenia spotkania…
Proszę bez urazy…ja sam b. lubię piwo, ale są rzeczy dla nas ważniejsze…naprawdę!
Dziękuję.
Witam,
Proponowalabym godz. 16 lub cos kolo, niektorzy maja rodzine i pozne godziny wieczorne nie wchodza w gre, z gory przekreslicie ich udzial.Pozdrawiam i zycze milego tygodnia 😀
Ja optuje za sobota, hmmm…. godzina dowolna, sie dostosuje.
Co tez ten fatamorgana wymyslil, az ciarki przechodza 😉
Pozdrawiam.
to piwo bylo w cudzyslowiu, w zasadzie nie pijam piwa, dbam o linie ;). to w koncu o ktorej i gdzie doklandie?
Delikatnie przypominam….
I coś wspólnie postanowić…Co to będzie; zobaczycie, ale moim zdaniem, wszystkim powinno na tym zależeć…to dla naszego wspólnego dobra…
A piwo nie jest zabronione, ale aby sprawnie i kulturalnie nam to przebiegło jego ilość powinna być ograniczona do takiej, jaka zapewnia zupełną trzeźwość i jasność umysłu…
Dziękuję za zrozumienie…
Ci którzy myślą WYŁĄCZNIE o piwie, raczej pomylą adres, ewentualnie niech zaczekają z jego piciem do oficjalnego zakończenia spotkania…
Oj Fatamorgana…. teraz to kaczyzmem czystej wody pojechales 😆 😆 😆
Rozbawiles mnie setnie.
Z calym szacunkiem i uprzejmie Cie informuje, ze ja (nie wiem jak inni 😀 ) skonczylem juz 18 lat (21 tez :)) i nie musze sie nikogo pytac o zgode na wypicie czy nie wypicie piwa. Jak masz ochote napic sie wody mineralnej to droga wolna, nie bede Ci zabranial 😆
A jak bede chcial, aby ktos mi dyktowal czy moge wypic piwo, to sie ozenie 😈
Fajny z Ciebie czlowiek, aby mam nadzieje, ze nie jestes Czwartym Blizniakiem (trzeci to ponoc Dorn ;)) 🙂
Trzymka pieronie 😉
ja proponuje dzien 29 lutego. na pewno nikt do pracy nie bedzie szedl. i na pewno cos konstrukcyjnego wyjdzie z tego
ja proponuje dzien 29 lutego. na pewno nikt do pracy nie bedzie szedl. i na pewno cos konstrukcyjnego wyjdzie z tego
Jakie to miłe, że zawsze można liczyć na ludzi z humorem….
Niezły pomysł…Szach(i)ysta…
Pozdrawiam.
fatamorgana wrote:Delikatnie przypominam….
Dziękuję za zrozumienie…
Oj Fatamorgana…. teraz to kaczyzmem czystej wody pojechales 😆 😆 😆
Rozbawiles mnie setnie.
Z calym szacunkiem i uprzejmie Cie informuje, ze ja (nie wiem jak inni 😀 ) skonczylem juz 18 lat (21 tez :)) i nie musze sie nikogo pytac o zgode na wypicie czy nie wypicie piwa. Jak masz ochote napic sie wody mineralnej to droga wolna, nie bede Ci zabranial 😆
A jak bede chcial, aby ktos mi dyktowal czy moge wypic piwo, to sie ozenie 😈
Fajny z Ciebie czlowiek, aby mam nadzieje, ze nie jestes Czwartym Blizniakiem (trzeci to ponoc Dorn ;)) 🙂
Trzymka pieronie ;)[/quote]
No i czemu się tak rzucacie z tą dorosłością???
Nikt Wam niczego nie nakazuje, nikt niczego nie zabrania, lecz próbuję Wam wytłumaczyć w prosty i kulturalny sposób, że to spotkanie nie ma być ani kolejną POPIJAWĄ, ani kolejną imprezką, ani bezpłciowym spotkankiem jakich wiele…
Naprawdę nie rozumiecie???
Nikt nikogo nie będzie zmuszał, zwłaszcza że szanujemy każdego (jak nam na to pozwala…) i przecież nikt nikogo nie wyprosi ani nie opieprzy za wypicie piwa…
Chcę abyście zrozumieli, że zależy nam NA UNIKNIĘCIU BAŁAGANU, a jak już teraz wychodzicie ze stwierdzeniami typu;” jestem dorosły i nikt mi nie będzie mówił….. „, to znak że już wkrada się nam – mimo że jeszcze do niczego nie doszło- typowo polskie pieniactwo.
Wiem, że nie w smak Ci będzie ta wypowiedź, ale taka jest prawda…
Mogłeś zaczekać przynajmniej z takimi uwagami…
Czy naprawdę zależy Wam na spotkaniu z innymi ludźmi, aby ich poznać i dowiedzieć się czegoś ciekawego, przydatnego, czy wolicie zabić po prostu czas w polskim towarzystwie…
I po co zmuszacie swymi kąśliwymi postami do tłumaczenia w kółko jednego???
