Strona główna Działy Hyde Park Czy fajnym miastem jest Leeds ? ?

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    cehr
    Participant

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cehr wrote:

Jeżeli chodzi o wygląd to zajrzyj na naszą galerię (stara część i nowa oraz już budująca się…).
    A jeżeli chodzi o atrakcyjność, to dla biznesu zostało najlepszym w 2005 r.
    Jest nieźle położone (M1, w środku dróg do mórz, przy głównych szlakach komunikacji we wszystkich kierunkach)
    A dla zwykłych śmiertelników jest dość nieźle wypasione we wszystko, czego dusza i ciało potrzebuje. Jest się gdzie zabawić (nie jestem specem w tej dziedzinie).
    Piąte (chyba!) miejsce w Wlk. Brytanii jeżeli chodzi o ilość centrów handlowych.
    Minusem jest niewątpliwie obecność setek tych, którzy jak Ty pomyśleli o przyjeździe właśnie tutaj, oraz wyjątkowe nasilenie kolorowych jak na Anglię (prawdopodobnie największe skupisko Azjatów po Londynie).
    Zatem spora konkurencja….do pracy.

ScOOrK
    Członek

Azjatow?

Mieszkalem juz w 5 dzielnicach tego miasta i widywalem ciapatych i czarnych, ale azjatow (azjatek tez bo na te zwracam szczegolna uwage 😀 ) niebardzo.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ScOOrK wrote:

Azjatow?

Mieszkalem juz w 5 dzielnicach tego miasta i widywalem ciapatych i czarnych, ale azjatow (azjatek tez bo na te zwracam szczegolna uwage 😀 ) niebardzo.

Eeeech Ty Scoork to zawsze z czymś lubisz wyskoczyć. Powiedziałbyś lepiej coś więcej o tym Peugeocie na sprzedaż…
    A tak poważniej…ci ciapaci to kto, jak nie w większości ludzie pochodzenia azjatyckiego???
    Ktokolwiek by to nie był…
    Widziałem zestawienie społeczności w okręgu Leeds/ Bradford.
    Uznano ten rejon za jedno z największych skupisk muzułmanów w Europie, a już na pewno w Anglii.
    A gdzie mieszka najwięcej muzułmanów jak nie w Azji???
    Dochodzą jeszcze skośnoocy (gromada Filipińczyków, plus reszta).

No a na koniec to Ci powiem, że masz dobry gust, bo azjatycka uroda dziewcząt jest warta uwagi. Tylko że one nie lubią być fotografowane!
    Ale mimo wszystko, wkrótce na naszej galerii znajdzie się małe azjatyckie co nieco…
    Pozdrowienia.

ScOOrK
    Członek

Racja, racja. Male nieporozumienie. Dla mnie ciapaty to nie azjata tylko ciapaty, ale moze juz tu za dlugo siedze 😉 A co do galerii to czekam niecierrrrpliwie. 😀

A co do peugota, to nie wiem czy mi tutaj wolno, ale skoro chcesz to w razie czego bedzie na Ciebie 😉 – rok 1998, 5 alusow, full opcja (bez skory). Silnik na 2 wałkach rozrzadu, zbiera sie lepiej od audi 80 B4 2l benzyna i lepiej od nissana primery 1.8 rownierz benzyna (sprawdzone osobiscie).

Pali mniej od obu tych aut, ale wiecej od mojego cinqiego, 😀 ale poniewaz mnie troszke przycisnelo, auto w przyszlym tygodniu idzie „do żydka” (chyba), aczkolwiek jestem otwarty na wszelkie oferty. 😀

Anonim
    Gość

Hmmm, Peugeot na sprzedaz, jaki model, mialem 306 ale w Polsce, ogolnie sympatyczny samochod, ale ta belka moze przyprawic o bol glowy ;), czy to czasem ne 2 litrowy silnik z XS’a ?? bodajze 165KM. Jesli tak to calkiem przyjemna furka ;). czy ma jakis lekki tuning czy tylko alusy ?

fatamorgana
    Participant

ScOOrK wrote:

Racja, racja. Male nieporozumienie. Dla mnie ciapaty to nie azjata tylko ciapaty, ale moze juz tu za dlugo siedze 😉 A co do galerii to czekam niecierrrrpliwie. 😀

A co do peugota, to nie wiem czy mi tutaj wolno, ale skoro chcesz to w razie czego bedzie na Ciebie 😉 – rok 1998, 5 alusow, full opcja (bez skory). Silnik na 2 wałkach rozrzadu, zbiera sie lepiej od audi 80 B4 2l benzyna i lepiej od nissana primery 1.8 rownierz benzyna (sprawdzone osobiscie).

Pali mniej od obu tych aut, ale wiecej od mojego cinqiego, 😀 ale poniewaz mnie troszke przycisnelo, auto w przyszlym tygodniu idzie „do żydka” (chyba), aczkolwiek jestem otwarty na wszelkie oferty. 😀

A ja nie o 'zbieraniu’ myślę, lecz o silniku HDI…
    Szkoda, że to jeszcze nie ten model…

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.