Strona główna Działy Hobby FOTOGRAF W LEEDS

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Jestem fotografem.
    Jak ktoś potrzebuje coś z tej dziedziny wiedzieć, robić lub zlecić, to proszę kontaktować się na ; alek@leeds.pl
    Posiadam dobry sprzęt (analog i cyfra) , a brakuje mi (póki co…) studia.
    Pozdrawiam wszystkich fotografujących.

Doris777
    Participant

Witam,
    widze, ze kolega troche z podobnego fachu 🙂
    Jestem wizazystką, zajmuje sie takze fotografia i stylizacja.
    W Leeds chce sie zając tez makijazem slubnym i nie tylko;
    znajomosc z fotografem to dobra rzecz dla obydwu stron.
    Moze pomyslisz o wspolpracy?
    Pozdrawiam,
    D.
    http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76256

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Doris777 wrote:

Witam,
    widze, ze kolega troche z podobnego fachu 🙂
    Jestem wizazystką, zajmuje sie takze fotografia i stylizacja.
    W Leeds chce sie zając tez makijazem slubnym i nie tylko;
    znajomosc z fotografem to dobra rzecz dla obydwu stron.
    Moze pomyslisz o wspolpracy?
    Pozdrawiam,
    D.
    http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76256

Hmmm….A właśnie myślałem o czymś takim….
    Zajrzałem na link i….to może być to…
    Pozdrawiam.

Doris777
    Participant

Witaj,
    to jest odpowiedz, ktora mnie ucieszyla. Wiem, ze to moze zadzialac, bo teraz przed wyjazdem dostalam w Polsce propozycje wspolpracy od trzech fotografow i jednej dobrej agencji, ale moje plany byly juz ukierunkowane na Anglie. Bede w Leeds 19-20 marca i wtedy sie odezwe. Moj mail: doris777@gazeta.pl
    Pozdrawiam, D.

Anonim
    Gość

witam! tez mieszkam i foce w leeds

http://www.photoQrapher.com

Anonim
    Gość

To skoro jestesmy przy temacie…

Generalnie do tej pory cykalam zdjecia w klubach (dalej robie i nie zamierzam przestawac 8) )

Jednak zajawilam sie rowniez innymi formami i szukam modelow/modelek (wolontariuszy ofc) do zdjec artystycznych/reklamowych… cos w stylu:

[img:d6b88e5fff]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/197463_1769135062658_1067648822_32111071_6854742_n.jpg[/img:d6b88e5fff]

czy

[img:d6b88e5fff]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198502_1769134942655_1067648822_32111070_7188649_n.jpg[/img:d6b88e5fff]

Nie kazdy do moich wizji fotograficznych sie nadaje i wyglad ma tutaj znaczenie wiec jak ktos jest mimo wszystko zainteresowany to niech posle mejla z jakims zdjeciem i zobaczymy czy shoota bedzie sie dalo zorganizowac alicja.debicka@gmail.com

MG-Creations
    Członek

fatamorgana, masz jakieś portfolio online ?

Pozdr

TGK
    Członek

Pytanie do FotoManiakow z Leeds ❓

Czy znalazli by sie ludzie ktorzy sie interesuja fotografia/modelingiem chetni by spotkac sie gdzies w miescie ktorejs niedzieli lub soboty?

Moglibysmy porozmawiac o fotografii, wymienic sie doswiadczeniami, spostrzezeniami, a moze nawet udzielic pomocy w niektorych problemach.

Moze znalezli by sie ludzie ktorzy interesuja sie pozowaniem lub makijazem. Mogli bysmy sie spotkac w jakims fajnym miejscu np: Clerance Docks lub jakims parku i pstryknac kilka fotek – modele, modelki mogli by dostac fotki z takiej sesji. Albo pobiegac po miescie i popstrykac troche architektury.

Wiec co wy na to ❓

Anonim
    Gość

Jestem stylista – wizazysta, siedzialam w modelingu , jestem za. 😀

olcik6
    Członek

Pierwsze kroki, EOS 1000D totalna amatorszczyzna podsycona fascynacja klimatami Newtonowskimi ;] kilka sesji pozowanych, nie podpieram scian, nie kiziam sie po wlosach i nie pozuje na torach 😀 Nie, nie usmiecham sie do zdjec ;p Nie, nie jestem fotogeniczna na spontanicznych szotach 😀 pozdrawiam i tak- jak najbardziej jestem za spotkaniem, bo chcialabym sie czegos nauczyc i poznac ciekawych ludzi.

Anonim
    Gość

Podnosze chyba temat troche umarl a fajnie by bylo wspolne sily polaczyc kazdy by cos na tym zyskal , wiec jezeli znajdzie sie fotograf , modelka i charakteryzatorka (czyli ja ) to bardzo chetnie cos stworze , boze jak ja dawno nie robilam nic nietypowego ;D

kdssi648
    Participant

rowniez sie pisze

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kdssi648 wrote:

rowniez sie pisze

A co bys chciala robic ? Tzn w ktora strone?

TGK
    Członek

Czasami bawie sie w fotografa i chetnie bym dolaczyl – jakbyco to ja sie pisze – tylko dajcie znac – co, jak i kiedy

Anonim
    Gość

TGK wrote:

Czasami bawie sie w fotografa

skromnys 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.