Strona główna Działy Hyde Park Jak to jest z tymi dokumentami?

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

Doris777….kiedy przyjedzasz do Leeds..a na co mniej wiecej sie szykuje(jaki rodzaj pracy)?
    fatamorgana…ja nie wiem czepiaja sie ciebie…z tym wypowiadaniem sie..przeciez nikt nikogo nie zmusza by to czytal…ja szczerze powiem ze przy niektorych twoich wypowiedziach tez rezygnowalam w polowie bo troszke za dlugie ale wiekszosc czytalam z zapartym dechem i wielka ciekawoscia…
    tak trzymac

I za to dziękuję, czyli za poparcie i zrozumienie…
    Jak już pisałem wcześniej…to jest tak zawsze na początku, gdy czekasz na coś bardzo, to jak się już zacznie, angażujesz się w to, udzielasz się dla tego czegoś, zaś potem przychodzi spokojne, bezemocjonalne traktowanie tego czegoś.
    O czym ja piszę?
    O moim zaangażowaniu na forum…
    Serdeczności.

Doris777
    Participant

Witaj Goniu,
    zainetresowania mam rozne, pracowalam juz w kilku branzach, nawet jako asystentka w firmie medycznej przy badaniach klinicznych, ale moja pasją jest makijaz i fotografia. Chcialabym cos w tym kierunku, na pewno nie na poczatku, ale po jakims czasie. W Leeds, a wlasciwie w Harrogate bede juz 19-20 marca br.
    Pozdrawiam, 😛

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.