Strona główna Działy Hyde Park tanie gadanie

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    deryo
    Participant

wiem,ze topic sie pojawial,ale z tego co czytalem to przewaznie pytano o telefony z anglii do polski, a ja mam odwortny problem bo jestem jeszcze w Polsce i chcialbym zadzwonic tanio do anglii. 🙂

ostatnio kupilem karte na poczcie,jedna z takich co to masz cos na koncie i niby dzwonisz iles tam minut,ale to lipa.mialo byc 30 czy 40 min. a bylo 9 i to na stacjonarny!!! 😈

znacie moze jakies tanie,sprawdzone numery dostepowe z polski do anglii?ze stacjonarnego na stacjonarny mnie interesuje.A moze jakies karty z poczty sprawdzone? macie z tym jakies doswiadczenia?

jesli tak to prosilbym o podanie danych razem z kosztem na minute.

dzieki

odea75
    Członek

najtaniej kolego masz internet to skype !!! 8 gr polskich za minutę taniej nie znajdziesz buźka 😀

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    deryo wrote:

wiem,ze topic sie pojawial,ale z tego co czytalem to przewaznie pytano o telefony z anglii do polski, a ja mam odwortny problem bo jestem jeszcze w Polsce i chcialbym zadzwonic tanio do anglii. 🙂

ostatnio kupilem karte na poczcie,jedna z takich co to masz cos na koncie i niby dzwonisz iles tam minut,ale to lipa.mialo byc 30 czy 40 min. a bylo 9 i to na stacjonarny!!! 😈

znacie moze jakies tanie,sprawdzone numery dostepowe z polski do anglii?ze stacjonarnego na stacjonarny mnie interesuje.A moze jakies karty z poczty sprawdzone? macie z tym jakies doswiadczenia?

jesli tak to prosilbym o podanie danych razem z kosztem na minute.

dzieki

'Onet kontakt’ 0-708/177800 (trzeba nie mieć zablokowanych linii 0-700).
    Koszt; tak jak za impuls połączenia lokalnego, dotyczy nie tylko Anglii…
    Ze stacjonarnego na stacjonarny.
    Z kart; TELEGROSIK, nieraz korzystałem i wychodziło niedrogo, na pewno dłużej niż podałeś…

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    odea75 wrote:

najtaniej kolego masz internet to skype !!! 8 gr polskich za minutę taniej nie znajdziesz buźka 😀

0844 861 5454 Płacisz jeden impuls połaczenia lokalnego i 1p/min rozmowy

deryo
    Participant

znajmomy nie ma chyba internetu,w kazdym razie to za duzy problem bo trzeba sluchawki kupowac itd.[ dla niego ofcozz], wiec pozostaja karty z poczty….

telegrosik mowicie?no sproboje,ale moze ktos zna jeszcze jakies inne numery,albo sprawdzone karty,oprocz internetowych??

dzieki

Dana
    Participant

W internecie pod hasłem „tanie telefony” znajdziesz mnóstwo połączeń za 35 gr za minutę brutto, niestety większość zaczyna się od 0708…. więc jeśli masz zablokowaną tą linię to nigdzie się nie dodzwonisz.
    Ja znalazłam dwa: 0708 177 177, 0708 188 882.
    Telefon który podaje 7sisters umożliwia ci dzwonienie z UK do innych krajów, a nie odwrotnie.
    Moja siostra dzwoni do mnie zawsze z telegrosik, i jakoś nigdy nie skarżyła się na problemy.
    Życzę powodzenia w tanim gadaniu 😆

Taquilla
    Członek

7sisters wrote:

odea75 wrote:

0844 861 5454 Płacisz jeden impuls połaczenia lokalnego i 1p/min rozmowy[/quote]

Na
    http://www.babble.net
    jak wykupisz sobie babble.ON

Za 5 funtów + VAT = 5,88 miesięcznie masz po 1000 minut gadania na stacjonarne telefony niemal na całym świecie (Polanda i UK tyż)

Niezaleznie z jakiego miejsca sie zalogujesz.
    Taniej to już chiba naprawdę nie ma.

A może ktos mnie zagnie …

kamaag
    Participant

mam prosbe wyprobowalam juz wiele niby tanich numerow z karty o2 na komorki do polski, stracilam juz przez te proby troche przez duze T i D ( bo Troche Duzo) kasy, wiec jesli znacie jakies pewniaki prosze o pomoc i podanie, za informacje serdecznie dziekuje i pozdrawiam

jackyl
    Participant

Najbardziej znane numery to:

08444 620 620 – 2p/min ze stacjonarnego codziennie, z komorki (o2 na pewno) w weekendy

08448 615 615 – 1p/min – ale nie wiem dokladnie kiedy i z czego – polecam wpisac nr telefonu (bez spacji) w google – wyskoczy kilka opinii.. oczywiscie nie zawsze sie pokrywajacych.. 🙂

Obydwa powyzsze oczywiscie plus polaczenie. I z tego co slyszalem, dla jednych dziala, dla innych nie.. 🙂

mozna tez inaczej – http://uknumbers.com/

tu mozna za darmo dostac angielski numer np. 0844.. (Callers pay 5p per minute and you will pay nothing to receive a call. All Destinations are available 7 days per week) wraz z przekierowaniem na podany nr np. w Polsce. Sa tez inne opcje, ale ta jest najtansza.

Pozdr

Lotus
    Participant

Witam! Moze zaskocze czesc z was, ale uzywajac programu ze strony http://www.internetcalls.com lub http://www.voipstunt.com mozesz dzwonic do 44 panstw doslownie [b:7e2ccf59b0]ZA DARMO[/b:7e2ccf59b0] (Stacjonarne min. Polska, Anglia, Usa-komorki takze).
    Uzywam juz tego ok. 4 miesiecy i dziala wysmieniscie. Jak to wyglada w praktyce: Po sciagnieciu programu i zapisaniu sie jako nowy user masz do 1 min rozmowy za darmo, ale po zaladowaniu konta za rownowartosc 10 Euro masz nielimitowane polaczenia. Kredyt masz wazny 180dni wiec mozesz go rownie dobrze wykorzystac na komorki do Polski (14 Euro centow/min).

Pozdrawiam i zycze dlugich rozmow 🙂

kapralos
    Participant

Hej
    Ktoś Ci tu doradzał skypa i ja bym się pod tą propozycją podpisała. Jak Ty masz kompa to trzeba wykupić specialne kredyty skype na stacjonarki i dzwonisz gdzie chcesz. Sprawdź najpierw jednak, jaka jest stawka do Anglii, bo tego dokładnie nie wiem. Ja dzwonię z Mołdawii do rodziców za przysłowiowe grosze, mój brat z Irlandii też. Do Rumunii jednak strasznie mnie szarpnęło więc lepiej sprawdzić.

pozdrawiam 🙂

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.