Przeczytajcie TEMAT POSTA, ZAPYTANIE. Czy tam pisze; czekam na drobne złośliwości, przytyki, czekam na jałowe i bezcelowe wypowiedzi, czy może PISZE JAK BYK…KIEDY MAMY SIĘ SPOTKAĆ???
I czekam na opinie….
No więc proszę , TRZYMAJCIE SIĘ TEMATU, o.k???
I DAJCIE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ INNYM, bo póki co niewielu powiedziało kiedy im lepiej.
A z czegoś przecież trzeba wyciągnąć średnią….
Mała prośba jeśli można… w weekend ok? DZIĘKUJĘ.
Mała prośba jeśli można… w weekend ok? DZIĘKUJĘ.
O.k.!
Tyle że tu weekend jest od piątku do niedzieli, a my nie mamy trzech dni na spotkanie wybrać lecz jeden….
…niedziela o 16.00(tylko gdzie to by miało być)
Ehhhhh chlopcy (fatamorgana & tommyb)chyba zescie sie zle nawzajem zrozumieli….tak wlasnie sobie przeczytalam wasze obie wypowiedzi …ahhh co tu duzo gadac no to kiedy spotkanko…mi tam osobiscie to obojetne czy bedzie piwko czy go nie bedzie i jakis dzis czy godzina weekendu to przypadnie…wazne by sie dobrze bawic…
3mka sie wszyscy…
No i czemu się tak rzucacie z tą dorosłością???
Nikt Wam niczego nie nakazuje, nikt niczego nie zabrania, lecz próbuję Wam wytłumaczyć w prosty i kulturalny sposób, że to spotkanie nie ma być ani kolejną POPIJAWĄ, ani kolejną imprezką, ani bezpłciowym spotkankiem jakich wiele…
Naprawdę nie rozumiecie???
Nikt nikogo nie będzie zmuszał, zwłaszcza że szanujemy każdego (jak nam na to pozwala…) i przecież nikt nikogo nie wyprosi ani nie opieprzy za wypicie piwa…
Chcę abyście zrozumieli, że zależy nam NA UNIKNIĘCIU BAŁAGANU, a jak już teraz wychodzicie ze stwierdzeniami typu;” jestem dorosły i nikt mi nie będzie mówił….. „, to znak że już wkrada się nam – mimo że jeszcze do niczego nie doszło- typowo polskie pieniactwo.
Wiem, że nie w smak Ci będzie ta wypowiedź, ale taka jest prawda…
Mogłeś zaczekać przynajmniej z takimi uwagami…
Czy naprawdę zależy Wam na spotkaniu z innymi ludźmi, aby ich poznać i dowiedzieć się czegoś ciekawego, przydatnego, czy wolicie zabić po prostu czas w polskim towarzystwie…
I po co zmuszacie swymi kąśliwymi postami do tłumaczenia w kółko jednego???
Przeczytajcie TEMAT POSTA, ZAPYTANIE. Czy tam pisze; czekam na drobne złośliwości, przytyki, czekam na jałowe i bezcelowe wypowiedzi, czy może PISZE JAK BYK…KIEDY MAMY SIĘ SPOTKAĆ???
I czekam na opinie….
No więc proszę , TRZYMAJCIE SIĘ TEMATU, o.k???
I DAJCIE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ INNYM, bo póki co niewielu powiedziało kiedy im lepiej.
A z czegoś przecież trzeba wyciągnąć średnią….
I czemu krzyczysz pieronie sakramencki 😉
Momentami Twoje wypowiedzi sa, jak dla mnie, ciut za bardzo PiSowskie, wiec zanim podjeme decyzje co do wycieczki (jak dla mnie z Sheffiled) chce miec pewnosc, ze nie trafie na spotkanie AA, tylko na grupe osob, ktore chca sie wyluzowac w weekend, pogadac, posmiac sie itp.
To jest moj cel spotkania. Jezeli Twoj jest inny i ma glebsze podloze to przedstaw pliz jakis plan spotkania z rozpiska godzinowa itd. Bede wtedy wiedzial czy wybrac to spotkanie czy normalne spotkanie pracujacych Polakow w Anglii chcacych sie zrelaksowac.
Wyjatek moge zrobic jezeli chcesz zalozyc Partie Przyjaciol Piwa na Uchodzctwie 😉
Wyluzuj, bo mam wrazenie, ze sie troszku spioles 😉
@gonia
W pelni sie z Toba zgadzam, ale dla mnie zabawa nie polega na robieniu czegos wg plany (co ja w pracy bede??) tylko chwila relaksu i wyluzowania przy normalnej ilosci alkoholu (ale czasy szalenstw alkoholowych na uczelni moge powspominac ;))
3mka